Connect with us

Știri din județ

#Reset Plastic!

Publicat

pe

Pentru a proteja mediul înconjurător, Kaufland România a introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor goale de plastic, provenite de la produsele de igienă sau de curățenie. Acestea vor fi reciclate.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, la intrarea în magazine, clienții pot depune recipiente de:

– produse de îngrijire personală: șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid;

– produse de curățenie: detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

La fiecare 3 recipiente de plastic aferente produselor cosmetice și de curățenie* pe care le lași în broscuța din magazinele Kaufland în perioada 01 – 30 septembrie 2020primești o reducere de 50% la gama de detergenți pentru suprafețe Mr. Proper 1L.

Mergi apoi la Biroul de Informații și intră în posesia cuponului de reducere**, apoi ridică produsul de la raft și prezintă-l pentru scanare la casa de marcat.

* Nu sunt incluse în campanie produsele cosmetice și de curățenie ambalate în recipiente: metalice, de sticlă, Tetra Pak și carton, produsele de machiaj, deo stick, spray și pastă de dinți, perii, mănuși, bureți de vase, bureți de baie, spray-uri sau orice alte produse cosmetice sau de curățenie care nu sunt ambalate în recipiente de plastic.

** Valoarea cuponului este de 0,01 lei la casele de marcat.

Unde găsești instalația sub formă de broască țestoasă? 

În prezent, broscuța este disponibilă în următoarele magazine Kaufland:

 • București – Tei 
 • București – Rahova 
 • București – Pallady 
 • București – Pantelimon
 • Constanța – Obor
 • Iași – Păcurari
 • Timișoara – Elisabetin 

În curând, proiectul va fi extins și în alte orașe.

Publicul larg considera ca acest tip de recipiente implica un proces similar de reciclare similar PET-urilor, sticlelelor din plastic. Dar nu este asa.
Ambalajele de produse de igienă și curățenie aduse la instalația sub formă de broască țestoasă sunt sortate și reciclate prin intermediul unei firme specializate, printr-un proces amplu ce constă în trei etape:

sortarea materialelor la stația automată; pregătirea pentru reciclare; reciclarea propriu-zisă, prin termoformare.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Publicat

