Connect with us

Exclusiv

Soluţia PSD-ALDE pentru ca ploieştenii să aibă apă caldă şi după 1 mai 2019! FOTO

Publicat

pe

(Preluare NewsweekPetru Zoltan)

Conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci va declanșa o verificare internă care să arate dacă o angajată a instituției are legături și cu cea mai importantă companie privată din România de înregistrat mărci, Weizmann Ariana & Partners SRL (WAP). Violeta și Radu Bozocea controlează WAP, dar au un secret bine ascuns până acum: o fostă asociată a Violetei Bozocea deține o funcție importantă și în Oficiu.

Cum OSIM înregistrează mărcile și brevetele în România, activitatea Weizmann Ariana & Partners SRL este dependentă de această instituție. Desigur, orice informație privilegiată din interior i-ar oferi un avantaj competitiv companiei care ar avea acces la aceasta. Iar conducerea OSIM tocmai asta verifică: există un conflict de interese în care s-ar afla fosta asociată a Violetei Bozocea când vine vorba de slujba sa actuală la Oficiu?

Bozocea și Hahue, asociate timp de cinci ani

În iulie 2004, Violeta Gina Bozocea și Mariana Hahue se asociau în firma Ariana SRL din Brașov. În aceeași lună, Violeta Gina Bozocea înființa și firma Ariana Agenție de Proprietate Industrială SRL, tot la Brașov. În 2010, această din urmă firmă (care anterior își schimbase numele în Ariana Agenție de Proprietate Intelectuală SRL) își modifică denumirea în Weizmann Ariana & Partners Agenție de Proprietate Intelectuală SRL. Apariția lui “Weizmann” în numele firmei s-a datorat intrării în acționariat a unei companii americane, Weizmann Intellectual Property Professionals LLC. O companie înființată în aprilie 2010 în Albany, statul New York, la adresa unei companii de avocatură (Colby Attorneys Service Co., Inc., bulevardul Washington 111, apartamentul 703) și reprezentată în România, convenabil, chiar de către partenerul Violetei Bozocea, Radu Bozocea.

Așadar, încă de când s-a asociat cu Mariana Hahue în Ariana SRL, Violeta Bozocea făcea afaceri, prin intermediul altei firme, și cu mărci și drepturi de proprietate intelectuală.

La cinci ani după înființarea Ariana SRL, în iulie 2009, Hahue își cesiona părțile sociale Violetei Bozocea, deci ieșea din firmă și din asocierea cu Bozocea. În același timp, Ariana SRL își suspenda activitatea pe trei ani.

Violeta Bozocea, însă, își continua susținut afacerile bazate pe drepturile de proprietate intelectuală.

În 2018 a apărut și Weizmann Ariana & Partners SRL, cu acționar majoritar Weizmann Ariana & Partners Agenție de Proprietate Intelectuală SRL.

Weizmann Ariana, vârful lanțului trofic

Azi, Weizmann Ariana & Partners este cea mai mare companie de înregistrări, intermedieri și orice operațiuni cu mărci, brevete și proprietate intelectuală din România. Conform propriului website (inregistrare-marci.ro), compania are peste 5.000 de clienți. Printre aceștia, și companii sau instituții de stat. Nu e de mirare: încă din 2007, compania avea o relație foarte specială cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Printr-o adresă a OSIM din februarie 2007, directorul general de atunci al instituției, Gabor Varga, îi mulțumea Violetei Bozocea (care reprezenta compania Ariana SA) “pentru sprijinul acordat în susținerea cu produsele reprezentative ale societăților pe care le reprezentați”. Respectivele produse fuseseră folosite de către OSIM pentru a pregăti o recepție la Alicante, Spania, cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.

 

Inclusiv fostul premier Adrian Năstase i-a mulțumit WAP, printr-o scrisoare redactată în engleză, în aprilie 2016, pentru asistența pe care Fundația Europeană Titulescu, condusă de Năstase, a primit-o într-un proces tocmai cu OSIM.

Contactat, Adrian Năstase nu a fost foarte comunicativ pe acest subiect: “Nu-mi mai amintesc despre ce a fost procesul, a fost acum multă vreme.”

