Connect with us

Afaceri

(P) Pinocchio și Veverița Zuby la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

 

AVENTURI ÎN ȚARA PĂCĂLELILOR la Shopping City Râmnicu Vâlcea, pe 1 aprilie 2018 – sesiuni de bancuri, concurs de dans, ateliere și jocuri creative, inclusiv un Bubble Show interactiv, printre activitățile evenimentului.

Duminică, 1 aprilie 2018, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinația preferată a copiilor. În cadrul evenimentului „Aventuri în Țara Păcălelilor”, veverița Zuby și Pinocchio îi vor aștepta pe cei mici în centrul comercial cu o serie de activități interactive, printre care sesiuni de bancuri, dansuri și păcăleli, ateliere de creație, un spectacol cu baloane uriașe de săpun și alte surprize.

Startul la joacă și distracție se va da la orele 11:30, cu un show de „TOPăcăleli”, în cadrul căruia copiii vor afla, de la personajele Zuby și Pinocchio, care sunt cele mai amuzante bancuri și păcăleli. De asemenea, cei mici vor fi încurajați să vorbească în public și să împărtășească glumele cunoscute de ei, pe scena amplasată în centrul comercial cu ocazia evenimentului.

Printre activitățile organizate în Shopping City Râmnicu Vâlcea de Ziua Păcălelilor se numără și un concurs de dans alături de Zuby, dar și jocuri și activități interactive, unde cei mici se vor distra alături de personajele de basm preferate. De asemenea, la atelierele de creație din cadrul evenimentului „Aventuri în Țara Păcălelilor”, copiii vor avea ocazia să își antreneze creativitatea, învățând cum să construiască o păpușă din linguri de lemn.

Evenimentul destinat celor mici se va termina cu un Bubble Show interactiv, unde cele mai inedite figurine se vor realiza cu tehnică și precizie, cu baloane uriașe de săpun, chiar în fața publicului din centrul comercial.

Evenimentul AVENTURI ÎN ȚARA PĂCĂLELILOR se va desfășura în Shopping City Râmnicu Vâlcea pe 1 aprilie 2018, începând cu orele 11:30. Show-ul de „TOPăcăleli” se va desfășura până la orele 13:30, iar în intervalul 15:30 – 17:00 vor avea loc atelierele de creație, organizate cu ocazia Zilei Păcălelilor. Spectacolul interactiv cu baloane uriașe de săpun se va desfășura timp de o oră, în intervalul 17:00 – 18:00.

Mai multe detalii despre evenimentele care vor avea loc în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Facebook Comments

Afaceri

Philips TV lansează „The One” într-un pachet exclusiv

Publicat

pe

Vizionarea în liniște a unui eveniment important este pe cale să devină o experiență unică și mai captivantă. În dezvoltarea televizorului 7304, cele mai recente tehnologii se îmbină pentru a da naștere unui model din seria Performance Philips TV: The One, televizorul complet. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi actualizată ridică încă o dată ștacheta, pentru o experiență extraordinară de televiziune. Datorită designului subțire și suportului în formă de T, acest televizor se integrează perfect într-un decor modern.

Funcții inteligente, inclusiv control vocal AI 

Televizorul 7304 se adresează unei game diverse de consumatori, fie ei telespectatori sau gameri. Modelul va fi disponibil în mai multe dimensiuni și va include cele mai bune funcții ale altor serii, precum:

 • Tehnologia unică Ambilight de la Philips.
 • Procesorul de imagine Philips P5.
 • HDR Smart 4K.
 • Dolby Vision șiDolby Atmos. Imagine și sunet, ca la cinema.
 • Android TV cu Google Assistant – suportă Amazon Echo și

Telespectatorii și gamerii vor putea da comenzi vocale către televizorul Philips Android. Astfel, aceștia vor putea alege să joace un joc, să vizioneze Netflix sau chiar să preia controlul dispozitivelor smart home compatibile cu Google-Assistant, fără a se ridica de pe canapea.

Vizionare prin excelență

„The One” dispune de toate specificațiile tehnice unice disponibile în gama mid-range. În cele din urmă, televizorul 7304 se adresează unui public mai larg și mai divers de consumatori, oferind un raport mai bun calitate/preț.

Consumatorii care doresc să-și cumpere un televizor, nu trebuie să se gândească prea mult. Seria Performance de la Philips oferă o gamă largă de modele care oferă divertisment în confortul propriei case. Iar cu procesorul P5 de a treia generație, va fi disponibilă cea mai actualizată versiune a unui model de înaltă performanță care aduce beneficii îmbunătățite, cum ar fi:

 • Imagini calitative și realiste.
 • Reducere a zgomotului de imagine,claritate și contrast îmbunătățite din toate su
 • Detalii cu adevărat impresionante, care nu se mai pierd în zonele foarte întunecate.