pe

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că nu există o singură persoană pe această planetă căreia să nu-i placă să mănânce alimente bune și sănătoase. Bucătarii se asigură că ni se aduce mâncare delicioasă. Ei lucrează zi și noapte pentru a inventa rețete noi doar pentru a ne bucura de fiecare bucată.
Din moment ce sunteți aici, sunt sigur că și vouă vă place să vă răsfățați să mâncați mâncare delicioasă, iar acum doriți să aflați despre cei mai buni 10 bucătari din lume.
A deveni bucătar a devenit, de asemenea, una dintre cele mai profitabile și nobile profesii din lume. Pentru a deveni bucătar, trebuie să ai o minte foarte creativă; de asemenea, trebuie să cunoașteți esențialul industriei hoteliere și a ospitalității.
Noi, cei de la Gossipment, ne-am străduit din răsputeri să facem o listă cu ceea ce credem că poate fi considerat top 10 cei mai buni bucătari din lume.
Top 10 cei mai buni bucătari din lume:
alegerea celui mai bun bucătar este o muncă destul de dificilă, deoarece mâncarea este o chestiune subiectivă. Dacă unei persoane îi place gustul a ceva, cealaltă persoană s-ar putea să nu-i placă gustul. Am luat în considerare un factor atunci când facem această listă și acesta este versatilitatea. Așa că, fără a mai pierde timpul, haideți să aruncăm o privire la cei mai buni 10 bucătari din întreaga lume.
1. Wolfgang Puck
Bucătarul, restauratorul și animatorul austriac-american Wolfgang Puck este un rocker roller. Cu peste 30 de restaurante adăugate la repertoriul său, Puck este cunoscut pentru gătitul franțuzesc de astăzi în bucătăriile americane. El a gătit în general pentru nunta lui Kim Kardashian cu Chris Humphries în 2011. Puck este un judecător obișnuit al MasterChef și Hell’s Kitchen. De asemenea, a apărut în CSI, The Muse, The Simpsons și Las Vegas. Abia cărți și restaurante cunoscute!!
Restaurante:
Chinois pe Main
Postrio
Spago Las Vegas
SpagoIstanbuk
Spago Maui
Spago Beaver Creek
Postrio, Las Vegas.
Spago în stațiunea Marina Bay Sands din Singapore
Cărți:
Experiențe în bucătărie cu Wolfgang Puck (1991)
Bucătăria franceză curentă pentru bucătăria americană (1980)
Pizza, paste și asta este doar începutul (2000)
Cartea de gătit Wolfgang Puck (1986)
2. Jamie Oliver
Specialistul britanic în alimentație și restauratorul Jamie Oliver este unul dintre cei mai adorați bucătari din lume. El creează și face rețete de bază delicioase, este un activist funcțional pentru tinerii împovărați, a distribuit 26 de cărți de bucate, a avut 35 dintre programele sale TV și este tată a cinci copii. Cea mai apreciată carte de bucate 30-Minute Meals a doborât recordurile în 2010, vânzând peste 735.000 de exemplare în 10 săptămâni, transformându-se în cartea de non-ficțiune cu cea mai rapidă vânzare din Marea Britanie.
Restaurante:
Rețeaua de restaurante Jamie’s a intrat în organizație în mai 2019.
Cărți:
Bucătarul gol
Ceva pentru weekend
Întoarcerea bucătarului gol
Zile vesele cu bucătarul gol
Jamie’s Dinners
Jamie’s Kitchen
3. Heston Blumenthal
Este un bucătar pe care nu poți să nu-ți amintești. De la marginile sale întunecate și până la mâncărurile sale creative și unice, Heston Blumenthal este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume. El este un adept important al utilizării strategiilor logice în gătit și a primit diplome onorifice de la Reading, London Colleges și Bristol. Bucătarul britanic este, de asemenea, un vizitator regulat al MasterChef și al altor seriale TV.
Restaurante:
The Fat Duck
The Hind’s Head
The Crown La Bray
Dinner
Cărți:
Alte aventuri în căutarea perfecțiunii (2007)
Mâncarea de familie (2005)
Cartea de bucate pentru rața grăsă (2008)
În căutarea perfecțiunii (2006)
4. Ferran Adria
Rezumatul nu s-ar fi terminat fără bucătarul spaniol Ferran Adria. Adria a fost numit cel mai proeminent bucătar din lume, de obicei cu restaurantul său elBulli numit de mai multe ori cel mai bun restaurant de pe planetă. Și-a închis restaurantul cu trei stele Michelin în 2011 pentru a compune cărți de referință culinară și a meritat faptul că a făcut „spumă culinară” folosită de bucătari din întreaga lume.
