Connect with us

Afaceri

Un NOU magazin Annabella pe strada Maior V. Popescu din Ramnicu Valcea

Publicat

pe

Un NOU magazin Annabella te așteaptă cu o sortimentație bogată de produse aproape de casa ta! Începând cu ziua de astăzi, pe strada Maior V. Popescu, nr.1, bloc P2 (zona gării) din Rm. Valcea, ne poți vizita într-un NOU concept de magazin. Annabella, cu tine zi de zi!

18893014_1606228652828916_8155537988446808707_n29543165_1606228956162219_2331994031535019377_n29570677_1606228902828891_3636911364097642056_n29598054_1606228659495582_7077986940382194001_n29790454_1606228762828905_5891747767635289082_n

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Încălzirea electrică în pardoseală – scurtă pledoarie pentru protecția mediului și pentru confort

Publicat

pe

Sursa foto: Echipamente de incalzire in pardoseala Magnum Heating prin CaseCalduroase.ro
Ce ne asteapta in urmatorii 10 ani?

În întreaga lume, se observă o tendință tot mai clară atunci când vine vorba de încălzirea locuințelor ori a spațiilor de orice fel – nevoia de a decarboniza căldura (de a renunța la încălzirea cu gaz metan). În Europa, acest lucru capătă din ce în ce mai multă atenție. Se dorește ca și în România acest lucru să devină norma – tocmai de aceea, centralele pe gaz vor fi interzise spre vânzare în jurul anului 2030. Alte știri spun că în apartamente, acest lucru se va produce chiar mai devreme, prin anumite legi. UE pune astfel tot mai mult accent pe acest lucru, pe măsură ce țările din vest încep să își îndrepte atenția către importanța unei energii curate, verzi, care să reducă emisiile de dioxid de carbon.

Să avem grijă de mediul înconjurător

În prezent, marea majoritate a încălzirii casnice este alimentată cu combustibili fosili, dar acest lucru va trebui să se schimbe pentru a ajunge la zero. Tehnologiile cheie luate în considerare pentru aceasta sunt pompele de căldură și/sau încălzirea cu energie electrică.

Economisim spațiu și aducem un plus de confort

Pentru mai mult confort, mulți români au ales în apartamente și în locuințe (chiar și acolo unde gazul metan este disponibil), încălzirea electrică în pardoseală. Rapid de instalat, uneori chiar și fără a necesita turnarea șapei, un astfel de sistem este deosebit de atractiv. Îți oferă mai mult spațiu (scapi de calorifere) și te bucuri de căldura care se ridică din podea, în orice construcție.

Ce este încălzirea în pardoseală și de ce este tot mai populară?

Încălzirea prin pardoseală este o modalitate de a încălzi o casă prin cabluri, covoare sau țevi  flexibile ce sunt încorporate în podea. Este eficientă și accesibilă, oferind numeroase avantaje față de calorifere.

Există diferite tipuri de sisteme de încălzire prin pardoseală disponibile. Cea mai bună soluție de încălzire prin pardoseală va depinde de o serie de factori, inclusiv tipul de proiect, sistemul actual de încălzire și sursa de energie. Avantaje?

 • Potrivit pentru majoritatea proprietăților
 • Eficient energetic
 • Maximizează spațiul în casă
 • Senzatie de lux de pardoseli calde
 • Control flexibil prin zonele de zonare ale casei

Când vine așadar vorba de “electrificarea casei”, iată câteva puncte pe care trebuie să le luăm în considerare:

 1. Firma cu care lucrezi în etapa de instalare a încălzirii în pardoseală este esențială. Ei trebuie să aibă o înțelegere funcțională a modului în care modernizarea casei se va face prin această instalație. Este important să îți cunoască obiectivele de la începutul proiectului.
 2. Stabiliți alături de aceștia un buget, pe cât posibil de la început, amintindu-vă că întotdeauna este nevoie de acordarea unui tampon (precum în construcții sau amenajări interioare, s-ar putea să apară nevoia de a suplimenta bugetul inițial). Încălzirea înseamnă îndepărtarea unor materiale/componente (în cazul unei case în care se locuia deja) și adăugarea de aparate, cabluri și echipamente în respectiva locuință, ce ar putea necesita lucrări suplimentare pentru finalizare.
 3. Există o varietate uimitoare pentru toate aceste upgrade-uri, în special prin prisma confortului. Vrei control de la distanță, posibilitatea de a regla temperatura în fiecare cameră? Nicio problemă! Alege ceea ce contează cel mai mult pentru tine.
 4. Alege o termoizolație performantă pentru pereți, pod (tavan) sau mansardă. Nu te zgârci nici când vine vorba de calitatea ferestrelor și a ușilor, deoarece pentru etanșarea completă a aerului este extrem de importantă pentru a obține mai ușor temperaturile dorite și a crește economiile la energie.

