Connect with us

Afaceri

Cum îți dai seama dacă site-ul tău e în siguranță?

Publicat

pe

Atunci când vine vorba de confidenţialitatea datelor cu caracter personal, securităţii telefonului mobil sau site-urilor de socializare, suntem gata să dăm orice doar să le ţinem cât mai departe de hoţii virtuali. Pentru nimeni nu mai este un secret că eşti spionat din prima clipă de când ai făcut primul click în internet. Pe motiv că internetul a devenit necesitatea fundamentală a fiecăruia dintre noi, mai tot timpul îl petrecem navigând pe internet. Şi, chiar dacă nu vom recunoaşte acest lucru, este îndeajuns o zi fără acces la mediul virtual şi va începe panica.

Fie că ne referim la un cont de facebook, blog, yahoo, whatsapp sau skype, fie că avem un site personal, acestea pot deveni cât ai zice peşte, ţinta aşa numiţilor „hackeri”.

O atracţie mai deosebită pentru aceste persoane o reprezintă platforma pentru publicarea blogurilor şi a altor site-uri, numită WordPress. Trebuie de remarcat că motivul este destul de simplu. O mare parte dintre site-urile existente sunt create pe baza aceastei platforme şi luând în consideraţie că numărul cazurilor de spargere este în continuă creştere, aceasta demonstrează că un site de WordPress spart scoate în evidenţă vulnerabilitatea în lupta cu atacurile hacker. Dacă ai și tu un site, ar fi bine să apelezi la servicii SEO care oferă și suport tehnic pentru a securiza site-ul. Astfel te vei putea ocupa și de marketing-ul site-ului, și vei fi protejat.

Nu crede că dacă nu ai avut de a face cu spargerea unui site, nu înseamnă că aceasta se întâmplă rar, doar ca ai avut puţin mai mult noroc decât ceilalţi. Orişicine poate deveni victima atacurilor virtuale. Aşadar, dacă încă nu ai întreprins careva măsuri de siguranţă, este timpul să o faci! Iată câteva semnale importante pe care specialiştii le recomandă să le avem în vizor şi care demonstrează că întreg portofoliul nostru virtual este în siguranţă

Protocolul Https

Un indiciu important, care ne demonstrează că site-ul accesat de noi e unul “safe” este protocolul HTTPS, unde adresa lui trebuie să înceapă cu https şi nu http. Acesta funcţionează în baza certificatelor SSL. Certificatul Secure Socket Layer (SSL) este un certificat de siguranţă cu rol de securizare a schimbului de informații pe internet astfel, schimbul de date dintre server şi device-ul de pe care este accesat este securizat. Toate datele transmise de noi, vor ajunge la destinaţie fără a fi înţelese de spioni datorită criptării care nu permite interceptarea acestora.

Linkurile suspecte!

70% dintre utilizatori nici nu sunt la curent cu faptul că există numeroase linkuri suspecte şi de cele mai multe ori suntem deprinşi să accesăm rapid o adresă fără a avea nici cea mai vagă idee că aceasta poate fi falsă şi nesigură. Numeroase atacuri au fost produse după ce au fost deschise diverse linkuri care promit diverse cadouri, câştiguri de bani sau soluţii de rezolvare a problemei unui account făcând doar un click. Se recomandă o atenţie sporită URL-ului, sau altfel spus adresei unui web site şi dacă nu eşti sigur în a accesa sau nu un link, atunci nu o face sau informează-te referitor la ce prezintă acesta.

Programele anti-virus  

Conectarea la internet aduce după sine viruşii în calculatorul tău. Viruşii informatici sunt nişte programe software şi hardware, care se instalează de sine stătător, fără a cere permisiune utilizatorului şi care devin extrem de periculoşi pentru buna funcţionare a computerului şi afectează fișierele şi programele aflate în memorie. Aşadar, avem la dispoziţia noastră diverse programe anti-virus împreună cu instrucţiunile pas cu pas pentru instalare. Alegerea unui astfel de program se face cu un specialist care va şti ce viruşi sunt prezenţi şi ce anti-virus va fi mai potrivit pentru a proteja întreaga infomaţie ce se păstrează în computer.

Pachetul de  programe firewall

Firewall este cunoscut în lumea IT drept paravan de protecţie, având rolul de a proteja calculatorul de diverse atacuri exterioare. Asigură o protecţie eficientă pe motiv că acesta blochează accesele şi programele neautorizate din internet către calculator. Se instaleză simplu urmând câteva instrucţiuni.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Care sunt motivele principale pentru care se poate ȋnchiria un autocar sau microbuz

Publicat

pe

Transportul de persoane este realizat din multiple motive. Firma Florin Trans ofera spre ȋnchiriere autocare si microbuze de ȋnaltӑ calitate, care conferӑ siguranțӑ și ȋncredere clienților. Pentru ȋnchirieri microbuze puteți sӑ accesați link-ul urmator: inchirieri microbuze, iar pentru situațiile ȋn care aveți nevoie de ȋnchirieri autocare, folosiți link-ul acesta: inchirieri autocare. Ȋnchirierea se poate face din mai multe motive. Iatӑ mai jos principalele motive pentru care se apeleazӑ la transportul de acest tip:

