Connect with us

Uncategorized

CALDO PRIVAT SECURITY: pază, protecţie, dar şi digitalizare.

Publicat

pe

O concepţie actuală şi novatoare în abordarea activităţii

Şi cȃnd spunem actuală ne referim mai puţin la sisteme de digitalizare a activităţii de security implementate de companiile de profil din ţara noastră, ci din străinătate, unde digitalizarea a pătruns peste tot, acest domeniu, atȃt de important pentru siguranţa şi integritatea bunurilor şi persoanelor, neputȃnd sustrăgȃndu-se valului novator, tendinţei generale.

Da, pază, protecţie, dar şi digitalizare. Iată ce propune Caldo Privat Security, iată cu ce consideră compania necesar a veni înaintea concurenţilor, în folosul ordinii şi siguranţei cetăţeanului, colectivităţilor şi valorilor fixe ori mobile.

Modul tradiţional de a practica activitatea, începȃnd de la planul operativ zilnic, în cadrul dispozitivului de pază, şi terminȃnd cu tehnica şi logistica operativă (de la arme la variatele dispozitive electronice) –totul astăzi nu mai este suficient, performanţa susţine şi cheamă digitalizarea. Se încheie o eră, începe alta: alte cerinţe, alte ştachete de atins, alţi paşi ai progresului de străbătut.

 

Tehnologia, esenţială pentru strategia de lucru

Caldo Privat Security a înţeles înaintea altora că tehnologia este esenţială pentru strategie, că ţinerea pasului cu noul peisaj digital înseamnă a rămȃne perfect conectat, cu ochi limpede şi vigilent, la risc, că diferențierea activităţii companiei prin tehnologii sigure, uşor accesibile şi utilizabile devine un avantaj și un fundament al inovării continue, că susţinerea unei activităţi atȃt de necesare şi dificile prin digital reprezintă cea mai bună soluţie a apărării şi acţiunii.

Un exemplu important al inovaţiilor Caldo Privat Security îl reprezintă introducerea tehnologiei VR (Virtual Reality), folosită pentru o prezentare cȃt mai originală a serviciilor sale, dar şi aplicabilă, în viitorul apropiat, muncii operative efective şi logisticii, căci planul nu este apanajul pazei şi protecţiei, ci spaţiul tridimensional (lăsăm timpul la o parte deocamdată), de la cȃmpul operativ al fiecărui post de lucru pȃnă la întregul perimetru operativ al dispozitivului, cu toate punctele sale vulnerabile. Aplicaţia conţine peste 20 de imagini 360, precum şi video-uri de prezentare 360. Pozele şi filmele sunt realizate cu noua camera Fusion 360, de la GoPro. Dezvoltarea a început din iarnă şi s-a întins pe mai multe luni, inclusiv cu partea de user-testing şi photo-shooting. Au fost nevoie de aproximativ 90 de ore pentru dezvoltarea efectivă.

Utilizatorul interacţionează cu meniul aplicaţiei pur şi simplu privind către elementele de interfaţă şi selectȃndu-le apoi prin controller-ul căştii VR. Utilizatorul trece pe rȃnd prin diversele servicii oferite de Caldo Privat Security, care alcătuiesc sistemul integrat al ofertei companiei.  Aceastea sunt prezentate sub forma unor panorame 360 specifice serviciilor care sunt augmentate cu informaţii şi elemente de meniu interactive.

 

Implementarea efectivă a sistemelor şi dispozitivelor digitale în practica operativă

Cum am mai spus: acesta este doar începutul. Va urma cȃt de curȃnd aplicabilitatea pe teren a diverselor tehnologii digitale atȃt în serviciul de gardă de corp cȃt şi în cel mai extins, al pazei umane şi electronice de obiective.

Caldo Privat Security înţelege înaintea altora că interesul şi aptitudinea referitoare la sfera digitală generează informare şi apoi cerinţă, iar cerinţele clienţilor trebuie satisfăcute ireproşabil, la cel mai înalt nivel, cȃştigător şi asigurator al competenţei şi competitivităţii. Veniturile în creştere ale persoanelor şi companiilor solicitante de servicii de pază şi protecţie atrag în mod necesar dorinţa abilităților digitale şi, consecutiv, implementarea de tehnologie digitală.