Comandă echipamentele potrivite pentru încălzirea electrică în pardoseală la Case Călduroase, distribuitor Magnum Heating în România!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cele mai populare preconcepții despre izolația de celuloză

Publicat

pe

De zeci de ani, celuloza este folosită în întreaga lume pentru a izola termic construcții de orice tip.  În tot acest timp, popularitatea ei a crescut iar progresele tehnologice au transformat celuloza într-un produs mai eficient și mai performant. Totuși, la fel ca în cazul tuturor inovațiilor, mulți oameni promovează mituri sau neadevăruri, chiar înainte de a cunoaște toate fațetele unui astfel de material sau a face o cercetare minimă.

Să vedem câteva dintre obiecțiile, problemele sau criticile aduse de proprietarii de locuințe sau constructori referitoare la această solutie: celuloza face praf; este grea și se compactează prea repede; absoarbe umezeala; se degradează în timp și trebuie înlocuită; permite dezvoltarea mucegaiului în pod.

Să le luăm pe rând:

 • Praful

Ai parte de prea mult praf atunci când instalezi celuloza? Tocmai de aceea, ai două opțiuni  – celuloza pulverizată sau suflată, mecanic, din exteriorul casei. Furtunul dirijează cu precizie materialul, iar experții au grijă ca totul să se realizeze corect. Fără praf, fără deșeuri și fără pierderi!

 • Greutatea cauzează compactare (mai ales pentru vechea instalație, de sub celuloză)

În funcție de grosime și de densitate, aproape toate materialele pentru izolații termice se lasă. De aceea trebuie să calculați cu precizie ce grosime alegeți. Sau mai bine, urmați sfatul de a elimina vechea izolație – celuloza poate să facă față oricărei provocări, chiar și de una singură.

Vezi la Izolatiinaturale.ro ce costuri ai pentru izolația cu celuloză în diferite grosimi, pentru mansarde, poduri nelocuite sau planșee din grinzi de lemn.

 • Celuloza absoarbe umezeala?

Nicio izolație în sine nu „atrage” umezeala mai mult decât alta, dar materialele prezintă caracteristici diferite de manipulare a umidității. Celuloza este un „strat de depozitare”, privit per ansamblu. Aceasta înseamnă că poate reține în siguranță umezeala care altfel s-ar putea deplasa în părți mai vulnerabile ale casei; chiar și așa, aceasta poate să-și păstreze rezistența termică. În plus, este bine de știut că orice cantitate de umiditate se evaporă în 48 de ore de vreme însorită.

 • Mucegaiuri sau igrasie?

Amintiți-vă, izolația de celuloză conține borat de sodiu. Organisme precum mucegaiul, ciupercile și insectele nu pot supraviețui când intră în contact cu acidul boric.

 • Deteriorare în timp?

Niciun producător de celuloză nu menționează nimic legat de degradarea acestui material. De fapt, izolația cu celuloză STEICO de la Izolațiinaturale.ro este însoțită de garanție pentru siguranță și calitate, aceasta privind calificativul foarte bun în studii independente precum cel german ÖKO-Test.

Nu amâna pentru la iarnă! Bucură-te de manopera GRATIS pentru suprafețe de peste 130 mp și reduceri de preț la manoperă la suprafețe mai mici.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

3 DOMENII UNDE UNIFORMA ÎȚI DĂ FORMA: DE CE CONTEAZĂ ELE PENTRU LINIȘTEA NOASTRĂ

Publicat

pe

3 DOMENII UNDE UNIFORMA ÎȚI DĂ FORMA: DE CE CONTEAZĂ ELE PENTRU LINIȘTEA NOASTRĂ

Se construiesc la fel ca orice haină, dar se poartă cu alt tip de responsabilitate. Iar celor ce poartă uniformele acestea, care fac pe om, în aceste zile, în HORECA, în spitale și clinici, pe străzi, le mulțumim.

E o perioadă grea și în toate momentele de incertitudine mergem cu ochii și întrebările după cei care par că au răspunsurile. Uniforma face această distincție uneori, între cei ca noi și cei care sunt acolo pentru noi, cu meseriile lor în care își pun în slujba noastră calitățile.

De ce contează uniforma, de ce liniștește?