WAP reprezintă clienții OSIM

Relația WAP cu OSIM, deci, funcționează în ambele sensuri: Violeta Bozocea (fie prin Ariana, fie prin Weizmann Ariana & Partners) poate și să sprijine Oficiul, dar și să reprezinte clienți privați în litigii cu OSIM. Astfel, în cel puțin 14 procese aflate pe rolul instanțelor în ultimii ani, WAP reprezintă companii care fie au reclamat că Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ar fi înregistrat abuziv mărci pe numele unor concurenți, fie au fost reclamate că ar fi obținut de la Oficiu mărci fără a respecta prevederile legale.

De exemplu, într-un dosar înregistrat în 2014 la Curtea de Apel București, Weizmann Ariana & Partners a reprezentat Parapharm SRL și Quantumpharm SRL într-un proces cu Eva Bano, care reclama că o anumită marcă fusese înregistrată ilegal de către OSIM în favoarea celor două companii. Eva Bano cerea, ca despăgubiri, atât celor două firme, cât și Oficiului, 100.000 de euro. În acest caz, o victorie a avocaților WAP ar fi reprezentat și un succes al OSIM, care ar fi scăpat de problema legală.

Într-un alt caz, început în 2015 tot la Curtea de Apel București, WAP a reprezentat Wenling Longxiang Valve Co Ltd, reclamată de Marinică Bozdoro că ar fi primit de la OSIM fără respectarea legii dreptul de a folosi o anumie marcă. Și de această dată, un succes al clientului Weizmann Ariana & Partners ar fi însemnat și un succes al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci.

 

Intră în scenă Mitrița Hahue

Nu în toate cazurile, însă, în astfel de conflicte referitoare la proprietate intelectuală se ajunge la instanță. Unele astfel de contradicții se rezolvă chiar la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. De fapt, este chiar obligatoriu ca, înainte de a se adresa instanței de judecată, contestatarii deținerii unor mărci să apeleze la un fel de curte arbitrală a OSIM care se numește “comisie de opoziție”. Părțile nemulțumite de regimul aplicat de OSIM unor mărci se adresează acestei comisii de opoziție, comisie compusă din specialiștii Oficiului. Unul din acești specialiști poate fi și Mitrița Hahue, șefa serviciului Mărci din OSIM. În orice caz, dacă Mitrița Hahue nu participă personal la ședințele acestor comisii, un subordonat al acesteia este necesar să se afle în compunerea comisiilor de opoziție.

Dacă v-a atras atenția numele Mitriței Hahue și funcția acesteia de la OSIM și v-ați gândit că, poate, am făcut o confuzie cu Mariana Hahue, menționată anterior, trebuie să precizăm foarte clar că e vorba de două persoane diferite. Care au, însă, foarte multe legături: nu doar că ambele lucrează la OSIM (ba chiar au format colegiul de redacție al Buletinului Oficial de Proprietate Industrială al Oficiului), dar sunt și rude (așa cum ambele admit pe conturile personale de Facebook, pe care și postează fotografii în care apar împreună la diferite evenimente profesionale și personale).

 

 

Există conflict de interese?

Așadar, de ani de zile, Mariana Hahue, fosta asociată a Violetei Bozocea (de la Weizmann Ariana & Partners, companie care lucrează foarte îndeaproape cu OSIM), lucrează la OSIM. Și nu doar atât, dar Mitrița Hahue, rudă a Marianei Hahue, deține chiar funcția cheie de șefă a serviciului Mărci din OSIM. Pot cele două rude Hahue, dată fiind relația Marianei cu Violeta Bozocea, influența relația dintre WAP și OSIM? Pot, altfel spus, obține informații privilegiate, nedestinate publicității, care să poată favoriza o companie activă în domeniul proprietății intelectuale?

Ipotetic, această posibilitate este reală. Legal, însă, poate să-i fie reproșată această relație de asociere din trecut Marianei Hahue?

Surse din OSIM au arătat că ar fi activat conflictul de interese numai în situația îndeplinirii simultane a două condiții: apartenența la OSIM, dar și asocierea într-o companie care să aibă ca domeniu de activitate proprietatea intelectuală.