Restaurante:
elBulli (închis în 2011)
Cărți:
Los secretos de El Bulli, 1997
El Bulli: el sabor del Mediterráneo, 1993
El Bulli 1994–1997 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
El Bulli 1983–1993 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
5. Marco Pierre White
Numit bucătar britanic, primul bucătar VIP, personaj TV și restaurator, Marco Pierre White este unul dintre cei mai apreciați bucătari din lume. La 32 de ani, s-a transformat în cel mai tânăr bucătar și primul bucătar britanic care a primit trei stele Michelin. White a antrenat, de asemenea, o parte dintre cei mai remarcabili bucătari ai lumii, precum Curtis Stone, Shannon Bennet și Gordon Ramsay.
Restaurante:
Marco Pierre White
London Steakhouse Co
Steakhouse, Bar și Grill
Cărți:
White Heat 25
White in Hell’s Kitchen
White Heat Days
6. Gordon Ramsay
Cunoscut cu dragoste ca fiind unul dintre cei mai aprinși bucătari din univers, temperamentul lui Gordon Ramsay l-a condus la faimă. El nu este un copil în ceea ce privește marele ecran care apare în Hell’s Kitchen, The F Word și The F Word, în plus față de aranjamentul american MasterChef, MasterChef Junior și Hotel Hell și formele americane din Hell’s Kitchen și Kitchen Nightmares.
Restaurante:
Gordon Ramsay
Pétrus
Labyrinth Grill (deja Foxtrot Oscar)
Savoy Grill
Cărți:
Pasiunea pentru aromă a lui Gordon Ramsay (1996)
Gordon Ramsay: rapid și delicios – 100 de rețete de gătit în 30 de minute sau mai puțin (2019)
Rețete care te vor apărea pentru totdeauna (2018)
7. Shannon Bennett
Cel mai popular pentru bucătăria sa cu motivație franceză, bucătarul australian Shannon Bennett și-a făcut un nume semnificativ la nivel internațional și național. Un vizitator obișnuit al Masterchef Australia și ambasadorul Audi este cel mai cunoscut pentru meniurile sale inventive în calitate de șef bucătar la restaurantul Melbourne, Vue de monde.
Restaurante:
Lui Bar
Bistro Vue
Vue Evenimente la Rialto
Shannon Bennett’s New York
Cărți:
28 de zile în Provence
My French Vue – Bistro care gătește acasă
Gătit peste tot în lume
My Vue Modern French Cookery
Shannon Bennett’s Paris
8. Thomas Keller
Primul bucătar american din această listă, Thomas Keller, este o putere. De asemenea, el este beneficiarul celui mai bun bucătar din America în 1997 și este un campion de durată în Top 50 Restaurante din lume anual. Acum deține șapte stele Michelin în total. De asemenea, a avut plăcerea să găzduiască pentru petrecerea de după Oscarurile Vanity Fair în 2018.
Restaurante:
în esență
The French Laundry
Bouchon
Cărți:
special numit acasă.
Bouchon Bakery (2002)
Under Tension: Cooking Sous Vide
9. Curtis Stone
Curtis Stone este unul dintre cei mai lăudați bucătari din Australia, ajungând la faimă după o apariție în The Celebrity Apprentice. Stone a început să gătească la patru ani sub îndrumarea bunicii sale. Profesia sa l-a văzut mutandu-se la Los Angeles și apărând la Surfing the Menu, Dinner in a Box, Saturday Kitchen și Good Food Live. Gazda sezonului principal al My Kitchen Rules din Australia este în prezent esența supermarketurilor Coles. Puteți citi mai multe despre el aici.
Restaurante:
Gwen, Los Angeles
Maude Restaurant, Beverly Hills
10. Emeril Lagasse
Marele părinte al stilului „New Orleans”, Emeril Lagasse este unul dintre cei mai importanți bucătari ai lumii. Se estimează că portofoliul său de mass-media, restaurante și produse produce o valoare estimată de 150 de milioane USD în fiecare an. De asemenea, el a fost un beneficiar al premiului National Best Recipe pentru formula sa „Turkey and Hot Sausage Chili” în 2003. Emeril a înființat Fundația Emeril Lagasse în 2002, care face ca educația să deschidă porțile copiilor defavorizați.
Cărți:
New Orleans Cooking (1993)
Emeril’s Creole Christmas (1997)
Louisiana Real and Rustic (1996)
Emeril’s TV Dinners (1998)