Compania înţelege, de asemena, că toate zonele emergente din domeniul securității tind spre implicarea unei importante competenţe digitale, asigurând bunuri necorporale și reputația online, garantȃnd în același timp integritatea datelor financiare și personale sensibile.

Iată alte mostre, din viziunea Caldo Privat Security, ce conţin un sigur potenţial de dezvoltare şi implementare a concepţie digitale, chiar dacă în acest moment ele pot părea oarecum îndepărtate: agenţii de securitate digitală au protecții, spre deosebire de orice profesionist de securitate tradiţională, din lumea reală. Cu ajutorul instrumentelor tehnologiei digitale, un agent de securitate modernă poate detecta și chiar previziona amenințările mult mai rapid și mai precis și poate acționa pentru a le dezamorsa înainte ca cineva să fie rănit.

Instrumentele digitale pot, de asemenea, să urmărească cu maximă rigoare monitorizarea la un nivel virtual. Acest lucru poate scuti un agent de securitate sau o gardă de corp de necesitatea de a transporta o armă la locul de muncă și, în schimb, îi poate ajuta să-și concentreze eforturile asupra detectării și neutralizării mai devreme și mai eficiente a amenințărilor.

Instrumentele de securitate digitală, la Caldo Privat Security, există şi sunt aici pentru a rămȃne.

Adrian Dobre – CEO Caldo Privat Security

Adrian Dobre – CEO Caldo Privat Security

În loc de încheiere, spunem atât – acesta este doar începutul! Avem numeroase proiecte în derulare prin care ne propunem integrarea serviciilor cu sisteme digitale menite sa eficientizeze munca agentilor, oferind totodată clienţilor suportul necesar. – A declarat Adrian Dobre- CEO CALDO PRIVAT SECURITY.

Sursa: mobile247.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Turism

Tendințe la modă pentru lucrătorii din domeniul ospitalier

Publicat

pe

Ne place să spunem că tendințele sunt create de clienți în domeniul ospitalier, și acest lucru este evident. Și, se pare că atunci când vine vorba de tendințe în șorțurile de bucătărie și ospitalitate, la modă sunt șorțurile din piele personalizate, șorțuri costumizate, șorțuri barista, șorțuri bucătari, șorțuri barbers etc. Culorile sunt o alegere personală și toată lumea ar trebui să le aleagă pe cele cu care se simt cel mai confortabil.

Cu toate acestea, în ceea ce privește funcționalitatea, există tendințe foarte interesante la care ar trebui să fii atent atunci când îți alegi șorțul. Se pare că tot mai mulți profesioniști care folosesc șorțuri la lucru, le aleg pe cele mai lungi și care prezintă curele încrucișate pe spate. Motivul este simplu, ele sunt alese în acest fel pentru a elibera excesul de greutate de pe gât și a-l distribui pe întregul spate. Acest lucru ajută la evitarea leziunilor în zona superioară a spatelui și a colului uterin, una dintre cele mai afectate pentru lucrătorii din domeniul hotelier în general.

Șorțuri din piele personalizate

Dacă știi deja cum să clasifici diferitele tipuri de șorțuri de bucătărie și, prin urmare, care sunt cele mai potrivite nevoilor și gusturilor tale, atunci cel mai recomandabil este să alegi șorțuri din piele personalizate. Atunci când alegi articolele de îmbrăcăminte și accesoriile care te vor însoți în fiecare zi la lucru, trebuie să dai preferință întotdeauna acelor elemente care te fac să te simți cel mai confortabil și care să te ajute să îți desfășori munca cu ușurință. Evident, există o multitudine de țesături cu care se poate realiza un șorț și, deși cele mai frecvente sunt cele din bumbac, există o multitudine de tipuri și stiluri care, combinate, au ca rezultat șorțurile moderne din piele 100% naturală, personalizate pentru diverse domenii de activități. Acest tip de îmbrăcăminte oferă o mai mare exclusivitate și un plus imaginii firmei sau restaurantului.  Lasă-ți imaginația să zboare și alege șorțul care te reprezintă cel mai bine.