 1. Turism general

Turismul este apreciat de cӑtre oric tip de persoana. Grupurile mai mici sau mai mari au nevoie de un mijloc de transport care sӑ suplineascӑ cerințele de moment. Așadar, fie cӑ este vorba despre o excursie de o zi cu puține persoane, fie cӑ este vorba despre o vacanțӑ cu un autocar plin de oameni, trasnportul poate sӑ fie asigurat. A opta pentru o asemenea variantӑ are avantaje ce țin de uniunea grupului, de gestionarea foarte bunӑ a grupului și de urmarea strictӑ a programului. Dacӑ se folosește un microbuz sau un autocar, atunci toți cei prezenți sunt ȋn siguranțӑ, ajung la timp conform programului stabilit anterior.

 1. Transfer aeroport

Transferul la aeroport pentru un grup de persoane este din nou asigurat de firma de ȋnchiriere autocare sau microbuze. Aceasta este o modalitate de a asigura punctualitatea si confortul celor care se deplaseazӑ. Astfel se poate garanta siguranța celor care se deplaseazӑ, se pot reduce costurile. De asemenea se poate obține ȋncredere.

 1. Pelerinaje

Un alt motiv pentru care se ȋnchiriaza des autocare și microbuze, este acela al pelerinajului. Sunt grupuri mari de persoane care preferӑ sӑ meargӑ ȋn pelerinaj pentru o zi sau mai multe, cu ajutorul unui transport cu microbuzul sau autocarul. Este o modalitate comodӑ, sigurӑ și care are costuri mai reduse. Persoanele care merg ȋn pelerinaj se pot bucura de excursie ȋn siguranțӑ și confort.

 1. Grupuri școlare

Elevii care merg ȋn vacanțe au nevoie de o modalitate de transport care sӑ fie potrivitӑ pentru ei. Excursiile școlare trebuie sӑ fie realizate ȋn deplinӑ siguranțӑ și cu ȋncrederea ȋn firma care face transportul. Echipamentele și mașinile sunt verificate și se pune accentul pe buna funcționare a acestora. Astfel, grupurile de copii pot sӑ ajungӑ la timp, sӑ viziteze ceea ce și-au propus și sӑ cӑlӑtoreascӑ ȋn siguranțӑ.

 1. Cӑlӑtorii de afaceri

Un alt motiv pentru care se preferӑ ȋnchirierea microbuzelor si autocarelor, este punctualitatea. Ȋn zona business, acest atribut este semnificativ. El poate determina succesul unei afaceri. Așadar, se opteaza pentru transportul cu microbuz sau autocar a persoanelor care fac parte din firmӑ sau care colaboreazӑ cu acea firmӑ. Aici pot sӑ fie incluse persoane care vin la o ȋntȃlnire importantӑ, parteneri de afaceri sau specialiști din diverse domenii. Aceste persoane pot sӑ fie duse cӑtre un aeroport, pot sa fie luate de la un anumit punct și transportate unde este necesar, sau pot face excursii ce țin de afacerea respectivӑ.

Florin Trans ofera calitate la nivel ȋnalt ȋn transport de persoane. Se pot ȋnchiria atȃt microbuze, cȃt și autocare pentru orice nevoi.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Mijloc de transport pentru evenimente speciale

Publicat

pe

Orice eveniment important din viata oamenilor trebuie sa fie realizat perfect si complet pana la final. Exlcuzand detaliile importante care vizeaza organizarea nuntii, botezului copilului dumneavoastra sau a oricarui alt eveniment important din viata dumneavoastra trebuie sa acordati o atentie deosebita si mijloacelor de transport, pe care trebuie sa le alegeti in functie de anumite criterii importante precum:

 • Numarul persoanelor care vor lua parte la evenimentul creat de dumneavoastra.

 • Numarul locurilor disponibile din mijlocul de transport

 • Siguranta pe care mijlocul de transport o ofera

 • Si anumite review-uri oferite de alte persoane care au apelat la firma pe care ati ales-o pentru aceste evenimente.

Astfel, indiferent ca vorbim despre nunti, botezuri, intalniri de afaceri, aniversari, compania Transcar vine in ajutorul dumnavoastra si va ofera mijloc de transport pentru aniversari si alte evenimente spciale. Puteti alege fie autocar fie microbuz, in functie de preferintele dumneavoastra si de numarul pasagerilor.

Transcar dispune de un parc auto a caror mijloace de transport sunt recent achizitionate si atent ingrijite, astfel incat pune la dispozitia dumneavoastra mijloace de transport de ultima generatie, confortabile, cu scaune individuale, clima individuala si un spatiu generos pentru bagaje. De asemenea, angajatii companiei au o experienta considerabila in acest domeniu, care reflecta in profesionalismul de care au dat dovada pana la ora actuala.