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

Ce mijloace de transport prefera copiii?

Publicat

pe

Copiii adora sa petreaca timpul in natura, indiferent de varsta sau anotimp. Sunt fascinati de parcuri, locuri de joaca, dar si de multitudinea de mijloace de transport potrivite pentru ei.

Cand ii cumparam primul mijloc de transport individual copilului?

Caruciorul este cu siguranta primul mijloc de transport pe care cel mic il foloseste in natura. Dar, vine si varsta potrivita In care el se descurca sa se deplaseze singur cu ajutorul unuia. De regula, primul criteriu dupa care ne ghidam este ca cel mic sa stea in sezut singur, nesustinut.

Cand vrei sa cumperi primul vehicul cu roti pentru copil, vino pe lumeabebelusilor.ro.

 Care este primul lui mijloc de transport?

De cele mai multe ori, parintii cumpara prima data fie o tricicleta, fie o masinuta care au ca si accesoriu un maner de impins. Astfel controlul este la cel care il impinge, iar copilul se obisnuieste sa isi mentina echilibrul singur.

Cand facem trecerea de la tricicleta sau masinuta, la o bicicleta?

Acest pas se face de obicei in momentul in care cel mic umbla singur. In acest fel ii este mai usor sa invete mersul pe bicicleta, stie sa isi coordoneze miscarile membrelor si isi mentine echilibrul perfect.

Ce tipuri de biciclete sunt potrivite?

Prima bicicleta pe care o foloseste cel mic este una fara pedale, cu roti groase. Aceasta ii ofera siguranta necesara si libertatea de a o folosi singur, ajutandu-se doar de picioare pentri a-si da avant.

Urmeaza apoi bicicleta cu pedale. Pentru inceput se recomanda si roti ajutatoare, in acest fel cel mic invata sa foloseasca pedalele, dar avand o siguranta a echilibrului oferit de cele 2 roti suplimentare. Cand copilul se deplaseaza usor pedaland, ii putem scoate rotile ajutatoare si treptat invata mersul pe bicicleta in adevaratul sens al cuvantului.

In functie de cresterea copilului, urmeaza apoi sa ii cumparam alte biciclete pentru copii ieftine, potrivite varstei si kilogramelor sale.

Pentru cei care doresc sa duca mersul pe bicicleta la un alt nivel, e de stiut ca exista biciclete speciale pentru curse(cele sport) sau pentru acrobatii. Dar acestea se potrivesc undeva dupa varsta de 8/10 ani ai copilului.

Cum ne asiguram copilul in timpul mersului pe bicicleta?

Ei bine, in special la primele experiente cu mersul pe bicicleta, dar nu numai, este important sa ii oferim celui mic siguranta deplina. Asadar, este necesar sa cumparam si un kit de protectie format din: casca, cotiere si genunchiere. Ele ajuta in preventia ranilor mai grave si ofera astfel un plus de incredere celui mic.

Ce accesorii se pot pune unei biciclete?

Aici totul depinde de nevoi si preferinte. Cele mai comune accesorii sunt:

 • Cos pentru depozitare diverse obiecte
 • Suport pentru sticla sau pahar
 • Claxon
 • Lumini
 • Portbagaj
 • Roti ajutatoare
 • O mica remorca pentru jucarii

Avantajele prezentei unei biciclete in viata unui copil:

 • Un mijloc de transport care ofera indepedenta copilului
 • Dezvoltarea cognitiva
 • Dezvoltarea aptitudinilor, echilibrului si a abtilitatilor sportive
 • Dezvoltarea imaginatiei prin creare unor jocuri avand ca principal obiectiv mersul pe bicicleta.
 • Sustine interactiunea cu altii copii, prin intermediul plimbarilor in parcuri sau locuri special amenajate
 • Dezvoltarea unei posibile cariere in ciclism
 • Posibilitatea de a vizita diverse obiective turistice alaturi de parinti sau grupuri organizate
 • Participarea la diverse competitii dedicate copiilor

Unde putem folosi bicicleta?

Se prefera , mai ales in timpul primelor experiente ale copilului cu mersul pe bicicleta, sa alegem locurile special amenajate pentru acest sport. Fie piste dedicate ciclismului, fie parcuri sau orice loc plan si ferit de aglomeratie. Dupa ce copilul mai creste si este familiarizat cu bicicleta, putem alege activitati in parcurile special amenajate pentru biciclete, pistele de pe strazile orasului sau chiar mersul pe trasee simple din paduri sau zone din natura.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Cum decurge o intervenţie de mărire a buzelor?

Publicat

pe

buze-mari

Mărirea buzelor este o intervenţie chirurgicală sau non-chirurgicală prin care volumul buzelor este mărit, conturul este mult mai bine definit şi aspectul vizual al acestora e îmbunătăţesc, buzele devin mai senzuale, mai „pline”. Ca să ajungi să ai volumul dorit la nivelul buzelor poţi să foloseşti fillere pentru buze, injecţii cu acid hialuronic, dar sunt soluţii semi-permanente. Pentru rezultate permanente şi mult mai bune poţi folosi implanturi pentru buze, moi, solide din silicon, în forma unei buze naturale. În funcţie de metoda aleasă şi de substanţele folosite putem avea o mărire a buzelor cu implant, cu înserarea acestuia în buze, cu acid hialuronic injectat periodic, cu fillere diverse, cu grăsime.