Șorțul – Puțină istorie

Șorțul  este cunoscut din Egiptul Antic sub forma unei draperii primitive, care a fost atașată la o centură realizată dintr-o bandă îngustă de piele sau tulpini de stuf țesute (tricotate) de către bărbații din serviciul public. În trecutul îndepărtat din Rusia, un șorț era considerat nu doar o piesă vestimentară pentru femei, ci chiar un fel de decor. Fetele căsătorite purtau șorțuri albe cu ornamente frumoase și diverse decorațiuni. Șorțul era considerat un adevărat simbol al fertilității, era folosit la diferite ceremonii și era purtat de toate femeile. În timpul sărbătorilor și weekend-urilor, mamele își purtau copiii mici înveliți într-un șorț – acesta fiind considerat de bun augur și pentru o viață lungă și fericită.

În ziua nunții, în pragul noii case a mirilor, de regulă, exista un șorț, iar trecerea pe sub el era considerat un simbol al succesului și prosperității. Înainte de a semăna grâul, șorțul era umplut cu cereale și legat la colțuri, deoarece, acest lucru prefigura o recoltă abundentă. În prezent nu mai există o astfel de tradiție, șorțul având o funcție pur practică.

Când a apărut șorțul?

Șorțul a apărut în antichitate și a supraviețuit până în prezent, sub diferite forme și superstiții. Egiptul antic a devenit locul de naștere al șorțului. Aici, chiar în zori, faraonii și bărbații care dețineau funcții publice, purtau întotdeauna șorțuri. O bucată de pânză era fixată în față pe o centură, șorțul fiind reprezentat de o fâșie îngustă din piele sau tulpini de trestie țesute. În timp, șorțul a devenit din ce în ce mai popular. Cu toate acestea, modul de purtare nu s-a schimbat, ci doar s-a îmbunătățit treptat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Rasfata-ti prichindelul cu aceste haine pentru nou nascuti!

Publicat

pe

haine nou nascuti

Orice nou nascut are nevoie de multe hainute, deoarece va murdari rapid articolele pe care le poarta. Bebelusii trebuie schimbati de haine de mai multe ori pe zi, asa ca mamicile trebuie sa le pregateasca o garderoba diversificata.

Daca ai adus pe lume un copilas, este important sa stii cum sa-i alegi articolele de imbracaminte. Prichindelul tau are acum pielea foarte sensibila si exista riscul sa se confrunte cu alergii sau iritatii daca vei face o alegere gresita.

Nu este recomandat sa optezi pentru haine nou nascuti din textile sintetice, deoarece ele sunt obtinute prin diverse procese chimice, daunatoare pentru pielea fina si subtire a bebelusilor. In schimb, este indicat sa alegi articole vestimentare realizate din bumbac natural, un material calitativ care este moale, pufos si care protejeaza pielea de factorii externi.

Totodata, bumbacul mentine temperatura optima a corpului, indiferent de anotimp, si poate fi curatat usor, atat la mana, cat si la masina de spalat. In plus, poti gasi haine nou nascuti confectionate din acest material la un pret accesibil oricui!

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.liloo.ro. Aici vei descoperi o gama larga de articole vestimentare si poti profita de ofertele speciale pentru a-i completa garderoba celui mic. Iata cateva hainute pe care le poti achizitiona de pe liloo:

  1. Body cu capse laterale si maneca lunga cockatoo – imprimeu “balena” – 20,46 de Lei, pret redus de la 21,99 de Lei

Atunci cand cauti haine pentru nou nascuti, body-urile reprezinta o alegere excelenta. Acestea sunt practice, versatile si extrem de confortabile. Pot fi asortate usor cu alte piese vestimentare si pot fi imbracate si dezbracate usor, datorita sistemului de prindere prin capse.

Alege body-ul cu imprimeu “balena” de pe liloo si ii vei putea crea micutului tau un outfit adorabil! Body-ul este confectionat din bumbac de tip interlock, un material neted, dens si foarte placut la atingere. Tesatura lui este extrem de fina si are o rezistenta indelungata la spalari.

