Connect with us

Social

Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Publicat

pe

Samsung depășește așteptările cu cea de-a patra generație de pliabile aducând productivitate crescută, noi opțiuni de personalizare și experiențe FlexCam

 

București, România – 10 august 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi următoarea generație de smartphone-uri pliabile revoluționare: Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4. Ambele dispozitive oferă experiențe personalizate și performanță îmbunătățită. Aflată acum la a patra generație, seria Galaxy Z continuă să depășească barierele convenționalului pentru a oferi interacțiuni noi, de impact, care îmbunătățesc viața de zi cu zi.

„Dispozitivele pliabile Samsung Galaxy sunt construite în baza filozofiei noastre de deschidere spre noi experiențe și oferă noi posibilități și opțiuni complete de personalizare, atât la interior, cât și la exterior. Create în colaborare cu partenerii noștri cunoscuți la nivel global, noua serie de dispozitive pliabile oferă experiențe mobile de neegalat care răspund nevoilor celor mai dinamici utilizatori ai noștri. Ne concentrăm pe a ne consolida poziția de leader în industrie, tocmai de aceea suntem entuziasmați de creșterea acestui segment de telefoane pliabile. Am transformat cu succes această categorie dintr-un proiect revoluționar, într-o gamă de dispozitive convenționale de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume.”, a declarat Dr. TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience, din cadrul Samsung Electronics. ”

Galaxy_ZFold4_phantomblack (1)

Ca o dovadă a dedicării Samsung pentru a aduce pe piață produse de înaltă calitate, fiecare componentă a celor două noi smartphone-uri pliabile a fost analizată în detaliu pentru a oferi o experiență cu adevărat optimizată. Aceasta face ca fiecare consumator să poată avea un dispozitiv care să se potrivească nevoilor sale.

Galaxy Z Flip4 are deja o formă recognoscibilă de succes, la care se adăugă caracteristici cheie, inclusiv experiență îmbunătățită la nivelul camerei, o baterie mai mare și opțiuni de personalizare extinse, menținând, în același timp, un design ultra-compact. Galaxy Z Fold4 deschide noi posibilități pentru utilizatori, oferă o experiență completă în termeni de utilizare, un design care permite schimbarea formei, afișaj captivant și funcții de multitasking asemănătoare PC-ului, pe lângă tehnologia avansată care stă la baza camerei și procesoarele mobile puternice.

 Galaxy_ZFold4_beige (1)

Galaxy Z Flip4, cel mai bun instrument pentru auto-exprimare

Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătățiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung, făcându-l instrumentul cel mai bun pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare. Designul său compact asigură experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone.

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Meta, modul FlexCam este optimizat pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook.

Galaxy_ZFlip4_ecosystem (1)

Cu Z Flip4 există și mai multe opțiuni pentru selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot-ul, îmbunătățit. Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot și apoi se poate comuta la Flex Mode, fără probleme, pentru a continua înregistrarea hands-free, fără a opri videoclipul – ideal pentru creatorii de conținut și vloggeri. Atunci când este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în Portrait Mode și să vadă previzualizarea, păstrând raportul de aspect al fotografiilor. Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile – fie că este zi sau noapte.

Z Flip4 este conceput pentru a funcționa cu adevărat hands-free – pentru ca  utilizatorii să poată face mai multe lucruri, fără a deschide vreodată telefonul. Aceștia pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca mașina și chiar controla widget-ul SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare și conectare prin bateria de 3,700mAh. Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute) ca utilizatorii să poată rămâne conectați mai mult timp.

Galaxy_ZFold4_all_2

Cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele, în funcție de stilul propriu. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar video-uri .

