Connect with us

Afaceri

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Publicat

pe

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Bucătaria este acel spațiu al locuinței noastre în care ne place să pregătim mâncare, să servim masa în familie și uneori chiar să socializăm cu prietenii. În varianta închisă sau open space, ea este una dintre încăperile în care, mai mult decât în orice altă parte a casei, avem nevoie de un mobilier elegant, ales cu grijă pentru a fi cât mai util și mai funcțional.

De felul în care vom ști să optăm încă de la început pentru cea mai potrivită variantă de mobilă de bucătărie va ține confortul și bucuria noastră de a folosi acest spațiu. Tocmai de aceea, fiecare detaliu al amenajării trebuie luat în calcul încă de la început. Va trebui să ne gândim serios atât la stilul preferat, la varianta de închidere, la tipul de electrocasnice, la dispunere și la fiecare spațiu de stocare. Alegerea celui mai adecvat mobilier este o treabă destul de serioasă, care merită atenție sporită.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Care sunt criteriile în funcție de care să alegem cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Primul lucru de la care pleacă decizia oricărui cumpărător de mobilă de bucătărie este legat de stilul și modelul acesteia. Faptul de a ne plăcea este de multe ori definitoriu în alegerea pe care o facem. Apoi începem să ne gândim și la celelalte aspecte, precum:

 • să fie o mobilă de calitate, care să-și pastreze proprietățile în timp;

 • dacă obișnuim să gătim des, atunci ne vom dori ca această mobilă să reziste la aburi și să se poată întreține ușor;

 • să putem folosi aparatură electrocasnică încorporabilă;

 • să dispună de spații de depozitare variate și cât mai adecvate nevoilor vieții noastre actuale;

 • să poată fi personalizată în funcție de culorile, texturile și nuanțele pe care le preferăm;

 • să fie modulară, în așa fel încât să poată fi adaptată la particularitățile spațiului ce urmează să fie mobilat;

 • să fie cât mai funcțională.

Unul dintre tipurile de amenajare aflat la mare căutare în ultima vreme este cel de bucătărie open space. Aceasta este varianta ideală pentru a dispune de mai mult spațiu și de a fi mai parope de ceilalți membrii ai familiei, chiar și atunci când avem ceva de făcut în bucătărie. În acest caz mobila de bucătărie va trebui să fie una cu o estetică aparte, care să dea bine în aspectul general al locuinței. Mai mult ca oricând, în această variantă va trebui să avem grijă să optăm pentru spații de depozitare generoase, cu o organizare cât mai bună, care să nu lase nimic nepotrivit la vedere.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

De unde putem cumpăra cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

La magazinul online Acaju.ro putem găsi tot ce avem nevoie pentru amenajarea unei bucătării moderne și funcționale. Variantele și modele disponibile sunt suficient de diversificate pentru a oferi fiecărui doritor posibilitatea de a alege ceva cât mai adecvat gusturilor și preferințelor personale. În plus, toți cei interesați pot beneficia oricând de sfaturile avizate ale unui specialist în amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre mobila de bucatarie Acaju, accesați cu încredere site-ul anterior menționat!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Publicat

pe

Idei de promovare a unei firme edcora.ro

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara acestui mediu, dar totul ține de specificul afacerii, de produsele, serviciile furnizate și de publicul căruia se adresează acestea. Însă pentru a avea succes atâ online cât și offline, cel mai bine este să fie identificate corect mijloacele și strategiile cele mai eficiente de promovare, să aveți mereu idei noi și curajul de a ale pune în practică.

Iară care sunt cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri:

 • Urmăriți să aveți mereu un site actual, modern, adaptat nevoii de informare și de căutare a clienților vizați. Lumea este într-o continuă dinamică și afacerea voastră trebuie să fie în permanență conectată la această schimbare a perspectivei și modului de abordare.

 • Selectați-vă de la început care sunt cuvintele cheie pe care doriți să vă axați promovarea. Creați un conținut care să fie optimizat pe aceste cuvinte și care să vă ajute să obțineți mai ușor o poziție cât mai bină în motoarele de căutare.

 • Promovați-vă afacerea și produsele pe site-uri de specialitate sau în publicații cu autoritate. Fără acest gen de angajare, șansa de a ajunge în atenția unui public cât mai larg este mult întârziată.

 • Folosiți cu încredere Google Ads și Facebook Ads. Prin alocarea unui buget adecvat și prin selectarea cât mai clară a publicului căruia doriți să vă adresați puteți atrage trafic important pe site și puteți avea conversii imediate.

 • Conectați-vă site-ul cu cele mai folosite rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Acestea sunt canale importante pentru a comunica liber și util cu cei interesați și pentru a-i ține la curent cu noutățile de pe site-ul vostru și chiar din domeniu.

 • Adăugați la site un blog, pe care să publicați constant articole interesante despre companie, produse, evenimente, lansări, promoții, noutăți etc. Prin modificările permanente de pe site, veți arăta Google că sunteți dinamic și că site-ul vostru este unul de interes.