Televizorul Philips seria 7304 va fi disponibil în 6 dimensiuni de ecran diferite (primele 2 cifre din cod reprezintă diagonala în inch):

 • 43PUS7304
 • 50PUS7304
 • 55PUS7304
 • 58PUS7304
 • 65PUS7304
 • 70PUS7304

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului digital video la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (la nivel global). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care le oferă consumatorilor o experienţă audio și TV superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este licenţiatul exclusiv de brand al televizoarelor Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător TV mondial de top de monitoare şi LCD, care vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, grupul TPV a reuşit să stimuleze propria dezvoltare profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cosmetice bio pentru întreaga familie

Publicat

pe

Cosmetice bio pentru întreaga familie

Atunci când ne decidem să folosim produse cosmetice bio este bine să ne gândim la întreaga familie. Când vine vorba de viitoare mămici, grija este cu totul specială. Ele au nevoie întotdeauna de produse cât mai naturale, care să nu dăuneze fătului. Atenția va fi la fel de mare și atunci când vine pe lume cel mic. În cazului lui, produsele de îngrijire trebuie să fie de cea mai bună calitate. Nu trebuie să-i uităm nici pe bărbați, care și ei au nevoie de tot ce este mai bun.

Pentru a asigura sănătate și îngrijire corespunzătoare întregii familii, folosind produse cosmetice bio, puteți consulta oferta diversificată a magazinului online Rfresh.ro. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie în materie de produse organice pentru curățarea și întreținerea tenului, pentru corp, par, spălarea dinților, produse de make-up, uleiuri pentru masaj, produse pentru domni, detergenți și accesorii bio.

Așadar în acest magazin se găsesc toate produsele necesare pentru întreaga familie a celor ce vor să extindă gama de produse naturale pe care le folosesc.

De ce să optați pentru produsele cosmetice organice din acest magazin online?

 • Veți găsi numeroase produse bio și organice, de la producători împortanți din domeniu.

 • Toate produsele sunt certificate și sunt capabile să satisfacă nevoile clienților celor mai pretențioși.

 • În compoziția acestor produse intră ingrediente naturale, obținute prin metode tradiționale, care conservă excelent proprietățile active ale plantelor din care sunt extrase.

 • Plantele din care sunt obținute substanțele sunt crescute bio.

 • Sunt destinate tratării celor mai diverse probleme.

 • Nu conțin siliconi, parabeni, coloranți.

 • Nu conțin ingrediente de origine animală.

 • Ambalajul folosit este unul cu impact redus asupra mediului.

Pentru a putea alege cele mai adecvate produse pentru fiecare membru al familie accesați cu încredere magazinul online Rfresh.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Publicat

pe

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Bucătaria este acel spațiu al locuinței noastre în care ne place să pregătim mâncare, să servim masa în familie și uneori chiar să socializăm cu prietenii. În varianta închisă sau open space, ea este una dintre încăperile în care, mai mult decât în orice altă parte a casei, avem nevoie de un mobilier elegant, ales cu grijă pentru a fi cât mai util și mai funcțional.

De felul în care vom ști să optăm încă de la început pentru cea mai potrivită variantă de mobilă de bucătărie va ține confortul și bucuria noastră de a folosi acest spațiu. Tocmai de aceea, fiecare detaliu al amenajării trebuie luat în calcul încă de la început. Va trebui să ne gândim serios atât la stilul preferat, la varianta de închidere, la tipul de electrocasnice, la dispunere și la fiecare spațiu de stocare. Alegerea celui mai adecvat mobilier este o treabă destul de serioasă, care merită atenție sporită.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Care sunt criteriile în funcție de care să alegem cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Primul lucru de la care pleacă decizia oricărui cumpărător de mobilă de bucătărie este legat de stilul și modelul acesteia. Faptul de a ne plăcea este de multe ori definitoriu în alegerea pe care o facem. Apoi începem să ne gândim și la celelalte aspecte, precum:

 • să fie o mobilă de calitate, care să-și pastreze proprietățile în timp;

 • dacă obișnuim să gătim des, atunci ne vom dori ca această mobilă să reziste la aburi și să se poată întreține ușor;

 • să putem folosi aparatură electrocasnică încorporabilă;

 • să dispună de spații de depozitare variate și cât mai adecvate nevoilor vieții noastre actuale;

 • să poată fi personalizată în funcție de culorile, texturile și nuanțele pe care le preferăm;

 • să fie modulară, în așa fel încât să poată fi adaptată la particularitățile spațiului ce urmează să fie mobilat;

 • să fie cât mai funcțională.

