Connect with us

Afaceri

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Publicat

pe

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Bucătaria este acel spațiu al locuinței noastre în care ne place să pregătim mâncare, să servim masa în familie și uneori chiar să socializăm cu prietenii. În varianta închisă sau open space, ea este una dintre încăperile în care, mai mult decât în orice altă parte a casei, avem nevoie de un mobilier elegant, ales cu grijă pentru a fi cât mai util și mai funcțional.

De felul în care vom ști să optăm încă de la început pentru cea mai potrivită variantă de mobilă de bucătărie va ține confortul și bucuria noastră de a folosi acest spațiu. Tocmai de aceea, fiecare detaliu al amenajării trebuie luat în calcul încă de la început. Va trebui să ne gândim serios atât la stilul preferat, la varianta de închidere, la tipul de electrocasnice, la dispunere și la fiecare spațiu de stocare. Alegerea celui mai adecvat mobilier este o treabă destul de serioasă, care merită atenție sporită.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Care sunt criteriile în funcție de care să alegem cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Primul lucru de la care pleacă decizia oricărui cumpărător de mobilă de bucătărie este legat de stilul și modelul acesteia. Faptul de a ne plăcea este de multe ori definitoriu în alegerea pe care o facem. Apoi începem să ne gândim și la celelalte aspecte, precum:

 • să fie o mobilă de calitate, care să-și pastreze proprietățile în timp;

 • dacă obișnuim să gătim des, atunci ne vom dori ca această mobilă să reziste la aburi și să se poată întreține ușor;

 • să putem folosi aparatură electrocasnică încorporabilă;

 • să dispună de spații de depozitare variate și cât mai adecvate nevoilor vieții noastre actuale;

 • să poată fi personalizată în funcție de culorile, texturile și nuanțele pe care le preferăm;

 • să fie modulară, în așa fel încât să poată fi adaptată la particularitățile spațiului ce urmează să fie mobilat;

 • să fie cât mai funcțională.

Unul dintre tipurile de amenajare aflat la mare căutare în ultima vreme este cel de bucătărie open space. Aceasta este varianta ideală pentru a dispune de mai mult spațiu și de a fi mai parope de ceilalți membrii ai familiei, chiar și atunci când avem ceva de făcut în bucătărie. În acest caz mobila de bucătărie va trebui să fie una cu o estetică aparte, care să dea bine în aspectul general al locuinței. Mai mult ca oricând, în această variantă va trebui să avem grijă să optăm pentru spații de depozitare generoase, cu o organizare cât mai bună, care să nu lase nimic nepotrivit la vedere.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

De unde putem cumpăra cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

La magazinul online Acaju.ro putem găsi tot ce avem nevoie pentru amenajarea unei bucătării moderne și funcționale. Variantele și modele disponibile sunt suficient de diversificate pentru a oferi fiecărui doritor posibilitatea de a alege ceva cât mai adecvat gusturilor și preferințelor personale. În plus, toți cei interesați pot beneficia oricând de sfaturile avizate ale unui specialist în amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre mobila de bucatarie Acaju, accesați cu încredere site-ul anterior menționat!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum îți dai seama dacă site-ul tău e în siguranță?

Publicat

pe

Atunci când vine vorba de confidenţialitatea datelor cu caracter personal, securităţii telefonului mobil sau site-urilor de socializare, suntem gata să dăm orice doar să le ţinem cât mai departe de hoţii virtuali. Pentru nimeni nu mai este un secret că eşti spionat din prima clipă de când ai făcut primul click în internet. Pe motiv că internetul a devenit necesitatea fundamentală a fiecăruia dintre noi, mai tot timpul îl petrecem navigând pe internet. Şi, chiar dacă nu vom recunoaşte acest lucru, este îndeajuns o zi fără acces la mediul virtual şi va începe panica.

Fie că ne referim la un cont de facebook, blog, yahoo, whatsapp sau skype, fie că avem un site personal, acestea pot deveni cât ai zice peşte, ţinta aşa numiţilor „hackeri”.

O atracţie mai deosebită pentru aceste persoane o reprezintă platforma pentru publicarea blogurilor şi a altor site-uri, numită WordPress. Trebuie de remarcat că motivul este destul de simplu. O mare parte dintre site-urile existente sunt create pe baza aceastei platforme şi luând în consideraţie că numărul cazurilor de spargere este în continuă creştere, aceasta demonstrează că un site de WordPress spart scoate în evidenţă vulnerabilitatea în lupta cu atacurile hacker. Dacă ai și tu un site, ar fi bine să apelezi la servicii SEO care oferă și suport tehnic pentru a securiza site-ul. Astfel te vei putea ocupa și de marketing-ul site-ului, și vei fi protejat.

