Connect with us

Uncategorized

Doua dintre cele mai apreciate modele de masini de spalat profesionale – iata cum sa le utilizati!

Publicat

pe

masini de spalat profesionale

Curatenia si igiena impecabile sunt cerinte esentiale pentru orice afacere din domeniul HoReCa. Ele sunt necesare atat pentru a produce o cat mai buna impresie asupra clientilor, cat si pentru a nu avea probleme in cazul unor controale efectuate de diferite institutii de stat insarcinate cu verificarea masurii in care sunt respectate prevederile legale.

Pentru ca totul sa decurga bine, este necesara investitia in masini de spalat profesionale de ultima generatie, care asigura o experienta optima la fiecare utilizare, au o mare rezistenta si, in acelasi timp, sunt concepute astfel incat sa functioneze cu cel mai mic consum posibil de detergent, apa si energie.

Magazinul online Fresco.ro va pune la dispozitie o gama variata de masini de spalat profesionale, intre care puteti alege in functie de necesitatile firmei pe care o conduceti si o administrati. Inainte de a va decide in ce echipament veti investi, este necesar sa cunoasteti bine caracteristicile acestuia. Iata care sunt unele dintre cele mai performante modele!

Electrolux Professional MyPro cu turatie mare de stoarcere

Produsul face parte dintr-o categorie de masini de spalat profesionale concepute in special pentru afacerile mici si mijlocii, unde este nevoie de cea mai buna calitate fara a investi sume exagerate de bani.

Echipamentul are capacitatea de 8 kilograme, astfel incat este posibila spalarea unei cantitati considerabile de rufe intr-un singur ciclu. Un alt avantaj este reprezentat de clasa energetica A+++, care asigura o eficienta energetica sporita. Astfel, facturile la energie electrica vor fi mai mici.

Majoritatea programelor presetate au durata de 80 de minute si, incepand de la o temperatura a apei de 15 grade Celsius, o ridica pana la 80 de grade Celsius. Pe de alta parte, prin folosirea valvei de apa calda, durata ciclului poate fi redusa cu 12 minute.

Cu greutatea neta de 85 de kilograme, produsul are urmatoarele dimensiuni: lungime de 597 de milimetri, latime de 624 de milimetri si inaltime de 850 de milimetri.

Electrolux Professional cu bariera igienica si capacitatea de 1 080 de litri

Pentru companiile unde este nevoie de spalarea unei cantitati mari de rufe – precum hotelurile si pensiunile – este necesara investitia in masini de spalat profesionale dintr-o categorie superioara, precum un produs Electrolux Professional cu lungimea de 1 956 de milimetri, latimea de 1 363 de milimetri si inaltimea de 2 040 de milimetri. Acesta se va integra, de asemenea, foarte bine in spitale, clinici cu internate si alte spatii de tip medical.

Tamburul cu doua compartimente Pullman Split ofera cea mai buna ergonomie si actiune mecanica, iar pozitionarea sa automata permite efectuarea operatiunilor de incarcare si descarcare cu rapiditate si fara efort.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei masini de spalat profesionale consta in faptul ca este dotata cu cea mai mare usa de acces existenta pe piata. In plus, blocarea si deblocarea automata a usilor exterioare se realizeaza cu ajutorul unui sistem pneumatic, pentru siguranta maxima.

La sfarsitul ciclului de spalate, utilizatorul este avertizat prin intermediul unei alarme vizuale si sonore. Pe partea de descarcare exista afisaj color, pentru un mai bun control al programelor si al productivitatii.

Inainte de a investi in masini de spalat profesionale, informati-va si despre sistemul avantajos de garantie disponibil in oferta Fresco Expert!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Publicat

pe

De

DCIM100MEDIADJI_0613.JPG

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii  inovative in ingineria instalatiilor desfasurat in parteneriat cu Facultatea de Instalatii din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi. Cercetarea si inovarea in tehnologiile industriale sunt esentiale pentru evolutia in acord cu tendintele actuale si viitoare, cu sanse reale de crea noi locuri de munca la nivel regional si national, justificand investitiile alocate pentru a aduce la standarde de excelenta educatia specializata din Romania. Loial acestor obiective, Consultech Industrial Supplies aloca anual fonduri centrelor universitare, intr-un program pe termen lung gandit pentru a crea valoare din cercetare si inovare si pentru a accelera transformarea ecologica si digitala a industriei si a mediului inconjurator, contribuind astfel la consolidarea rezilientei si a rolului sau fundamental de motor economic national.