Adjunctul OSIM: “Voi face verificări”

Radu Bozocea, acționar minoritar și administrator al WAP consideră că nu e cazul. “Nu avem nici un proces cu OSIM, nici un litigiu (așa cum am arătat anterior, Adrian Năstase susține că a existat un litigiu al Fundației Europene Titulescu cu OSIM, în care Fundația a fost asistată de către WAP; mai mult, WAP reprezintă clienți privați care au litigii referitoare la activitatea OSIM – n.r.). Mariana Hahue nu mai lucrează de mult cu noi, acum sigur nu este nici un conflict de interese”, a declarat Bozocea. Acesta a promis să revină cu detalii privitoare la asocierea dintre Mariana Hahue și Violeta Bozocea, dar nu a făcut-o și nici măcar nu a mai răspuns la telefoanele noastre.

Mariana Hahue nu a putut fi contactată, în ciuda numeroaselor apeluri la OSIM (de unde ni s-a transmis doar că se află în delegație).

Totuși, conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci ne-a furnizat un punct de vedere oficial. “Nu pot să vă dau nici un răspuns acum, dar voi face verificări și vă voi anunța. Voi vorbi și cu Mariana Hahue, aceasta se află acum în delegație la Iași”, a spus directorul adjunct al OSIM, Romulus Marius Damian.

Violeta Bozocea are amnezie. Facebook ține minte

Cele mai interesante declarații, însă, ni le-a dat Violeta Bozocea. “Nu avem nici o Mariana Hahue (la firmă – n.r.). Nu știu nimic despe așa ceva. A fost asociată în 2004 în firma Ariana? Nu îmi aduc aminte. Lăsați-mă să

verific și vă resun”, ne-a spus aceasta, după multe insistențe din partea noastră. Nu ne-a “resunat”, însă.

Amnezia Violetei Bozocea în ce o privește pe fosta sa asociată ar putea fi de înțeles, având în vedere că, formal, relația lor comercială a luat sfârșit acum aproape zece ani. Această amnezie, însă, devine cu totul improbabilă când descoperi că cele două sunt prietene pe Facebook și astăzi și, mai mult, își apreciază reciproc postările.

Practic, Violeta Bozocea și Mariana Hahue au și în prezent o relație personală, așadar Bozocea nu are cum să fi uitat de asocierea din trecut, nicidecum să nu aibă habar de persoana Mariana Hahue. Este, deci o întrebare cât se poate de legitimă de ce refuză Bozocea să admită această legătură.

 

Facebook Comments

Exclusiv

Maximizați Performanța iPhone 11 cu Serviciile Profesionale SmeuGSM

Publicat

pe

De

În zilele noastre, telefonul mobil este mai mult decât un simplu gadget; este un centru de comandă pentru viața personală și profesională. Având acest lucru în minte, performanța optimă a bateriei iPhone 11 este crucială pentru a ține pasul cu ritmul alert al vieții de zi cu zi. De la întâlniri de afaceri la sesiuni de streaming video, bateria ta trebuie să fie întotdeauna pregătită să facă față provocărilor. Dar, odată cu trecerea timpului, chiar și cele mai rezistente baterii își pierd din capacitate, ceea ce poate afecta semnificativ utilizarea zilnică a dispozitivului tău.

La SmeuGSM, un service GSM de încredere, ne dedicăm restaurării performanței originale a dispozitivului tău iPhone 11 prin înlocuirea bateriei cu una nouă, de înaltă calitate. Suntem mândri să oferim soluții personalizate fiecărui client, garantând că fiecare înlocuire de baterie iPhone este efectuată cu precizie și atenție la detalii. Echipa noastră de specialiști, cu ani de experiență în domeniu, folosește doar piese de schimb originale pentru a asigura compatibilitatea și performanța de lungă durată.

În plus, înțelegem cât de important este să ai un display telefon iPhone care funcționează perfect. Un ecran defectuos poate fi nu doar frustrant, dar poate și să împiedice experiența utilizatorului. De aceea, SmeuGSM oferă, de asemenea, servicii profesionale de reparare și înlocuire a ecranului, asigurându-te că te vei bucura din nou de claritatea și sensibilitatea ecranului tău iPhone 11 fără întârziere.

La SmeuGSM, ne angajăm să oferim servicii rapide, eficiente și de înaltă calitate. Înțelegem valoarea timpului tău, motiv pentru care ne străduim să finalizăm majoritatea reparațiilor, inclusiv înlocuirile de baterie și reparațiile de ecran, în aceeași zi. Vizitând SmeuGSM, beneficiezi nu doar de expertiza tehnicienilor noștri, dar și de o experiență de serviciu client excepțională, menită să depășească așteptările.