 • Pentru a avea o comunicare cât mai bună cu clienții și pentru a-i face să fie în permanență interesați de produsele sau serviciile disponibile, creați un newsletter, pe care să-l trimiteți periodic. Oferirea de informații utile, într-o formă plăcută și accesibilă poate contribui foarte mult la obținerea unei baze de clienți loiali.

 • Realizați filmulețe de prezentare cu afacerea și cu produsele vizate spre promovare. Cu cât acestea vor fi mai reușite, utile și mai originale, cu atât vor fi mai bine receptate. Acest gen de comunicare este cel mai apreciat la ora actuală.

Acestea sunt doar cateva idei de promovare a unei firme oferite de Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Texte de promovare a produselor

Publicat

pe

Concentrarea unei campanii de marketing pe un produs, pe produse sau pe o categorie de produse poate fi foarte utilă. Acest lucru este valabil atât când vorbim despre un produs nou, cu specificații și caracteristici inovatoare, cât și atunci când vorbim despre produse pentru care cererea este ridicată, dar și concurența este acerbă.

Provocarea este la fel de mare atât pentru un brand cunoscut, cât și pentru o firmă aflată la început.

Și într-un caz și în celălalt, în funcție de buget și scopul urmărit, imaginația și conceperea unei strategii de marketing și conținut cât mai bine puse la punct joacă un rol foarte important.

De ce este scrierea unui conținut de calitate o sursă bună de marketing?

Fie că doriți să promovați un produs, fie că prin promovarea acestuia vreți să vă creșteți notorietatea sau să atrageți clienți în site, care să cumpere și alte produse sau produse similare, descrierea și calitatea textului utilizat în acest scop este foarte importantă.

Nu veți reuși niciodată să convingeți un client, dacă textul utilizat în reclamă este mediocru sau invers, dacă realizați un text de promovare foarte bun, iar produsul nu corespunde sau informația din site, care ar putea interesa este îndoielnică.

Care sunt acele texte de promovare a produselor care trebuie avute în vedere de orice vânzător?

O altă categorie de texte, extrem de importante pentru a face vânzare este reprezentată de advertoriale. Fiind o îmbinare inteligentă între reclamă și nevoia de informare, ele sunt de multe ori o sursă semnificativă de trafic. Cu cât autoritatea site-urilor pe care sunt publicate este mai mare și vor avea mai multe vizualizări, cu atât vor crește și șansele voastre de a obține mai mulți clienți interesați. În acest sens, este foarte important să găsiți o agenție SEO sau un copywriter talentat, care să se priceapă să camufleze mesajul publicitar într-un text cât mai incitant și convingător.

O a treia formă de a face publicitate unui produs este reprezentată de realizarea de texte și prezentări interesante pentru rețelele de Social Media. Facebook, Instagram, LinkedIn etc.. Prin postarea de conținut bine gândit și targetat și prin posibilitatea de a fi vizualizate de multe persoane, cărora dacă le place ce citesc și văd acolo pot distribui și share-ui gratuit acele prezentări, vă puteți bucura de o altă sursă importantă de trafic.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Recomandare firma protectia muncii – smartfox.ro

Publicat

pe

De

 

Protectia muncii cuprinde ansamblul de activitati institutionalizate care au ca scop asigurarea conditiilor optime in precesul de desfasurare a activitatilor de munca, apararea vietii, integritatii psihice si fizice, sanatatii angajatilor  si a persoanelor participante in procesul de lucru.

Legea 319 din 2006 – Legea securitatii si sanatatii in munca, reglementeaza siguranta la locul de munca si normele referitoare la protectia muncii.

In fiecare institutie, angajatorul este obligat sa asigure angajatilor conditiile prevazute de legea referitoare la protectia si securitatea in munca. Daca aceste conditii nu vor fi respectate se vor aplica sanctiuni corespunzatoare. Angajatii, au de asemenea obligatia de a respecta normele legii.

Normele si normativele pentru protectia muncii

Normele si normativele legii pentru protectia muncii stabilesc urmatoarele:

 • unele masuri generale privind protectia muncii in vederea prevenirii eventualelor accidente cauzate de munca si a unor boli profesionale, care se aplica tuturor angajatilor;
 • masuri speciale de protectie a muncii specifice pentru anumite activitati sau anumite profesii;
 • masuri de protectie care sunt specifice si aplicabile unor anumite categorii de personal;
 • dispozitii cu privire la organizarea si functionarea organismelor speciale care asigura securitatea si sanatatea la locul de munca.

Sanctiuni pentru nerespectarea normelor de protectia a muncii

In cazul in care angajatorul nu respecta legislatia referitoare la protectia muncii, va fi considerat vinovat de una sau mai multe infractiuni sau contraventii.

Pedepsele pentru infractiunile care sunt comise in domeniul protectiei muncii, sunt prevazute in codul Penal, in articolele 349 si 350.