Nu crede că dacă nu ai avut de a face cu spargerea unui site, nu înseamnă că aceasta se întâmplă rar, doar ca ai avut puţin mai mult noroc decât ceilalţi. Orişicine poate deveni victima atacurilor virtuale. Aşadar, dacă încă nu ai întreprins careva măsuri de siguranţă, este timpul să o faci! Iată câteva semnale importante pe care specialiştii le recomandă să le avem în vizor şi care demonstrează că întreg portofoliul nostru virtual este în siguranţă

Protocolul Https

Un indiciu important, care ne demonstrează că site-ul accesat de noi e unul “safe” este protocolul HTTPS, unde adresa lui trebuie să înceapă cu https şi nu http. Acesta funcţionează în baza certificatelor SSL. Certificatul Secure Socket Layer (SSL) este un certificat de siguranţă cu rol de securizare a schimbului de informații pe internet astfel, schimbul de date dintre server şi device-ul de pe care este accesat este securizat. Toate datele transmise de noi, vor ajunge la destinaţie fără a fi înţelese de spioni datorită criptării care nu permite interceptarea acestora.

Linkurile suspecte!

70% dintre utilizatori nici nu sunt la curent cu faptul că există numeroase linkuri suspecte şi de cele mai multe ori suntem deprinşi să accesăm rapid o adresă fără a avea nici cea mai vagă idee că aceasta poate fi falsă şi nesigură. Numeroase atacuri au fost produse după ce au fost deschise diverse linkuri care promit diverse cadouri, câştiguri de bani sau soluţii de rezolvare a problemei unui account făcând doar un click. Se recomandă o atenţie sporită URL-ului, sau altfel spus adresei unui web site şi dacă nu eşti sigur în a accesa sau nu un link, atunci nu o face sau informează-te referitor la ce prezintă acesta.

Programele anti-virus  

Conectarea la internet aduce după sine viruşii în calculatorul tău. Viruşii informatici sunt nişte programe software şi hardware, care se instalează de sine stătător, fără a cere permisiune utilizatorului şi care devin extrem de periculoşi pentru buna funcţionare a computerului şi afectează fișierele şi programele aflate în memorie. Aşadar, avem la dispoziţia noastră diverse programe anti-virus împreună cu instrucţiunile pas cu pas pentru instalare. Alegerea unui astfel de program se face cu un specialist care va şti ce viruşi sunt prezenţi şi ce anti-virus va fi mai potrivit pentru a proteja întreaga infomaţie ce se păstrează în computer.

Pachetul de  programe firewall

Firewall este cunoscut în lumea IT drept paravan de protecţie, având rolul de a proteja calculatorul de diverse atacuri exterioare. Asigură o protecţie eficientă pe motiv că acesta blochează accesele şi programele neautorizate din internet către calculator. Se instaleză simplu urmând câteva instrucţiuni.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ce sunt Motoarele de căutare?

Publicat

pe

Un motor de căutare este un program la care putem apela pentru a căuta și accesa informații care ne interesează de pe internet sau World Wide Web. Acest motor de căutare are și capacitatea de a inspecta și stoca o cantitate impresionantă de informații, în funcție de o serie de criterii proprii. Cătarea se poate realiza după un cuvânt, după o expresie, printr-o întrebare etc. Pentru a fi competitiv, motorul de căutare ales trebuie să ne ofere acces rapid la o cantitate mare și relevantă de informații.

În prezent există aproximativ 1,8 miliarde de site-uri. Conținutul prezent pe o bună parte dintre aceste site-uri este extrem de dinamic și cunoaște modificări și updatări zilnice. Răspunsul dorit este așteptat să vină în mai puțin de o jumătate de secundă, oricât de complexă ar fi căutarea. În funcție de o serie de algoritmi extrem de complecși, unele site-uri se bucură de o mai bună vizibilitate decât altele. Există și o mulțime de site-uri inactive sau care nu dispun de servicii SEO și pe care, datorită lipsei de interes, motoarele le așează din ce în ce mai jos în relevanța căutărilor.

Care sunt elementele principale ce intră în alcătuirea motoarelor de căutare?