Nu lăsa performanța scăzută a bateriei sau problemele ecranului să îți încetinească ritmul vieții. Alege profesionalismul și experiența SmeuGSM pentru a asigura că iPhone 11-ul tău funcționează la capacitate maximă. Te invităm să ne vizitezi pentru o evaluare și să descoperi cum tehnicienii noștri pot aduce înapoi la viață performanța și fiabilitatea dispozitivului tău, permițându-ți să te bucuri din plin de tehnologie fără întreruperi. Cu SmeuGSM, telefonul tău este întotdeauna în mâini sigure, gata să facă față provocărilor zilnice alături de tine.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

Publicat

pe

De

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale și profesionale pe dispozitive electronice. Totuși, pe măsură ce tehnologia evoluează, la fel se întâmplă și cu riscurile privind securitatea datelor, ajungându-se adesea la pierderea confidențialității. Așadar, cum ne putem proteja fișierele în mod eficient?

Una dintre cele mai mari greșeli de securitate este să folosim aceleași parole pentru servicii diferite. Dacă o parolă este compromisă, un atacator poate obține cu ușurință acces și la alte conturi care aparțin aceluiași utilizator. Soluția ideală este să utilizezi parole unice, puternice, care reprezintă o combinație între diferite cifre, litere și caractere speciale. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil să îți amintești și să administrezi toate aceste combinații, motiv pentru care este firesc să utilizezi un manager de parole. Acest instrument generează, stochează și completează automat parolele pentru diverse conturi online. Astfel, datele tale vor fi păstrate mai în siguranță. De asemenea, îți va permite să te conectezi și să îți gestionezi datele mai convenabil. Pe internet există astfel de aplicații atât contra cost cât și gratuite, cum ar fi 1Password, NordPass și KeePass.Acestea pot fi diferite în ceea ce privește caracteristicile, dar principiul este similar și orice manager de parole este mai bun decât niciunul.

Autentificarea cu doi factori, care este o confirmare suplimentară a accesului după introducerea unei parole, este o altă modalitate de a păstra conturile online în siguranță. De obicei, se generează un cod pe un dispozitiv extern sau acesta este trimis la un număr de telefon prestabilit. Astfel, chiar și în situația în care parola ta ajunge pe mâini greșite, un hacker nu poate avea acces complet fără modalitatea suplimentară de autorizare.

În plus față de securitatea rețelei, merită luată în considerare și securitatea datelor stocate la nivel local; până la urmă, aici stocăm adesea cele mai personale fișiere. Făcând o copie de rezervă pe suporturi externe, cum ar fi Samsung T5 EVO de 8 TB, te poți asigura că nu vei pierde accesul la datele tale în cazul unui atac cibernetic sau al unei defecțiuni a serverului. Dar dacă ne pierdem SSD-ul sau dacă mai multe persoane utilizează același computer? Unii producători au propriile aplicații de protecție a datelor, cum ar fi Samsung Magician Software. Acesta este un instrument care îți permite cu ușurință să criptezi și să protejezi prin parolă fișierele selectate, să instalezi cele mai recente drivere sau să rulezi scanări de diagnosticare pentru a te asigura că datele tale nu au fost deteriorate. În cazul în care dispozitivele tale au cititoare de amprente, poți utiliza și securitatea biometrică, astfel încât numai persoanele autorizate să aibă acces la fișierele protejate.

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, protejarea datelor este o prioritate, așadar merită să profiți de numeroasele forme suplimentare de securitate a fișierelor. Un manager de parole, autentificarea cu doi factori sau criptarea copiilor locale sunt doar câteva dintre soluțiile pe care le poți implementa pentru a maximiza protecția datelor tale împotriva accesului neautorizat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Momentul Potrivit pentru Schimbarea Anvelopelor – Semne și Sfaturi Utile

Publicat

pe

A înțelege când să înlocuiești anvelopele este esențial pentru siguranța ta și pentru performanța vehiculului tău. Anvelopele uzate sau deteriorate pot afecta aderența, manevrabilitatea și capacitatea de frânare, expunând șoferii și pasagerii la riscuri inutile. Acest articol oferă un ghid complet despre semnele de uzură ale anvelopelor și recomandări pentru înlocuirea lor, asigurându-te că ești informat și pregătit să iei deciziile corecte.