A știi cine e cel din fața ta a contat atât de mult în istorie încât ne-am creat propriile reguli de urmat. De la culori dedicate doar regilor, la simboluri pe care militarii pe purtau ca să se recunoască rangul sau inamicul de prieten sau polițiști care erau acolo să audă strigăte, așa cum au fost primii polițiști din lume care au purtat uniforme, cei din Londra, în 1829.

De la a simți că știi pe cineva, la a avea încredere că are răspuns la întrebările tale, că este asemănător ție sau diferit de tine, uniforma a fost un mod să deosebim autoritatea de lipsă de cunoaștere, rangul de civil, încrederea de străini.

Acum suntem în situația în care tot suportul nostru, mulțumirea și încrederea se îndreaptă spre specialiștii pe care ți-i imaginezi îmbrăcați așa. Uniformele medicale nu fac medici, dar îi diferențiază ca oameni care, deși necunoscuți, au încrederea noastră.

CARE SUNT MESERIILE UNDE NU HAINA, CI UNIFORMA FACE PE OM

Spunem că meseriile le recunoaștem după uniforme și nu după haine pentru că există o diferență între cele două categorii. Diferențele dintre haine și uniforme sunt de 3 tipuri:

Nu toate uniformele sunt gândite cu comoditate în minte, ci cu principalul lor scop, anume să fie utile și să ușureze munca. Mai jos vezi o uniformă de tâmplar, gândită cu buzunare solide și piele acolo unde e necesară protecție. Și deși aceasta încă arată că poate fi și confortabilă, gândește-te la uniformele pompierilor de exemplu. Așadar, oamenii în uniformă trebuie apreciați nu numai pentru specializarea lor, ci și pentru că poartă uneori ceva necesar, ca să realizeze o muncă de care avem nevoie noi toți.

Oricine poartă haine, dar uniformele sunt rezervate profesioniștilor. Și chiar dacă uneori vedem persoane care se ”costumează” în aceste uniforme, și în unele țări este chiar ilegal să îmbraci o uniformă fără să ai dovada că ești ceea ce reprezintă ea, credem în respectul datorat unor uniforme. Cum este cea de mai jos, care ne prezintă imaginea unei țări întregi de asistente în uniforme medicale ce zilele acesteau au grijă să fie acolo, la datorie și să aibă grijă, de noi ceilalți. De aceea, uniformele Horeca și medicale au fost pentru noi mereu puncte de referință și ne-am concentrat să ușureze munca celor ce au și ei nevoie de fiecare ajutor, ca și acela pornit prin inițiativa de #stamacasa, datorata coronavirusului din primăvara lui 2020.

Hainele ne dau încredere în noi, uniformele ne dau încredere și în alții. Adică bifează ambele căsuțe. Cei care poartă uniformă nu doar că pot fi mândri de meseria lor, dar cu adevărat pot susține că uniforma face pe om. Și mai mult decât atât și scopul lor de a defini o imagine, așa cum vezi mai jos la barberul care se transformă într-o imagine a profesionalismului și deja crește în ochii potențialilor clienți, fără să te temi că îți va fi tăiată urechea, uniforma dintr-o echipă de exemplu dă și sentimentul de apartenență.

Hainele arată grija pentru tine, uniforma arată grija pentru alții – mai ales în Horeca, unde uniformele nu sunt acolo doar pentru identificare, ci pentru igienă și protecție. Toate aceste domenii de fapt, de la tâmplărie și industrie, la medicină și sănătate, la prestări de servicii unul la unul, ca bărbierit, la domeniile care ajută la relaxare, ca Horeca, uniforma are mai multe scopuri. Este ca o mantie pentru supererou, ca o armură pentru un soldat, ca un blazon pentru un cavaler.

 

Motivele pentru care societatea alege uniforme, de la sporturi la meseriile din Horeca

Sunt câteva motive pentru care, peste vreme, am trecut la această diferențiere a profesioniștilor prin uniforme. Despre câteva, cum este sentimentul de apartenență la un grup, așa cum e în sport, sau în război sau la o forță de ordine, am discutat.

Dar zi de zi, avem întrebări la care vrem răspunsuri avizate.

Da, un costum business poate să fie imaginea sau uniforma unui președinte de țară sau a unui om de afaceri care să ne ghideze. Dar și un bucătar în uniforma sa poate inspira la fel de multă încredere.

Uniformă bucătar

Ne întoarcem așadar la personajul principal despre care vorbim în blogul acesta și care merită atâta recunoaștere mai ales în aceste zile: omul din medicină și cel din HORECA, cei care sunt acolo pentru alții. 

Ca să îi recunoști și să le pui întrebări, ca să fii sigur că au grijă, ca să fii convins că au ceea ce îți lipsește.