Imprimeul acestui articol este obtinut prin serigrafie de inalta rezolutie, cu ajutorul vopselelor ecologice, pe baza de apa, care nu cauzeaza alergii si nu se decoloreaza in timpul spalarii.

haine nou nascuti

haine nou nascuti

  1. Salopeta cu maneca scurta si pantaloni cu botosei summer green – imprimeu “extraterestru” – 30,68 de Lei, pret redus de la 32,99 de Lei

Daca esti in cautarea unor haine pentru nou nascuti, nu poti trece cu vederea nici salopetele. Ele pot fi purtate atat la plimbari si joaca, cat si in timpul somnului. In plus, modelele care au botosei inclusi elimina nevoia purtarii sosetelor, fiind ideale pentru sezonul rece.

Comanda salopeta cu imprimeu “extraterestru” si ii vei oferi micutului tau un articol comod, de calitate superioara, pe care il va adora! Este realizata din bumbac moale, poate fi spalata normal la 40 de grade Celsius si poate fi asortata cu pieptarase si combinezoane.

haine nou nascuti

haine nou nascuti

  1. Bluza bebelusi cu maneca lunga si inchidere frontala blanc de blanc – 17,99 de Lei

Din colectia micutului tau de haine nou nascuti nu pot lipsi nici bluzitele cu inchidere frontala, numite si pieptarase. Ele sunt foarte practice, putand fi purtate direct pe piele sau pe deasupra unui body, a unei salopete sau a altui tip de bluzita.

De aceea, iti prezentam acest pieptaras alb, din bumbac de tip interlock, care poate fi asortat usor cu orice alta hainuta de interior sau exterior. Este confortabil si poate fi imbracat rapid, datorita sistemului de inchidere prin capse plastifiate. Comanda-l de pe liloo si tine-l la indemana in timpul zilelor racoroase!

haine nou nascuti

haine nou nascuti

Facebook Comments
Citeste in continuare

Turism

Calitate, stil, eleganță pentru lucrători

Publicat

pe

Tuturor ne place să mâncăm bine sau să ne tratăm pe noi înșine și pe cei dragi cu mâncăruri delicioase. Dar bucătarul își va face capodopera și mai apetisantă și delicioasă dacă poartă șorțul exclusiv din piele. Astăzi se realizează o nouă linie de sorturi pentru bucătari, barman, ospătari etc. Noile șorțuri personalizate sunt fabricate din piele naturală 100% și de asemenea, poate fi  un cadou exclusiv și memorabil pentru o zi de naștere, aniversare, inaugurare a casei sau pentru o altă zi memorabilă.

Dacă ești un iubitor de kebaburi și fripturi fragede parfumate, dacă gătitul este hobby-ul tău preferat sau poate că aceasta este vocația ta, atunci șorțurile personalizate de bucătar, din piele sunt cele care te vor ajuta în călătoriile tale culinare și vor da un farmec special acestui proces. Calitate, stil, materiale naturale – toate ingredientele sunt aici pentru a te face să te simți ca un adevărat bucătar. Și dacă ești deja un maestru desăvârșit al științei culinare sau un bucătar, atunci cu șorțul costumizat din piele nu îți va fi rușine să te prezinți la locul de muncă într-un restaurant sau cafenea.

Alege șorțuri personalizate din piele și oferă-le cadou celor dragi sau celor mai buni prieteni și rude. Un cadou solid, dar util pentru bucătăria ta este șorțul din piele. De asemenea, un astfel de element este potrivit pentru un restaurant sau cafenea, pentru a arăta frumos în fața clienților care vin cu plăcere în unitatea ta. Aceste elemente sunt produse de înaltă calitate și unice, care vor încânta orice cunoscător al creativității culinare și vor da un impuls de energie pentru a crea, a explora și a trăi doar în plăcere.

Șorț cadou din piele pentru bărbați și femei

Poți oferi un cadou original și, în același timp, necesar fiecărui bărbat care iubește să gătească și să-i încânte pe cei dragi cu abilitățile sale culinare. Un șorț cadou pentru bucătărie, din piele naturală, costumizat este un atribut necesar oricărui cunoscător al artei culinare și un accesoriu convenabil și util.