Galaxy Z Fold4, un instrument puternic și performant pentru multi-tasking

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone de până acum, este rezultatul inovației durabile și al expertizei colective Samsung în materie de tehnologie mobile. Z Fold4 asigură funcționalitate sporită, indiferent dacă este deschis, închis sau în Flex mode. În plus, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Multitasking-ul pe Z Fold4 este mai ușor ca niciodată, astfel încât utilizatorii să poată face mai multe lucruri cât timp sunt în mișcare. Noua bară de activități oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul la aplicațiile preferate și cele recent folosite de utilizator. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv, datorită noilor gesturi de glisare. Se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate pentru mai multe variante de multitasking.

Galaxy_ZFlip4_all

Parteneriatele dintre Samsung, Google și Microsoft duc multitasking-ul la nivelul următor. Aplicațiile Google, inclusiv Chrome și Gmail, acceptă acum opțiunea Drag-and-Drop, ceea ce permite utilizatorilor să copieze și să partajeze rapid linkuri, fotografii și multe altele, de la o aplicație la alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane pentru diferite activități comune, inclusiv pentru a viziona împreună videoclipurilor pe YouTube sau pentru a se juca în grup, în timpul unui apel video. Ecranul pliabil permite afișarea mai multor opțiuni legate de pachetul complet Office de la Microsoft și Outlook și asigură modalități mai rapide de a interacționa cu conținutul. Experiența de multitasking este completă datorită funcționalității S Pen-ului, care permite desenarea și luarea de notițe din mers. Noul S Pen poate fi stocat mai simplu acum, în interiorul carcasei .

Galaxy_ZFold4_all

Galaxy Z Fold4 realizează fotografii și videoclipuri uimitoare cu un obiectiv de 50MP îmbunătățit, dar și cu Space Zoom de 30x. Noul Z Fold4 are o varietate de moduri pentru cameră, inclusiv Zoom Map mai mare, activată în modul Capture View, Dual Preview și Rear Cam Selfie, construite ca utilizatorii să profite la maximum de forma unică a smartphone-ului și flexibilitatea pe care o oferă în termeni de captare de imagini. Cu o dimensiune mai mare a pixelilor, un senzor cu 23% mai luminos și o putere de procesare îmbunătățită, utilizatorii pot capta imagini clare chiar și pe timp de noapte.

Conținutul este și mai captivant pe ecranul principal de 7.6 inci care este mai luminos și oferă o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, o cameră Under Display (UDC) mai puțin vizibilă și un nou aranjament de subpixeli. Aplicațiile populare de social media precum Facebook sunt optimizate pentru o vizualizare mai bună a conținutului pe un ecran mare. Mai mult, utilizatorii pot folosi aplicațiile de streaming video, cum ar fi Netflix, și să le urmărească hands-free, cu Flex Mode. Pentru aplicațiile ne-optimizate, utilizatorii pot controla conținutul pe dispozitiv fără întreruperi cu noul Touchpad, în Flex Mode, care asigură precizie atunci când utilizatorul vrea să pună pauză, să deruleze, să redea videoclipuri sau să mărească sau micșoreze conținutul.

Experiența de gaming devine și mai captivantă datorită platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 și a tehnologiei hiper-rapide 5G . Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni mai ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern .

Samsung continuă să sfideze limitele și să inoveze pentru a oferi nivelul de durabilitate pe care consumatorii îl așteaptă, atât în termeni de componente, cât și de design. Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Durabilitatea ecranului principal este, de asemenea, îmbunătățită datorită optimizării stratului de protecție, care ajută la reducerea daunelor cauzate de șocurile externe. În plus, atât Z Flip4, cât și Z Fold4 sunt rezistente la apă, având IPX8, astfel încât utilizatorii să își facă mai puține griji atunci când îi prinde ploaia.

Galaxy Buds2 Pro, design premium și cea mai bună experiență de ascultare

Alături de seria Galaxy Z se află și Galaxy Buds2 Pro – noile căști Samsung care oferă cea mai captivantă experiență audio wireless, un design nou, compact și conectivitate – perfecte pentru viața de zi cu zi.