Și de la grija pentru ceea ce ne oferă ca hrană, la grija pentru întregul nostru bine, au o slujbă care vine odată cu uniforma.

Uniformă medicală

Se construiesc la fel ca orice haină, dar se poartă cu alt tip de responsabilitate. 

 

Iar celor ce poartă uniformele acestea, care fac pe om, în aceste zile, în HORECA, în spitale și clinici, pe străzi, le mulțumim. 

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

EvenimentO zi inainte

PRIAevents vă invită la conferința online Pria Environment and Construction Industry din 15 iunie 2021 – premieră în Romania

PRIAevents organizează, în premieră, prima conferință care aprofundează tematica despre mediu și sectorul construcțiilor în România, Pria Environment and Construction...

Afaceri2 zile inainte

Încălzirea electrică în pardoseală – scurtă pledoarie pentru protecția mediului și pentru confort

Sursa foto: Echipamente de incalzire in pardoseala Magnum Heating prin CaseCalduroase.ro Ce ne asteapta in urmatorii 10 ani? În întreaga...

Exclusiv3 zile inainte

AppGallery și SofaScore lansează o competiție dedicată fanilor, cu ocazia celebrării Campionatului European de Fotbal 2021

50 de smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3 Pro sunt oferite drept cadou în cadrul tombolei desfășurate Huawei Consumer BG își unește...

Sport6 zile inainte

Filmul, interviurile și festivitatea de premiere a celei de a VII-a ediții a Press Cup Dr. Oetker

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României, Răzvan Raț, care a jucat la Press Cup Dr. Oetker 2021, s-a...

Sport7 zile inainte

Răzvan Raț a fost impresionat de turneul Press Cup Dr. Oetker. Cine sunt câștigătorii

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României, Răzvan Raț, care a jucat la Press Cup Dr. Oetker 2021, s-a...

ExclusivO săptămână inainte

Istoria curelei din piele naturală

Societatea modernă nu acordă atenție miilor de ani și milioanelor de momente care intră în crearea de obiecte banale ingenioase...

ExclusivO săptămână inainte

Eco Burn SRL se confrunta, pe lângă incendiile produse de maini criminale …si cu atacuri (fake news) ale unor stiri false – Ziarul Incisiv de Prahova

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

ExclusivO săptămână inainte

De fapt, pretextand PNRR-ul, vor sa va taie voua, cei activi acum, pensiile cu 50%. – Ziarul Incisiv de Prahova

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

AfaceriO săptămână inainte

Cele mai populare preconcepții despre izolația de celuloză

De zeci de ani, celuloza este folosită în întreaga lume pentru a izola termic construcții de orice tip.  În tot...

Eveniment2 săptămâni inainte

Huawei lansează o nouă gamă de produse care funcționează cu HarmonyOS 2

București, 2 iunie 2021 – Huawei Consumer BG lansează o nouă gamă de produse care folosesc sistemul de operare HarmonyOS...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Este de neinteles cum reprezentantii MEAT nu cunosc legislatia aplicabila in materia guvenantei corporatiste – adica OUG nr.109/2011 – Ziarul Incisiv de Prahova

Iata ca Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului – MEAT posteaza, probabil in data de 27.05.2021, pe pagina oficiala de internet...

Viața în Valcea2 săptămâni inainte

Cum poti alege corect cele mai bune inele de logodna?

Oamenii au purtat bijuterii inca din cele mai vechi timpuri si unele dintre ele chiar au devenit consacrate si traditionale....

Uncategorized2 săptămâni inainte

Răzvan Raț va participa la cea de a șaptea ediție a Press Cup Dr. Oetker

Alina Dumitru, Ana Maria Popescu (Brânză), Ilie Năstase, Iosif Rotariu împreună cu Kassandra, Marian Drăgulescu, actorul Victor Yila, cântărețul Peter...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Eco Burn SRL se confrunta cu al treilea incendiu produs de maini criminale/COMUNICAT DE PRESA

Comunicat de presa In data de 02.06.2021 in jurul orei 2:30 a izbucnit un incendiu in hala incineratorului ecologic aflat...

Sport2 săptămâni inainte

Ivan Rakitici: ”Acestea au fost cele mai frumoase trofee din viața mea”

Mijlocașul croat Ivan Rakitici a vorbit într-o conferință de presă organizată de casa de pariuri Favbet despre trofeul cel mai...

Sport2 săptămâni inainte

Vezi aici care e cel mai bun antrenor după părerea lui Alexander Hleb

Alexander Hleb nu îl poate uita pe Arsene Wenger. Mijlocașul străin și-a petrecut 3 ani din carieră la Arsenal, acolo...

Știrile Săptămânii