1. Profunzimea benzii de rulare

Unul dintre cele mai clare semne că anvelopele trebuie înlocuite este profunzimea insuficientă a benzii de rulare. Legislația europeană cere ca anvelopele să aibă o profunzime minimă a benzii de rulare de 1.6 milimetri. Pentru a verifica acest aspect, poți folosi un indicator de adâncime al benzii de rulare sau simpla metodă a monedei. Introdu o monedă în canelura anvelopei și vezi cât de adânc intră. Dacă partea vizibilă a monedei este prea mare, este timpul să îți planifici o vizită la vulcanizare. Pe Vadrexim.ro , gasesti modelul de anvelope preferat.

2. Uzura neuniformă

Uzura neuniformă a anvelopelor poate indica probleme de aliniere sau probleme cu suspensia vehiculului. De exemplu, dacă partea interioară sau exterioară a anvelopei este mai uzată decât centru, ar trebui să verifici alinierea roților. Uzura neuniformă poate de asemenea rezulta din presiuni incorecte în anvelope. Este important să verifici și să ajustezi periodic presiunea în anvelope conform specificațiilor producătorului.

3. Crăpături și alte daune vizibile

Anvelopele pot dezvolta crăpături în cauciuc din cauza vârstei, expunerii la temperaturi extreme sau a contactului cu substanțe chimice și uleiuri. Inspectează anvelopele pentru orice semne de crăpături, tăieturi, umflături sau alte deformări care pot compromite integritatea structurală a anvelopei.

4. Vârsta anvelopei

Vârsta anvelopei este un alt factor important. Producătorii de anvelope recomandă în general înlocuirea anvelopelor la fiecare 5-6 ani, indiferent de starea lor vizibilă. Compusul de cauciuc se degradează în timp, chiar și dacă anvelopele nu sunt folosite intensiv. Verifică data de fabricație inscripționată pe anvelopă, reprezentată de patru cifre; primele două indică săptămâna, iar ultimele două anul fabricației.

5. Performanța anvelopei

Dacă observi că vehiculul tău are tendința de a derapa ușor pe carosabil umed sau dacă frânările devin mai lungi decât de obicei, este posibil să fie necesar să schimbi anvelopele. Aderența redusă este un semn că banda de rulare nu mai este eficientă în evacuarea apei sau în menținerea tracțiunii.

Recomandări pentru înlocuirea anvelopelor

Când vine timpul să înlocuiești anvelopele, alege întotdeauna produse de calitate care corespund specificațiilor vehiculului tău. Este adesea recomandat să înlocuiești toate patru anvelopele simultan pentru a menține un echilibru uniform al performanței. Dacă bugetul este o problemă, înlocuirea în perechi (anvelopele din față sau cele din spate) poate fi o alternativă acceptabilă. De asemenea, este crucial să te asiguri că noile anvelope sunt echilibrate și aliniate corect după montare.

În concluzie, monitorizarea regulată a stării anvelopelor și înlocuirea la timp sunt esențiale pentru siguranța rutieră. Prin urmarea acestor sfaturi din https://www.topgear.com/,  vei contribui la o experiență de condus mai sigură și mai plăcută.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Eveniment2 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Afaceri3 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized3 zile inainte

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea...

Uncategorized3 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment3 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Administrație locală3 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Afaceri4 zile inainte

Dachdecker Service: Specialiștii în Vospire de Acoperișe

Într-o lume în care protecția și confortul casei tale sunt prioritare, alegerea unei companii de încredere pentru serviciile de vospire...

Uncategorized4 zile inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Uncategorized5 zile inainte

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Ce tip de ambalaje sunt reciclabile? Ce tip de ambalaje sunt reciclabile?
Afaceri6 zile inainte

Ce tip de ambalaje sunt reciclabile?

Într-o lume tot mai conștientă de impactul pe care îl are asupra mediului, reciclarea a devenit nu doar o responsabilitate,...

Administrație localăO săptămână inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

EvenimentO săptămână inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

SportO săptămână inainte

Cozia Mountain Run 2024: Aventura montană și solidaritate pentru comunitate

Într-o lume agitată de tehnologie și aglomerație urbană, există momente în care sufletul nostru caută pace și conexiune cu natura....

Administrație localăO săptămână inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață...

Știrile Săptămânii