În principal în alcătuirea oricărui motor de căutare intră următoarele elemente:

 • un robot de căutare, spider, web crowler, care este de fapt un program care vizitează paginile web ale site-urilor, le scanează și urmărește toate legăturile existente între aceastea și alte pagini ale site-ului sau cu alte site-uri;

 • un index sau un catalog, în care sunt înregistrate toate informațiile despre fiecare pagină web pe care o vizitează robotul, respectiv titlul, adresa paginii, cuvinte și expresii cheietextelink-uri. Pentru a avea acces la datelele din site este nevoie de un fișier text (robots.text).

 • un software de căutare, ce permite căutarea prin miliardele de pagini inregistrate în index și oferirea lor în cel mai scurt timp spre a fi accesate de cei interesați, în funcție de relevanță.

Care sunt cele mai importante motoare de căutare folosite la ora actuală?

Cotele de piață arată clar care sunt favoritele. Google este leader-ul greu de detronat, urmat de o serie de alte motoare de căutare utilizate ocazional sau doar în anumite regiuni, precum Microsoft Edge, Bing, Yahoo Search, Ask.com, Aol, DuckDuckGo, Yandex, Baidu etc.. Cert este că în alegere, cele mai importante criterii rămân constant: interfața prietenoasă, ușurința în a accesa rapid informațiile dorite, relevanța și cantitatea datelor afișate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Publicat

pe

Idei de promovare a unei firme edcora.ro

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara acestui mediu, dar totul ține de specificul afacerii, de produsele, serviciile furnizate și de publicul căruia se adresează acestea. Însă pentru a avea succes atâ online cât și offline, cel mai bine este să fie identificate corect mijloacele și strategiile cele mai eficiente de promovare, să aveți mereu idei noi și curajul de a ale pune în practică.

Iară care sunt cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri:

 • Urmăriți să aveți mereu un site actual, modern, adaptat nevoii de informare și de căutare a clienților vizați. Lumea este într-o continuă dinamică și afacerea voastră trebuie să fie în permanență conectată la această schimbare a perspectivei și modului de abordare.

 • Selectați-vă de la început care sunt cuvintele cheie pe care doriți să vă axați promovarea. Creați un conținut care să fie optimizat pe aceste cuvinte și care să vă ajute să obțineți mai ușor o poziție cât mai bină în motoarele de căutare.

 • Promovați-vă afacerea și produsele pe site-uri de specialitate sau în publicații cu autoritate. Fără acest gen de angajare, șansa de a ajunge în atenția unui public cât mai larg este mult întârziată.

 • Folosiți cu încredere Google Ads și Facebook Ads. Prin alocarea unui buget adecvat și prin selectarea cât mai clară a publicului căruia doriți să vă adresați puteți atrage trafic important pe site și puteți avea conversii imediate.

 • Conectați-vă site-ul cu cele mai folosite rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Acestea sunt canale importante pentru a comunica liber și util cu cei interesați și pentru a-i ține la curent cu noutățile de pe site-ul vostru și chiar din domeniu.

 • Adăugați la site un blog, pe care să publicați constant articole interesante despre companie, produse, evenimente, lansări, promoții, noutăți etc. Prin modificările permanente de pe site, veți arăta Google că sunteți dinamic și că site-ul vostru este unul de interes.

 • Pentru a avea o comunicare cât mai bună cu clienții și pentru a-i face să fie în permanență interesați de produsele sau serviciile disponibile, creați un newsletter, pe care să-l trimiteți periodic. Oferirea de informații utile, într-o formă plăcută și accesibilă poate contribui foarte mult la obținerea unei baze de clienți loiali.

 • Realizați filmulețe de prezentare cu afacerea și cu produsele vizate spre promovare. Cu cât acestea vor fi mai reușite, utile și mai originale, cu atât vor fi mai bine receptate. Acest gen de comunicare este cel mai apreciat la ora actuală.

Acestea sunt doar cateva idei de promovare a unei firme oferite de Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv2 ore inainte

Să aleagă ei ca locație a ,,dezbaterii lui” tocmai Biblioteca Centrală Universitară, de lângă Direcția a V-a a fostei Securități, pentru a ne transmite mesajul?/Votați Soarele!

Mai degrabă decât a fi pe ,,model american”, dezbaterea ,,lui” Klaus Iohannis cu jurnaliștii LUI (selectați de el, pe criterii...