Unul dintre tipurile de amenajare aflat la mare căutare în ultima vreme este cel de bucătărie open space. Aceasta este varianta ideală pentru a dispune de mai mult spațiu și de a fi mai parope de ceilalți membrii ai familiei, chiar și atunci când avem ceva de făcut în bucătărie. În acest caz mobila de bucătărie va trebui să fie una cu o estetică aparte, care să dea bine în aspectul general al locuinței. Mai mult ca oricând, în această variantă va trebui să avem grijă să optăm pentru spații de depozitare generoase, cu o organizare cât mai bună, care să nu lase nimic nepotrivit la vedere.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

De unde putem cumpăra cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

La magazinul online Acaju.ro putem găsi tot ce avem nevoie pentru amenajarea unei bucătării moderne și funcționale. Variantele și modele disponibile sunt suficient de diversificate pentru a oferi fiecărui doritor posibilitatea de a alege ceva cât mai adecvat gusturilor și preferințelor personale. În plus, toți cei interesați pot beneficia oricând de sfaturile avizate ale unui specialist în amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre mobila de bucatarie Acaju, accesați cu încredere site-ul anterior menționat!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Afaceri3 ore inainte

Philips TV lansează „The One” într-un pachet exclusiv

Vizionarea în liniște a unui eveniment important este pe cale să devină o experiență unică și mai captivantă. În dezvoltarea televizorului...

Exclusiv5 ore inainte

Editorial/ Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule!

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al...

ExclusivO zi inainte

Carmen Dan, ”Denuntul Secolului” la DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Gata, este tot mai groasa pentru Carmen Dan! Cea care parca a avut gura aurita,...

Exclusiv2 zile inainte

Omul lui Dragnea de la M.A.E/Incompetenta, ilegalitatile, morti “supecte” si “parfum” de servicii (I)

Avocata Laura Elena Chiorean (foto) din Cluj Napoca este, începând cu data de 8 Martie a.c., noul Secretar general al...

Exclusiv3 zile inainte

Gabriel Oprea intervine dur si profesional/Incisiv de Prahova a dezvaluit inca din 23 mai 2019 cazul din Mehedinti

„Cazul fetiței de la Baia de Aramă relevă un adevăr trist: că unii dintre noi au uitat să fie oameni....

Exclusiv4 zile inainte

Dupa numeroasele “tepe” date statului roman, Telekom intentioneaza sa externalizeze activtiatile de IT

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, Victor Ponta viseaza cu ochii deschisi cum...

Exclusiv5 zile inainte

Consilierul mason al premierului Viorica Dăncilă

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, Victor Ponta viseaza cu ochii deschisi cum...

Cosmetice bio pentru întreaga familie Cosmetice bio pentru întreaga familie
Afaceri5 zile inainte

Cosmetice bio pentru întreaga familie

Atunci când ne decidem să folosim produse cosmetice bio este bine să ne gândim la întreaga familie. Când vine vorba...

Exclusiv5 zile inainte

Editorial/Reformarea SRI a continuat şovăitor şi fals

În calitate de membru CSM a semnat, alături de Alina Ghica, celebrul protocol SRI-CSM, prin care punea la picioarele SRI-ului...

Exclusiv6 zile inainte

FAMILIA POLIȚISTULUI LOCAL ȘERBAN VICTORIA ȘICANATĂ IN TRAFIC IN COMUNA BRĂNEȘTI, DE CĂTRE UN POLIȚIST NAȚIONAL DIN CADRUL I.P.J. ILFOV!

Așa cum am promis în articolul anterior, vă facem cunoscut faptul că, familia polițistului local Serban Victoria (fiul și soțul...

ExclusivO săptămână inainte

Editorial/Aperi siguranţa naţională când eşti cinstit cu cei care îţi plătesc solda!

Serviciile secrete româneşti nu s-au rupt decât prea puţin de practicile Securităţii. Numeric, ele sunt astăzi mult peste aparatul fostei...

ExclusivO săptămână inainte

Editorial/„Să înceapă osteneala aceasta, după atâta véci de la discălecatul ţărâlor cel dintăi de Traian împăratul Râmului, cu câteva sute de ani peste mie trecute, să sparie gândul”

Fostul parlamentar Gelu Vişan, fost lider PMP şi apropiat al Elenei Udrea, lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare,...

ExclusivO săptămână inainte

Vicepresedinte PNL Diaspora: Republica Moldova pe care a furat-o Plahotniuc si ai lui a fost eliberata

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

ExclusivO săptămână inainte

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Știrile Săptămânii