Mărirea buzelor cu fillere şi implanturi

Procedurile sunt diferite în funcţie de tehnicile utilizate pentru augmentare buze in Cluj. De exemplu, la fillerele dermice, pentru buze, cu acid hialuronic, se anesteziază zona cu o cremă specială, se foloseşte fillerul cu lidocaină incorporata şi se injectează zona vizată în anumite puncte cu ace foarte fine, folosindu-se diverse cantităţi din substanţa de umplere. Se repetă procedura în mai multe şedinţe, sunt necesare şi şedinţe de întreţinere. În 15 minute ai terminat şi te poţi întoarce la rutina ta.

Procedura costa până în 800 de dolari, pornind de la 550-600 de dolari, per seringă. După şase luni va fi nevoie iar de injectări cu fillere, cu acid hialuronic.

Pe de altă parte, implantul pentru buze şi augmentarea buzelor va fi o soluţie mai bună pe termen lung. Medicul stabileşte în timpul consultaţiei de dinainte de procedură ce fel de implant va folosi, mărimea sa. Se anesteziază buzele înainte de procedura propriu-zisă, se face o mică incizie în fiecare colţ al gurii.

Se va realiza un mic tunel în buze cu un instrument chirurgical special. Tunelul din buză va urma cu atenţie forma buzei. Implantul e introdus rapid în tunelul din buze, sub stratul de grăsime al buzei, peste muşchii buzei. La final se vor face suturile necesare şi rana se va vindeca, se vor aranja şi implanturile. În 30 de minute se finalizează procedura de inserare a implanturilor şi pacientul pleacă acasă în ziua procedurii. Preţurile sunt însă foarte mari, de peste 2.000 de dolari şi se ajunge la 5.000 de dolari în funcţie de complexitatea procedurilor şi de complicaţiile existente, de tratamentele de urmat.

Mărirea buzelor cu grăsime corporală şi grăsime corporală şi piele

Folosirea propriei grăsimi pentru a umple buzele şi a le mări este altă soluţie des utilizată. Se ia grăsime din anumite zone ale corpului, unde e în exces, şi se transferă în zona buzelor, se injectează în buze. Se va anestezia uşor zona şi în câteva minute se va termina injectarea. De regulă, grăsimea e luată din zona abdominală, din jurul buricului, este purificată mai apoi şi transferată în condiţii de siguranţă în buze. 60-90 de minute durează procedura şi şansele de reuşită şi de rezultate bune sunt de 100%.

După 5-6 ani se vor relua procedurile, nu e o soluţie permanenta, preţurile sunt pe măsură, între 3.000 de dolari şi peste 6.000 de dolari.

Dar pe lângă grăsime se mai poate folosi şi ţesut de la pacient, din piele. Se ia piele din partea inferioară a stomacului, dar şi din zona facială după un facelift, ce rămâne. Se elimină epiderma şi ce rămâne din piele se rulează în formă de ţigaretă, după care e inserată rapid în buze. Totul se va face sub anestezie locală şi va dura între 60 şi 90 de minute.

Forma buzelor şi volumul se vor menţine 5-7 ani, poate mai mult. Costurile sunt asemănătoare cu unele ale unei proceduri ce implică doar folosirea grăsimii corporale de la pacient.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Cultură5 ore inainte

Principele Nicolae – vizită la Şcoala Gimnazială Nr. 5 din Râmnicu Vâlcea

Școala Gimnazială Nr. 5 din Râmnicu Vâlcea a avut parte de o vizită regală. Principele Nicolae a fost prezent printre...

Exclusiv17 ore inainte

„𝐒𝐢𝐧𝐝𝐫𝐨𝐦𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢”/𝐃𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝙛𝙖𝙘𝙩𝙤 𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐝𝐢𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢

Într-un articol publicat pe platforma Contributors, arhivistul si istoricul Cătălin Botoșineanu susține că documentele clasificate au intrat de facto in...