Muzica se aude mai bine la noile căști cu Hi-Fi pe 24 de biți, și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Cu noul codec Samsung fără sudură (SSC HiFi), muzica poate fi redată fără pauză, iar noul difuzor coaxial cu 2 căi face aceste sunete mai bogate ca niciodată.

Muzica se aude mai bine la noile căști cu Hi-Fi pe 24 de biți și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Galaxy Buds2 Pro, perfecte și pentru a face sport, au un design compact, ergonomic, sunt cu 15% mai mici, asigură fixare stabilă, proiectată pentru a preveni rotația. Cu noile căști pot fi preluate apeluri chiar și din mers, ele având un ANC puternic pentru a elimina zgomotul de fundal. Noile Galaxy Buds2 Pro permit utilizatorilor să evadeze în propria lume și să rămână conectați simultan la viața lor.

Și dacă utilizatorii își pierd Buds2 Pro, cu ajutorul SmartThings Find aceștia le pot localiza foarte ușor.

Galaxy pentru planetă

De la lansarea seriei Galaxy S22, Samsung a încorporat materiale reciclate nu doar în ambalaje, ci și în hardware-ul noilor produse. Aceștia sunt primii pași în inițiativa Galaxy pentru Planetă, care are ca obiectiv încorporarea materialelor plastice reciclate și crearea de noi materiale în colaborare cu parteneri de top, activi în zona de sustenabilitate. Samsung își propune să identifice noi modalități sustenabile de producție. De altfel, mai mult de 90% din componentele noilor Galaxy Buds2 Pro sunt fabricate din materiale reciclate. Noua serie Galaxy Z încorporează, de asemenea, materiale plastice colectate din ocean în componente cheie și folosește hârtie 100% reciclată pentru ambalajele sale. De asemenea, volumul ambalajului a fost redus cu până la 58% în comparație cu cantitatea folosită pentru pliabilele Galaxy de primă generație. Acest lucru echivalează cu aproximativ 10.000 de tone de emisii de carbon din transport care nu au mai fost produse în acest an.

Prețuri și disponibilitate

Galaxy Z Flip4 complimentează stilurile utilizatorilor cu un design premium, în culori cunoscute precum Bora Purple și Graphite, dar și prin noile culori Pink Gold și Blue. Pentru carcasa Galaxy Z Fold4 și S Pen Samsung există alternative de culori rafinate precum Graygreen, Beige și Phantom Black .

În plus, Galaxy Z Fold4 permite extinderea capacității de stocare până la 1TB și este disponibil exclusiv pe Samsung.com.

Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 10 august și vor avea lansarea comercială pe 26 august. Clienții care precomandă noile telefoane pliabile Galaxy vor primi un e-voucher de 200€ pentru Galaxy Z Fold4 sau 150€ pentru Galaxy Z Flip4 și an gratuit de Samsung Care+, însemnând protecție împotriva daunelor accidentale și suport de specialitate Samsung.

Galaxy Buds2 Pro vine în trei nuanțe noi, care se completează perfect cu noile telefoane pliabile – Graphite, White și Bora Purple.

Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 pot fi precomandate începând de azi; pentru mai multe informații accesați: www.samsung.com/ro/precomandagalaxy.

Specificații Galaxy Z Flip4
Display Ecranul principal 6.7-inci FHD+*
Dynamic AMOLED 2X
Infinity Flex Display (2640 x 1080, 22:9)
120Hz rata de refresh adaptivă (1~120Hz)* Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Galaxy Z Flip4 este de 6,7 inci în dreptunghi complet și de 6,6 inci ținând cont de colțurile rotunjite; Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
Ecran secundar 1.9-inci Super AMOLED Display*
260 x 512*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului de acoperire al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 6,2 inci într-un dreptunghi complet și 6,1″ reprezentând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Dimensiune & greutate Pliat 71.9 x 84.9 x 17.1mm (Balama) – 15.9mm (Pliere)
Depliat 71.9 x 165.2 x 6.9mm

*Grosimea lui Galaxy Z Flip4 atunci când este desfășurat nu include cadrul ecranului principal.