Toate aceste decizii trebuie sa fie luate in stransa legatura cu anumite recomandari din partea companiilor, astfel incat va asiguram ca veti beneficia de consiliere in ceea ce priveste detaliile legate de alegerea mijlocului de transport, iar compania noastra pune la dispozitia dumneavoastra un personal calificat care va poate indruma in orice situatie si va poate oferi toate detaliile necesare in orice problema pe care o intampinati. De exemplu, sunt persoane care nu stiu ce mijloc de transport sa aleaga, cu alte cuvinte care mijloc de transport este mai potrivit. Insa, initial este recomandat sa stabiliti mici detalii importante precum:

 • Ora sosirii

 • Ora plecarii

 • Tipul evenimentului

 • Traseul ce trebuie parcurs

 • Invitatii care au nevoie de mijloc de transport

 • Durata evenimentului

O data stabilite aceste detalii, va vai fi mult mai usor sa alegeti mijlocul de transport care sa fie accesibil din punct de vedere financiar si comod pentru restul invitatilor.

In cele din urma tot ce mai ramane de facut este sa va decideti asupra companiei pe care doriti sa o contactati. Avand in vedere ca pe piata mijloacelor de transport competitia este la nivel inalt din cauza numarului mare de firme, ceea ce va poate pune putin in dificultate. Noi va recomandam compania de transport Transcar, prezenta pe piata inchirierii mijloacelor de transport intern, international, mijloace de inchiriere precum: inchirieri microbuze Bucuresti si inchirieri autocare. De asemenea, ofera servicii in ceea ce priveste transferul catre aeroport si transportul angajatilor, cu mijloace de transport specifice fiecarui serviciu. Transcar are o reputatie buna datorata profesionalismului, a experientei aferente situatiilor.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

Publicat

pe

De

 

Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12 (vizavi de Tribunalul Timiș). Misiunea noastră este apărarea, prin toate mijloacele specifice profesiei, a drepturilor, libertăților și a intereselor legitime ale clienților, în vederea aflării adevărului, a înfăptuirii justiției și a respectării statului de drept.

Ne desfășurăm activitatea în toate domeniile de drept – civil și comercial, penal, bancar ori contencios administrativ/fiscal (precum anularea amenzilor abuzive, nelegale ori neconstituționale, date de stat) – și asigurăm asistarea și reprezentarea clienților noștri în întreg cuprinsul țării. Tel: 0721192936.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv4 ore inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (IV)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţională (IV)Pentru continuitatea temei abordate...

Afaceri9 ore inainte

Care sunt motivele principale pentru care se poate ȋnchiria un autocar sau microbuz

Transportul de persoane este realizat din multiple motive. Firma Florin Trans ofera spre ȋnchiriere autocare si microbuze de ȋnaltӑ calitate,...

ExclusivO zi inainte

Astăzi, 27 mai, 420 de ani de la Prima Unire politică a celor trei principate româneşti

Ex-generalul britanic Richard Barrons spune că războaiele nu sunt nici necesare, nici focoase nucleare. El consideră că combinația de rachete de precizie, cyberattacks...

Exclusiv2 zile inainte

Incisiv de Prahova, Incisiv de Dâmboviţa si Incisiv de Constanţa sunt gata de lansare, cu periodicitate săptămânală, şi în format print

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Exclusiv4 zile inainte

„Importanţa” derulării acestei campanii de informare publică pe bani publici

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Exclusiv5 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

Social5 zile inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Știri din județ5 zile inainte

Schimbul de anvelope moto

Anvelopele pentru motocicleta nu sunt altceva decat o manta elastica a rotilor, realizata dintr-un compus special al cauciucului. Ele au...

Exclusiv5 zile inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Exclusiv6 zile inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

Exclusiv6 zile inainte

Vergil Chitac la „Jocuri de Putere”: „Daca eram in Evul Mediu, acum eram ars pe rug!”

Amiralul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a fost prezent marti seara in studiourile Realitatea TV, la emisiunea „Jocuri...

ExclusivO săptămână inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

ExclusivO săptămână inainte

Cele mai moderne casti de copiat la examene

Cele mai moderne casti de copiat la examene Un sistem de copiat format din casti de copiat profesionale este este...

ExclusivO săptămână inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

aparate fitness aparate fitness
SportO săptămână inainte

3 aparate fitness care ocupa putin spatiu in casa si te ajuta sa slabesti rapid

Simti ca a venit timpul sa ai mai multa grija de tine si sa-ti schimbi stilul de viata? Atunci ai...

AfaceriO săptămână inainte

Mijloc de transport pentru evenimente speciale

Orice eveniment important din viata oamenilor trebuie sa fie realizat perfect si complet pana la final. Exlcuzand detaliile importante care...

Știrile Săptămânii