Nerespectarea de catre angajator a prevederilor legislatiei in vigoare, de protectie a muncii, ca de exemplu – nu afiseaza schema de evacuare in cazul unui incediu, nu intocmeste analiza de risc sau nu respecta regulile generale de siguranta  in lucrul  cu unele substante periculoase, atrag amenzi cuprinse intre 3.000 si 10.000 Lei. De asemenea, dupa primirea sanctiunii, va fi obligat sa isi rezolve problemele referitoare la nerespectarea legislatiei muncii si sa intre in legalitate.

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv14 ore inainte

PLAN „CLOCIT” IN LABORATOARELE PNL PRAHOVA/OAMENI DE PARTID LA CONDUCEREA POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI

Traian Băsescu a fost președintele României timp de zece ani. Un cadru de nădejde al serviciilor secrete. Spion cu acte...

ExclusivO zi inainte

MARIONETELE CARE CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI, BUGETUL SRI SI… „AGITATIA” MARE CU JUSTITIA!/ Mind belépünk és kész tébolyda.

Peste 30 de militari români au murit și 180 răniți, în Afganistan sau Irak, în teatrele de operațiuni la care...

Exclusiv2 zile inainte

Încă o ”taxă de șmecherie” la MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): După cum dezvăluiam recent, procesul de modernizare a înzestrării Armatei Române o fi el unul...

Exclusiv3 zile inainte

JUSTITIA IN MANA SERVICIILOR – Ziarul Incisiv de Prahova

 Interviu cutremurator pentru Klaus Iohannis si SRI. (Preluare Lumea Justitiei): Dana Girbovan: „Ce a facut Iohannis este o procedura nereglementata...

Exclusiv4 zile inainte

Cum a ajuns mafia italiana sa spele bani tocmai in Romania?/Evident, prin intermediul unor politicieni romani si a unor generali din serviciile de informatii

La data de 06.09.2019, Sorina Ruxandra Matei publica pe blogul sau personal “CARACALUL ROMÂNIEI. EXCLUSIV. Generalul DGPI, număr 2 din...

Exclusiv5 zile inainte

Mafia italiana, DGIPI si fetitele duse la produs de catre sefi SRI – printre care si cumnata procuroarei de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti, Deaconu Giluela

La data de 06.09.2019, Sorina Ruxandra Matei publica pe blogul sau personal “CARACALUL ROMÂNIEI. EXCLUSIV. Generalul DGPI, număr 2 din...

Exclusiv6 zile inainte

CAZURILE “MIZIL- CARACAL” SI “MARA” ANCHETATE DE CORPUL DE CONTROL INTERN DIN IPJ PRAHOVA? PE BUNE?

Preluare (Incisiv National) Cu „PATRIA” care, cică, ar fi APRIORI, au rezolvat-o: o confundă cu Poporul.  În loc să își...

Exclusiv7 zile inainte

Inspectia Judiciara l-a incaltat cu al treilea dosar disciplinar pe procurorul Bogdan Pirlog/Primul dosar la sesizarea ziarului Incisiv de Prahova!

 #Rezistentul este acuzat de manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in...

ExclusivO săptămână inainte

Tupeul procurorului Negulescu Mircea, Florian Coldea, Laura Codruța Kövesi si Ambasada SUA din România

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut dezvăluiri senzaţionale, luni, la Realitatea TV, despre fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, zis „Portocală”,...

ExclusivO săptămână inainte

Să citim criza în cheia cetățeanului

Este o criză guvernamentală. Nu neapărat una politică. Cum corect a precizat, spre uimirea mea, președintele Klaus Iohannis. Rezistând marți...

ExclusivO săptămână inainte

Multe și mari semne de întrebare în cifrele bugetului

Multe și mari semne de întrebare în cifrele bugetului la 7 luni, principala certitudine fiind deteriorarea semnificativa a rezultatului bugetar....

ExclusivO săptămână inainte

Olguța a pus laba pe Fifor!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că ”rezistența” lui Mihai Fifor în fața asaltului total declanșat de Lia Olguța Vasilescu...

Exclusiv2 săptămâni inainte

In cazul refuzului numirii Danei Girbovan ca ministru al justitiei Iohannis va pierde prezidentialele (date statistice)

Site-uri apropiate de Cotroceni (ex: comisarul.ro) anunta pe surse ca presedintele Iohannis va respinge propunerea ca judecatorul Dana Girbovan sa...

Idei de promovare a unei firme edcora.ro Idei de promovare a unei firme edcora.ro
Afaceri2 săptămâni inainte

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara...

Exclusiv2 săptămâni inainte

COMUNICAT DE PRESĂ/PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC/UN PRESEDINTE CA NICIUNUL

Comunicat Să punem opțiunea NICIUNUL pe buletinele de vot! Pentru că a devenitmajoritară! Războiul pentru alegerile prezidențiale din această toamnă...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Comunicat Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

In plin scandal al “STATULUI PARALEL”, CNSAS a mai dat publicitatii numele a inca UNUI ofiter de Securitate, acuzat ca...

Știrile Săptămânii