Greutate 187g
Camera  Camera frontală 10MP Camera selfie
F2.4, Pixel size: 1.22μm, FOV: 80˚
Camera duală 12MP Ultra Wide Camera

F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚

12MP Wide-angle Camera
Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.8μm, FOV: 83˚
AP 4㎚ Procesor Octa-Core
Memorie 8GB RAM cu 512GB stocare internă
8GB RAM cu 256GB stocare internă
8GB RAM cu 128GB stocare internă

*Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau canal. Spațiul real de stocare poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie 3,700 mAh (tipic) baterie duală

*Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3595 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Încărcare Super Fast Charging* : Până la 50% încărcare în 30 minute cu adaaptor 25W** sau mai mare

Fast Wireless Charging 2.0***
Wireless PowerShare****

*Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 25 W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.

**Adaptor de alimentare de 25 W vândut separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.

*** Încărcare wireless compatibilă cu WPC

**** Wireless PowerShare este limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless WPC Qi, precum seria Galaxy Z Fol4, Z Flip4, Galaxy S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 și wearables precum Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.

Rezistența la apă IPX8

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Nu este rezistent la praf.

OS Android 12
One UI 4.1.1
Rețea și conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth® v5.2

*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

Senzori Senzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
Securitate Samsung Knox, Samsung Knox Vault
Card SIM Un Nano SIM* si un eSIM**

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator

** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați cu operatorul dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.

Culori Bora Purple, Graphite, Pink Gold, Blue

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

Specificații Galaxy Z Fold4
Display Ecran principal 7.6-inci QXGA+*
Dynamic AMOLED 2X
Infinity Flex Display (2176 x 1812, 21.6:18)
120Hz adaptive refresh rate (1~120Hz)*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 7.6 inci în dreptunghi complet și 7.4 inci, având în vedere colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Ecran secundar 6.2-inci HD+
Dynamic AMOLED 2X Display(2316 x 904, 23.1:9)

120Hz rată de refresh adaptivă (48~120Hz)

*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului de acoperire al lui Galaxy Z Fold3 5G este de 6.2 inci într-un dreptunghi complet și 6.1 inci reprezentând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

Dimensiune & greutate Pliat 67.1 x 155.1 x 15.8mm(Balama) ~ 14.2mm(Pliere)
Depliat 130.1 x 155.1 x 6.3mm
Greutate 263g
Camera Camera frontală 10MP Cameră selfie

F2.2, Pixel size: 1.22μm, FOV: 85˚

Camera sub display 4MP Cameră sub display
F1.8, Pixel size: 2.0μm, FOV: 80˚
Cameră triplă spate 12MP Ultra Wide Camera
F2.2, Pixel size: 1.12μm, FOV: 123˚50MP Wide-angle Camera
Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Pixel size: 1.0μm, FOV: 85˚

10MP Telephoto Camera
PDAF, F2.4, OIS, Pixel size: 1.0μm, FOV: 36˚

*Zoomul spațial 30X include zoom optic 3x și zoom digital 30x cu tehnologia AI Super Resolution. Mărirea peste 3x poate cauza o anumită deteriorare a imaginii.

AP 4㎚ Procesor Octa-Core
Memorie 12GB RAM cu 1TB Stocare internă
12GB RAM cu 512GB Stocare internă
12GB RAM cu 256GB Stocare internă

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață. Spațiul de stocare real poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea fișierului și format.
Baterie 4,400mAh (typical) dual battery*

* Valoare standard testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4275 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Încărcare Încărcare super rapidă* :  Până la 50% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25 W ** sau mai mare
Fast wireless charging 2.0***
Wireless PowerShare***** Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 25 W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
*** Încărcare wireless compatibilă cu WPC
**** Wireless PowerShare este limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless WPC Qi, cum ar fi Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, Z Fold2, seria Note20, S20 seria, Z Flip, seria Note10, seria S10, seria S9, seria S8, seria S7, seria S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 și wearables precum Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
Rezistența la apă IPX8

* IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau la piscină. Nu este rezistent la praf.