Șorțurile barista, barbers, bucătari sunt fabricate din piele naturală. Curelele și buzunarele sunt, de asemenea, confecționate din piele naturală de înaltă calitate, cu textură originală. Niturile nu sunt responsabile doar pentru fiabilitatea centurilor de prindere sau a buzunarelor, ci oferă și un aspect solid întregului șorț. Datorită manoperei iscusite și a materialelor de calitate, utilizarea acestui șorț personalizat este aplicabilă în restaurante, cafenele, frizerii, măcelării etc. Culorile de bază ale șorțurilor customizate este pielea maro sau albastru închis.

Imaginea contează pentru succesul afacerii

Cafenelele și restaurantele sunt locuri atractive de vacanță unde clienții, vin să guste ceva gustos în timp ce poartă conversații pe îndelete. Printre numeroasele unități atrăgătoare, fie că este vorba de un restaurant sau de o alimentație publică, se acordă o încredere specială celui în care personalul este prietenos și primitor, iar aspectul fiecărui angajat al restaurantului este îngrijit și proaspăt. Șorțul costumizat pentru bucătari joacă un rol important în acest sens. Nu vom ezita să mergem în locul în care bucătarul-șef cu o jachetă albă ca zăpada și cu șorțul din piele personalizat este atât de asemănător cu căpitanul unei nave de croazieră.

Hainele speciale pentru diferiți lucrători sunt concepute pentru munca confortabilă a lucrătorului dintr-un anumit domeniu. Șorțul din piele naturală personalizat protejează de murdărie în timpul lucrului, asigură îndepărtarea excesului de umiditate din corp în timpul lucrărilor intensive într-o cameră cu temperaturi ridicate.

Ierarhia și șorțul bucătarului

Îmbrăcămintea corporativă subliniază stilul unității, iar diferența în configurația și croiala uniformelor relevă ierarhia bucătarului. Structura internă a oricărui restaurant seamănă cu o unitate a armatei. Aici domnește disciplina dură și ascultare necondiționată față de seniorul de rang. Fața principală a restaurantului este bucătarul-șef. Nu întâmplător hainele sale sunt numite „tunică” în stil militar. Se caracterizează printr-o croială tradițională – un guler vertical și un șorț de piele costumizat impecabil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv15 ore inainte

In urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova privind jaful de 1 milion de euro de la Salrom, ministrul “Rezist” al Economiei, antreprenoriatului și turismului (USR) incearca sa ne trimita la “plimbare”/Dupa amenintari cu Parchetul Militar ale conducerii Salrom (probleme grave la “mansarda”…)/Schimbati PR-ul! – Ziarul Incisiv de Prahova

Necunoașterea limbii engleze în timp ce publica (peste) 20 de articole ,,științifice” în limba engleză (și le prezenta) este un...

Exclusiv2 zile inainte

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar – Ziarul Incisiv de Prahova

Necunoașterea limbii engleze în timp ce publica (peste) 20 de articole ,,științifice” în limba engleză (și le prezenta) este un...

Exclusiv2 zile inainte

Gândiți-vă, că dacă nu era documentată această exmatriculare, unii dintre ei ar fi ajuns procurori/Sau să vă judece, judecători/Alții, poate ar fi ajuns procurori șef DNA – Ziarul Incisiv de Prahova

Necunoașterea limbii engleze în timp ce publica (peste) 20 de articole ,,științifice” în limba engleză (și le prezenta) este un...

Exclusiv3 zile inainte

Ce ascunde CV-ul lui Nicu Marcu de la ASF?/Hoțul de cuvinte de la ASF și opera ,,științifică” a autorului Nicu Marcu/Primul articol, furat/Al doilea nu există/Al treilea…/Documente – Ziarul Incisiv de Prahova

Necunoașterea limbii engleze în timp ce publica (peste) 20 de articole ,,științifice” în limba engleză (și le prezenta) este un...

Exclusiv4 zile inainte

Epoletii din spatele acestor contracte/ZONA LIBERA GIURGIU/ZONA UNDE SE ASCUND CLANURILE DE INFRACTORI (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

MAFIA DIN PORTUL GIURGIU II ZONA LIBERA GIURGIU: cazul Savin Bogdan Mihail ZONA UNDE SE ASCUND CLANURILE DE INFRACTORI CAZUL...

dulap metalic medicamente dulap metalic medicamente
Administrație locală4 zile inainte

Dulapul metalic pentru medicamente, mini-farmacia din bucataria ta!