EvenimentO zi inainte

Banometru și Dragoș Pătraru: două zile de prezentări și ședințe gratuite de consiliere financiară pentru timișoreni, pe 20 și 21 mai, la Iulius Town

  Echipa programului gratuit de sănătate financiară Banometru, alături de Dragoș Pătraru, Starea Nației, își anunță prezența în Timișoara, la...

Exclusiv2 zile inainte

„Asta e un text care ne avertizeaza ca ori avem de-a face cu niste escroci de mare anvergura ori cu niste prosti galonati care conduc dezastruos resursele, financiarul si juridicul”

„Dacă un polițist ar fi avut un salariu de funcție în cuantum brut mai mic cu 100 de lei decât...

Uncategorized2 zile inainte

Ce oferta trebuie sa includa barul de bauturi alcoolice de la o nunta?

A inceputul sezonul nuntilor si, odata cu el, pregatirile pentru evenimentul care va marca o noua etapa in viata celor...

Exclusiv2 zile inainte

Ofițerul superior a dus digitalizarea instituției pe culmile progresului, inventând metoda controlului prin poze postate pe aplicația de watsapp

La data de 12 mai, Incisiv de Prahova publica articolul „Incisiv de Prahova continuă seria dezvăluirilor de la Penitenciarul Giurgiu”....

Exclusiv3 zile inainte

Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova au fost confirmate/DECAPITĂRI IN SISTEMUL PENITENCIAR!

La data de 12 mai, Incisiv de Prahova publica articolul „Incisiv de Prahova continuă seria dezvăluirilor de la Penitenciarul Giurgiu”....

Exclusiv4 zile inainte

Urmeaza o saptamana incendiara/Grup organizat, format din primari, fosti procurori, politisti, „jurnalisti”, presedinti de agentii, directori de multinationale si asa zisi oameni de afaceri

La data de 12 mai, Incisiv de Prahova publica articolul „Incisiv de Prahova continuă seria dezvăluirilor de la Penitenciarul Giurgiu”....

Exclusiv5 zile inainte

Incisiv de Prahova continuă seria dezvăluirilor de la Penitenciarul Giurgiu.

Incisiv de Prahova a tot scris despre managementul ineficient al Penitenciarului Giurgiu, dar protejat de la centru. Cu ceva timp in...

Exclusiv6 zile inainte

Presiuni media si santaje politice în poliția prahoveană/Ginel Preda, adjunct al IPJ – nu se dezminte (I)

Incisiv de Prahova a tot scris despre managementul ineficient al Penitenciarului Giurgiu, dar protejat de la centru. Cu ceva timp in...

EvenimentO săptămână inainte

Ia parte la “Zilele oraşului Călimăneşti”, în perioada 20-22 mai 2022!

Oraşul Călimăneşti intră în sărbătoare, cu prilejul împlinii a 634 de ani de la prima atestare documentară. Călimăneştiul este un...

ExclusivO săptămână inainte

Vă lăsăm pe voi să apreciați dacă pentru cei ~4,46 lei/ora de noapte, este justificat ca polițiștii să-și pună sănătatea în pericol

La data de 04 mai 2022, Incisiv de Prahova a publicat articolul: „Afacerea Bachus sau formula Conpet, sub bagheta papusarului...

CulturăO săptămână inainte

Fii student al Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești!

În societatea contemporană, la baza carierei noastre se află studiile universitare. Fie că ești proaspăt absolvent al învățământului liceal sau...

ExclusivO săptămână inainte

Afacerea Bachus sau formula Conpet, sub bagheta papusarului Tudora Dorin (II)

La data de 04 mai 2022, Incisiv de Prahova a publicat articolul: „Afacerea Bachus sau formula Conpet, sub bagheta papusarului...

CulturăO săptămână inainte

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021 Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că...

ExclusivO săptămână inainte

Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al României, candidatul cu nota 5 în drept penal pentru CCR al lui Ciolacu/SRI, „în pielea goală”

Scaunele directorilor de penitenciare rămân incă ocupate prin veșnicile imputerniciri, personaje dubioase cu care ministrul justiției se laudă că a...

Știrile Săptămânii