OS Android 12L
One UI 4.1.1
Rețea și conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth® v5.2

*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.
** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de țară și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

Senzori Senzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
Securitate Samsung Knox, Samsung Knox Vault
Card SIM Pana la 2 Nano SIM* si un eSIM**

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator.

** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați cu operatorul dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.

Culori Graygreen, Phantom Black, Beige

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

 

Specificații Galaxy Buds2
Culori Graphite, White, Bora Purple

* Culorile disponibile pot varia în funcție de piață, operator de transport sau comerciant.

Dimensiune și greutate Căști: 19.9 x 21.6 x 18.7 mm, 5.5g

Carcasa de încărcare: 50.1 x 50.2 x 27.7 mm, 43.4g

Difuzor Difuzor coaxial personalizat cu 2 căi (Tweeter + Woofer).
Calitatea sunetului 24bit Hi-Fi*

360 Audio with Direct Multi-Channel**

*Sunetul Hi-Fi pe 24 de biți necesită dispozitive Samsung Galaxy care rulează OneUI 4.0 sau o versiune ulterioară și Galaxy Buds2 Pro. Suportul pentru sunet Hi-Fi pe 24 de biți poate varia în funcție de aplicație.

** Direct Multi-channel este acceptat de Android One UI versiunea 4.1.1 sau mai recentă, 360 Audio acceptă One UI 3.1 sau mai recent

ANC & Sunet Ambiental ANC*+High SNR Microphone (2 outer + 1 inner)**
Ambient Sound
Voice Detect***** Cu 3 microfoane SNR (Raport semnal/zgomot) ridicat, Galaxy Buds2 Pro poate elimina zgomotele mici prin captarea sunetelor de nivel inferior

*** Galaxy Buds2 Pro poate distinge între zgomot și vocile umane. Când vorbiți, trece temporar în modul Ambient și reduce volumul media, astfel încât să puteți auzi conversațiile fără a scoate căștile.

Baterie Căști: 61mAh (tipic)

Carcasă de încărcare: 515mAh (tipic)

Capacitatea tipică a fost testată în condiții de laborator terțe. Capacitatea tipică este capacitatea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 58 mAh (căști), 500 mAh (carcasa de încărcare). Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.

Timp de redare Până la 5 ore / Până la 18 ore (ANC pornit)

Până la 8 ore / Până la 29 ore (ANC oprit)

* Căștile oferă până la 5 ore timp de redare cu ANC activat (până la 8 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa oferă până la 18 ore de viață a bateriei (până la 29 de ore cu ANC oprit) când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Bazat pe teste interne. Timpul de redare audio a fost testat prin asocierea unui Galaxy Buds2 Pro de pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite**, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori

** Setarea implicită se referă la setarea originală pentru Galaxy Buds2 Pro când a fost lansat pentru prima dată, cu alimentarea pornită.

Timp de vorbire Până la 3.5 ore / Până la to 14 ore (ANC pornit)

Până la 4.0 ore / Până la to 15 ore (ANC oprit)

*Căștile oferă până la 3,5 ore timp de apel vocal cu ANC activat (până la 4 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa oferă până la 14 ore de viață a bateriei (până la 15 ore cu ANC oprit) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Bazat pe teste interne. Durata apelurilor vocale a fost testată prin asocierea pre-producție Galaxy Buds2 Pro la un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori.

Conectivitate Bluetooth® 5.3, Auto Switching

Codec: Samsung Seamless Codec HiFi (Samsung Proprietary)

AAC, SBC

Senzor Accelerometru, giroscop, proximitate, sală, atingere, unitate de preluare a vocii (VPU)
Compatibilitate Android 8.0 sau versiuni mai noi cu mai mult de 1.5GB of RAM

Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitivele non-Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv conectat.