Exclusiv23 de ore inainte

Vine apocalipsa liberala peste magistrati

Daca si tu iti promovezi afacerea prin Facebook Ads si vrei sa te asiguri ca ai o campanie de succes...

Exclusiv2 zile inainte

Ghiță se poate delecta cu ”decojirea” tot mai accentuată a ”Portocalei” Mircea Negulescu, fostul procuror de la ”unitatea de elită” a DNA –Structura Teritorială Ploiești

(Preluare National – Catalin Tache): Pe 8 iunie titram ”Gata, vine și Ghiță”, dezvăluind că se fac ultimele pregătiri pentru...

Exclusiv3 zile inainte

Declaratii-soc ale ministrului Finantelor. Vor cadea capete la SRI?

(Preluare National – Catalin Tache): Pe 8 iunie titram ”Gata, vine și Ghiță”, dezvăluind că se fac ultimele pregătiri pentru...

Exclusiv4 zile inainte

PNL Prahova perpetueaza metehnele celor de la PDL

Primarul PNL, Adrian Dobre, a iscat nemulțumiri în rândul administratorilor și președinților de asociații de proprietari! Unii dintre aceștia au...

Exclusiv5 zile inainte

“Bata” si cum isi da primarul liberal cu “stangul” in “dreptul”

Actiunile si reactiile primarului Adrian Dobre devin din ce in ce mai “nebuloase” chiar si pentru cei avizati. Dupa “parodia”...

Exclusiv5 zile inainte

În urmă cu 5 ani, frica de el însuși nu îl determina pe Klaus Iohannis să fugă de dezbaterea prezidențială

În urmă cu 5 ani, în 8 noiembrie 2014, făceam o propunere de dezbatatere prezidențială între Ponta și Iohannis, constatând...

Exclusiv6 zile inainte

Despre cele 3,2 milioane de voturi ale lui Klaus Iohannis din primul tur și despre nuclee dure

Din punctul meu de vedere, un premier devine cu adevărat premier abia atunci când apucă să facă și să aplice...

ExclusivO săptămână inainte

Mitica de la SRI face pe profesorul

(Preluare Inpolitics): Auzită cîndva de la un frizer: românul e cel mai prost client din lume. Oricît de rău l-ai...

ExclusivO săptămână inainte

Costel, ministrul de la Mediu, prins cu fals într-o afacere imobiliar-bancară

(Preluare FLUX 24): Șeful PNL Iași, uns recent ministru al Mediului, nu știe ce înseamnă „stresul ratei la bancă”. În...

ExclusivO săptămână inainte

Deficitele sunt de pe vremea PDL şi erau duble/. Deci asta cu deficitele este marotă pentru cretini.

(Preluare FLUX 24): Șeful PNL Iași, uns recent ministru al Mediului, nu știe ce înseamnă „stresul ratei la bancă”. În...

ExclusivO săptămână inainte

PROMO/ DOCUMENTE BOMBA/ADEVARUL despre “dosarul TETRA” de la Politia Locala Ploiesti/ Acuzații penale nefondate asupra unor sefi si politisti locali

Sefi și polițisti locali din Ploiești acuzați de inducere în eroare a organelor judiciare și mărturie mincinoasă, in mod fals!...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Este o premieră care va face BNR să cheltuie multe zeci de milioane de Euro din rezerva valutară ca să acopere accelerarea deprecierii leului DECLANȘATĂ de Iohannis

(Preluare FLUX 24): Șeful PNL Iași, uns recent ministru al Mediului, nu știe ce înseamnă „stresul ratei la bancă”. În...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Avocatul Poporului acuza la CCR incalcarea dreptului la un proces echitabil prin compunerea completelor de judecata

 “Un element esential al organizarii si functionarii instantelor, constituirea completelor, este dat in competenta colegiilor de conducere, organe administrative care,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Domnul Predoiu apreciază mai mult decât nenumirea Adinei Florea menținerea ,,operativului” Nicolae Marin (fost DNA)?

Catalin Predoiu, noul ministru al Justitiei s-a pierdut cu firea ieri la preluarea mandatului de la doamna Birchall, pe care...

Afaceri2 săptămâni inainte

Cum îți dai seama dacă site-ul tău e în siguranță?

Atunci când vine vorba de confidenţialitatea datelor cu caracter personal, securităţii telefonului mobil sau site-urilor de socializare, suntem gata să...

Știrile Săptămânii