Un dulap metalic reprezinta o piesa de mobilier esentiala pentru afacerile stabile pe piata. Totusi, acest produs poate fi achizitionat...

Exclusiv5 zile inainte

EXCLUSIV/Au inceput tunurile/jafurile in ministerele coordonate de USR/”Damf” puternic de “servicii”/Claudiu Nasui si Societatea Nationala a Sarii SA – “Salrom”, tun de peste 1 milion de euro – Ziarul Incisiv de Prahova

In plina pandemie conducerea Societatii Nationale a Sarii SA – “Salrom”, cu sediul administrativ in Splaiul Unirii nr.76, Corp A,...

Exclusiv6 zile inainte

Acum normele de competenţă ale instanţelor judecătoreşti din România le stabileşte Parchetul European/Desfiinţaţi instanţele – Ziarul Incisiv de Prahova

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public...

ExclusivO săptămână inainte

Manual de musamalizare a ilegalitatilor comise la CSM Ploiesti care au dus la sifonarea banului public/Emiterea de adrese oficiale cu continut FALS/Andrei Volosevici ia masuri?DNA ia notite si verifica? – Ziarul Incisiv de Prahova

”Să terminăm cu pilăraia, mafia şi nepotismul” –, este contrazisă flagrant de realitatea din două instituții esențiale din Municipiul Ploiesti:...

Exclusiv2 săptămâni inainte

N-am înțeles în ce calitate se implică ambasada SUA, adicătelea niște funcționărași de mâna a 7-a ai Departamentului de Stat, în politica penală a statului român/S-au dus peste MJ, DNA, CSM etc – Ziarul Incisiv de Prahova

Două fapte: Institutul National de Statistica a comunicat o necredibila crestere economica de +5,3% in trimestrul IV 2020 (față de trimestrul III). Analiștii...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Cum de nu a vazut BNR operatiunile prin care, ING Bank Romania falsifica destinatia de export a motoarelor de Boeing, astfel incat, pe legaturi securiste ante-1989, sa ajunga in Iran, tara aflata sub embargou? – Ziarul Incisiv de Prahova

Două fapte: Institutul National de Statistica a comunicat o necredibila crestere economica de +5,3% in trimestrul IV 2020 (față de trimestrul III). Analiștii...

Exclusiv2 săptămâni inainte

care nu există în realitate, plăsmuită, ireală – Ziarul Incisiv de Prahova

Căderea economiei cu 3,9% în 2020 (raportată de statistică) înseamnă pentru Florin Cîțu o performanță ,,fantastică”. Iată unde are dreptate:Potrivit...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Oare care o fi realitatea cu SIIJ -ul?/ „Nu îmi plac bălăriile pe post de argumente/Așa că mă gândii să verific dacă sunt bălării sau nu/Și-mi ieșii că ar cam fi” – Ziarul Incisiv de Prahova

Cercetează penal numai presupusele infracțiuni săvârșite de judecători și procurori, indiferent că este o sesizare din oficiu (a unui procuror)...

Viața în Valcea2 săptămâni inainte

Care sunt situatiile in care sa utilizezi ATV-ul

ATV-ul este, indiferent de anotimp, un mijloc utilizat pe terenuri accidentate, drumuri forestiere sau plimbari off-road. Specialistii sunt de parere...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Când a mințit?/ Florin Cîțu, după incendiul de la Matei Balș, 29 ianuarie 2021 – Ziarul Incisiv de Prahova

Cercetează penal numai presupusele infracțiuni săvârșite de judecători și procurori, indiferent că este o sesizare din oficiu (a unui procuror)...

Exclusiv2 săptămâni inainte

De ce existenta SIIJ trebuie sa-i preocupe pe toți cetățenii, nu doar pe magistrați?/Dacă vom accepta ca judecătorul care ne soluționează cauza să fie cercetat de aceeași structură de parchet care ne cercetează și pe noi… – Ziarul Incisiv de Prahova

Cercetează penal numai presupusele infracțiuni săvârșite de judecători și procurori, indiferent că este o sesizare din oficiu (a unui procuror)...

Știrile Săptămânii