Rezistența la apă IPX7

IPX7 se bazează pe condiții de testare de laborator pentru scufundare până la 1 metru de apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau la piscină. Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă. Dacă căștile sunt deteriorate, nu se garantează că sunt rezistente la apă. Dacă căștile sau mâinile dvs. sunt umede, acestea trebuie să fie uscate bine înainte de a fi manipulate sau plasate în carcasa de încărcare.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Dă un refresh garderobei tale de primăvară cu haine şi accesorii de lux

Publicat

pe

De

Primăvara este momentul perfect pentru a da un refresh ţinutelor tale, iar dacă îţi doreşti să îţi actualizezi garderoba, atunci îţi poţi îndrepta privirea către articole vestimentare şi accesorii de cea mai bună calitate, cum ar fi hainele de lux de la cele mai cunoscute branduri din lume! În cele ce urmează, vei descoperi care sunt principalele motive pentru care ar trebui să optezi pentru piese de top şi de ce acestea aduc un plus de eleganţă şi versatilitate outfiturilor tale!

Explorează noile trenduri în materie de îmbrăcăminte exclusivistă

Fie că este vorba despre materialele cu o textură netedă, imprimeuri florale pastelate sau tonuri vibrante, este bine să fii deschis să abordezi noile tendinţe stilistice ale primăverii cu zâmbetul pe buze. A venit momentul să îţi diversifici garderoba şi să îţi îndrepţi atenţia către piese ce te vor pune în evidenţă în fiecare moment al zilei! Spre exemplu, cu o jachetă Moschino nu doar că vei atrage toate privirile, însă te vei simţi şi foarte confortabil în zilele în care temperaturile tind să scadă, iar soarele abia se întrezăreşte dintre nori.

Alege să investeşti în piese de calitate

Ceea ce este bine de ştiut este faptul că orice garderobă bine pusă la punct va include şi câteva piese de o calitate superioară, create pentru a face faţă cu brio probei timpului. După cum bine ştii deja, hainele de brand sunt recunoscute la nivel internaţional, aspect datorat faptului că sunt confecţionate din materiale rezistente, dar şi foarte confortabile în acelaşi timp. Indiferent că eşti adeptul ţinutelor casual sau adopţi un stil mai elegant, vei regăsi produsele ce se potrivesc de minune în raport cu preferinţele tale vestimentare.

De asemenea, stiliştii sunt de părere că accesoriile fac întotdeauna diferenţa, deci ideal ar fi să achiziţionezi genţi, curele sau încălţăminte, deoarece acestea pot transforma orice ţinută aparent simplă într-una de efect.

Itemurile versatile, de nelipsit din garderoba ta

Ideal ar fi să optezi pentru haine de firmă ce pot fi uşor de integrat într-o varietate de ţinute. Piese precum cămăşile albe, pantalonii negri sau trench-urile pot să reprezinte fundamentul unei garderobe versatile. Având în vedere faptul că există şi numeroase oferte în această perioadă din an, vei putea să te bucuri de produsele tale preferate la preţuri avantajoase!

Ştiai că piesele de brand (Versace, Gucci, Palm Angels, Dolce&Gabbana) reprezintă o investiţie inteligentă şi din punct de vedere financiar? Valoarea acestora va rămâne tot timpul la un nivel ridicat, deci poţi chiar să le revinzi la un moment dat, dacă se află într-o stare bună şi nu îţi mai doreşti să le porţi.

Dacă eşti o persoană pasionată de designul vestimentar, cu siguranţă eşti la curent cu toate noutăţile apărute în acest domeniu. De la ultimele colecţii, la piesele de tip bestseller, le admiri mereu pe marile podiumuri sau pe reţelele de socializare, nu-i aşa? A venit momentul să te pregăteşti pentru noul sezon şi să alegi cu atenţie piesele care să se potrivească stilului tău! Fii creativ în materie de ţinute şi bucură-te de o garderobă din care să nu lipsească hainele şi accesoriile de cea mai bună calitate!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Ghid pentru Designul Casei: Alegeri înțelepte pentru un Spațiu Confortabil și Estetic

Publicat

pe

Designul unei case este o reflectare a personalității și a gusturilor locuitorilor săi. De la materialele de construcție la amenajarea curții și plantele decorative, fiecare aspect contribuie la crearea unei atmosfere unice și plăcute. Un designer experimentat înțelege importanța fiecărui detaliu și își folosește cunoștințele pentru a crea un spațiu care să îmbine funcționalitatea cu estetica. Iată câteva sfaturi valoroase pentru un design de casă reușit oferite de https://eni.design/projects/

Selectarea materialelor de construcție: O parte crucială a proiectului de design este alegerea materialelor de construcție potrivite. Designerii țin cont de durabilitate, aspect, cost și impactul asupra mediului în selectarea acestora. Materialele precum lemnul, piatra naturală și cărămida oferă un aspect rustic și cald, în timp ce oțelul și sticla pot crea un design modern și elegant.

Amenajarea curții: Curtea este o extensie a casei și trebuie tratată ca atare în procesul de design. Designerii iau în considerare utilizarea spațiului în aer liber, creând zone distincte pentru relaxare, grădinărit sau divertisment. Utilizarea terenului în mod inteligent și integrarea elementelor naturale, precum foișoarele, fântânile sau aleile, poate transforma curtea într-un spațiu plăcut și funcțional.

Plante decorative: Plantele aduc viață și culoare în orice spațiu și sunt un element important al designului peisagistic. În funcție de preferințe și condițiile de mediu locale, designerii aleg plante care să se potrivească atât esteticului, cât și cerințelor de întreținere. De la flori colorate și arbuști ornamentali până la plante cu frunziș bogat, există o varietate de opțiuni pentru a completa aspectul exterior al casei.

Iluminatul exterior: Iluminatul exterior joacă un rol esențial în evidențierea caracteristicilor arhitecturale și a elementelor de design în timpul serii. Designerii integrează luminile ambientale, spoturile și lămpile de peisaj pentru a crea atmosfera dorită și pentru a asigura siguranța în curte. Iluminatul bine plasat poate transforma complet aspectul exterior al casei și poate oferi un plus de securitate.

Flexibilitate și adaptabilitate: Un design de succes este unul care este flexibil și adaptabil la nevoile și preferințele în schimbare ale locuitorilor săi. Designerii iau în considerare posibilitatea de extindere sau modificare a casei în viitor și își propun să creeze un spațiu care să fie funcțional și estetic pe termen lung.

În concluzie, designul unei case este un proces complex care implică luarea în considerare a multiplelor aspecte, de la materialele de construcție la elementele de peisagistică. Cu ajutorul unui designer talentat și cu o planificare atentă, fiecare proprietar poate transforma casa sa într-un loc confortabil, frumos și adaptat nevoilor sale.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Publicat

pe

De

rochie lungă

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi pentru noi, fetele mai micuţe, când vine vorba de rochii, nu-i aşa? Ei bine, dacă şi tu eşti mică de înălţime, însă îţi doreşti ca din când în când să mai porţi şi câte o rochie lungă, noi avem soluţia pentru tine! Venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi şi ponturi pentru a reuşi să creezi nişte ţinute wow, chiar şi purtând o rochie lungă.

Pentru ce culori ar trebui să optăm în ceea ce privește rochia

Culorile ce se contopesc cu pielea (nude/crem) sunt principalele nuanţe de luat în considerare la o rochie. Acestea îţi oferă verticalitate şi îi pot “păcăli” vizual pe cei din jur. Desigur, mai sunt şi alte variante cum ar fi nonculorile: negru, alb, ele au calitatea şi de a subţia şi alungi silueta, lucru care te va avantaja destul de mult.

Orice culoare este permisă, important este ca aceasta să nu fie prea puternică şi să acopere mare parte din rochie, dacă nu, chiar întreaga rochie. Ideea este ca ţinuta să fie una uniformă din punctul acesta de vedere.

Cum ştii ce stil de rochie te avantajează?

În primul rând trebuie să iei în considerare forma corpului pe care o ai. Pentru a da impresia de o siluetă înaltă, evident că accentul este pus pe picioare şi talie, astfel încât acestea trebuie să aibă parte de o atenţie deosebită din punct de vedere stilistic. Astfel, câteva modele de rochii potrivite pentru fetele scunde sunt:

  • Rochie baby doll
  • Rochie mulată, lungă
  • Rochie sirenă

Un alt sfat pe care ţi-l oferim este acela de a alege rochii lungi cu decolteu şi mâneci. Indicat ar fi să optezi pentru decolteuri în V sau rotunde, fiindcă acea parte a pieptului lăsată la vedere, dă impresia de alungire a gâtului. Nici capitolul mâneci nu este prea greu, potrivite ar fi bretelele sau umerii goi.

Accesorii potrivite pentru a părea mai înaltă într-o rochie lungă

Pe lângă clasicul sfat în legătură cu pantofii cu toc, chiar şi aici există anumite tipare de pantofi care se potrivesc, precum cei stiletto şi sandalele (cu bretele cât mai subţiri). Culoarea este importantă şi în ceea ce priveşte pantofii, de evitat sunt culorile diferite faţă de îmbrăcămintea pe care o porţi la momentul acela. Se creează o iluzie de “corp fracţionat” şi nu ne dorim asta. Culoarea trebuie să fie aceeaşi cu rochia sau dacă nu, să se asemene cu nuanţa pielii. În acest mod, aspectul final va fi unul mult mai fluid.

Pe lângă pantofi, colierele şi cerceii sunt o altă parte din ţinută ce au puterea să facă diferenţa. Poţi adăuga un colier elegant la baza gâtului său o pereche de cercei lungi şi subţiri.

Un alt accesoriu, natural putem spune, pe care îl avem este părul. Nu este recomandat să îl lăsăm desfăcut pe spate, deoarece nu ne avantajează. La genul acesta de rochii lungi, coafuri indicate sunt cele ridicate, ce lasă gâtul gol. Câteva exemple în acest sens sunt: coc, ponytail, coada elegant împletită etc.

Cuvânt de final

În final, să realizezi un look elegant, care să îţi vină bine şi să te facă şi să pari mai înaltă nu este chiar atât de complicat pe cât ai putea crede, necesită doar o anumită atenţie. Acum cu siguranţă te-am convins să încerci şi tu rochii lungi, iar dacă vrei să adaugi la garderoba ta câteva astfel de rochii, la Atmosphere Fashion vei găsi exact ce îţi doreşti! Aruncă o privire şi alege rochiile lungi care crezi că te vor avantaja cel mai mult.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Administrație locală4 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Administrație locală5 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized5 ore inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

EvenimentO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

  formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Care sunt zonele din București în care ai foarte multe de vizitat? Care sunt zonele din București în care ai foarte multe de vizitat?
Afaceri7 zile inainte

Care sunt zonele din București în care ai foarte multe de vizitat?

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, este un oraș bogat în istorie, cultură și atracții turistice variate. De la monumente istorice...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

UncategorizedO săptămână inainte

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Administrație localăO săptămână inainte

MSI lansează în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu...

Administrație localăO săptămână inainte

Samsung anunță cea de-a patra ediție a campionatului de PUBG

Cei interesați se pot înscrie până pe 25 martie pentru șansa de a câștiga cel mai nou și performant telefon...

Știrile Săptămânii