Investitiile cu cel mai mare impact isi au radacinele in valorile entitatilor care doresc sa sprijine progresele in domenii fundamentale, cum ar fi educatia, dezvoltarea sociala, energia regenerabila, sustenabilitatea sau protectia mediului. Din aceasta serie, probabil ca educatia este cea mai rentabila directie de dezvoltare, fiind cel mai concret mod de a paria pe viitor. Educatia aduce schimbari profunde si de durata in viata comunitatilor, fiind benefica pentru indivizi si pentru natiuni deopotriva. Prin urmare, investitia in educatie nu este doar alegerea corecta, ci este si pariul cel mai inteligent, in urma caruia beneficiile sunt mari, concrete si perfect cuantificabile economic. In mod particular in cazul educatiei tehnologice, sectorul privat trebuie sa se implice in procesul de invatamant, pentru a-si asigura un flux constant de absolventi competenti, expertii pe care ne vom baza pentru a inventa lumea de maine”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvolta pe nisa echipamentelor industriale si municipale incepand cu anul 2014. Cu o indelungata experienta in domeniul instalatiilor industriale, Consultech Industrial Supplies intelege necesitatea sustinerii invatamantului teoretic pentru formarea viitorilor specialisti, atat de necesari in plan local si national.

Consultech Univ GhAsachi Sustinere2023

Criteriile care au stat la baza acordarii premiului oferit de Consultech au fost gandite cu atentie pentru a incuraja si a recunoaste ideile inovatoare si practic aplicabile ale studentilor nostri. Scopul acestei initiative este de a sustine studentii in demersul lor de a-si transforma ideile in realitate, promovandu-le astfel increderea in propria cercetare si capacitatea de inovare. Acest premiu ofera o recunoastere a muncii lor si un impuls pentru a-si continua cercetarile si a-si implementa ideile propuse in cadrul lucrarilor de absolvire.

Un exemplu concret este premiul acordat studentilor Cosman Gabriel si Enaru Iulian, ale caror idei au fost recunoscute ca avand un potential urias de a aduce schimbari pozitive in domeniu. Acestia au realizat o lucrare despre analiza sistemelor de iluminat de siguranta si dimensionarea sistemelor fotovoltaice.„, a spus Sef de Lucrari Dr. Ing. Florin Emilian Turcanu de la Facultatea de Constructii si Instalatii, din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi.

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023

Consultech Industrial Supplies sustine invatamantul superior tehnic din Romania, contribuind la formarea specialistilor din domeniul instalatiilor industriale si municipale din domeniul apei si protectiei mediului in centre universitare de elita, capabile sa dezvolte si sa inoveze, pentru a ridica permanent calitatea si relevanta actului educational. Interesul pentru domeniul industrial si municipal, in special pentru sfera solutiilor de transfer de caldura, de separare mecanica si de tratare a apei de proces, stau la baza unui program de sustinere care include, printre altele, contributii anuale avand ca beneficiari centre universitare din mai multe orase din tara, cum ar fi Bucuresti, Brasov, Iasi sau Timisoara.

Dr. Ing.  Florin Emilian Turcanu a mai mentionat:”Colaborarea dintre Consultech Industrial Supplies si Universitatea Tehnica Gh. Asachi evolueaza, marcand inceputul unei noi etape. Beneficiile acestei colaborari sunt numeroase si diverse. Absolventii nostri beneficiaza nu doar de echipamentele avansate pe care Consultech le ofera laboratoarelor noastre, ceea ce le permite sa isi imbunatateasca abilitatile si competentele tehnice, ci si de recunoasterea directa a muncii si rezultatelor lor prin premiile acordate. Acesta este un semn clar al aprecierii si recunoasterii valorii si importantei muncii pe care o desfasoara in cadrul studiilor lor.”

Consultech Univ GhAsachi_Premii2023_Lucrari

In cadrul  parteneriatului strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, compania a dotat laboratorul Facultatii de Instalatii cu echipamente tehnice performante, in masura sa completeze formarea teoretica a studentilor cu abilitati practice, potrivit standardelor academice internationale. Universitatea a primit un turn de racire marca EWK – brand lider pe piata de profil -, si un schimbator de caldura, echipamente ce pot forma o instalatie reala optima pentru experimentare si, totodata, poate deveni un excelent punct de pornire pentru inovare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cum poti adopta o dieta sanatoasa

Publicat

pe

Cum poti adopta o dieta sanatoasa

O dietă sănătoasă joacă un rol crucial în menținerea unei stări generale de bine. Adoptarea unui regim alimentar echilibrat poate contribui la îmbunătățirea sănătății, a nivelului de energie și a stării de spirit. În acest articol, vom explora câteva sfaturi practice pentru a adopta o dietă sănătoasă, care să includă alimente nutritive și să promoveze un stil de viață sănătos.

  1. Planificarea este cheia : Pentru a adopta o dietă sănătoasă, este esențial să începi prin planificarea meselor tale. Stabilește-ți un program regulat pentru mesele principale și pregătește o listă de cumpărături înainte de a merge la magazin. Optează pentru alimente proaspete și bogate în nutrienți, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale și proteine slabe. Planificarea îți permite să eviți alegerile nesănătoase și să te asiguri că vei avea mereu opțiuni sănătoase la îndemână.
  2. Include o varietate de alimente : O dietă sănătoasă ar trebui să includă o varietate de alimente, pentru a obține toți nutrienții necesari. Consumă legume și fructe colorate, deoarece acestea sunt surse excelente de vitamine, minerale și antioxidanți. Include în alimentație cereale integrale, cum ar fi orezul brun și pâinea integrală, care sunt bogate în fibre. Asigură-te că ai suficiente proteine, optând pentru carne slabă, pește, leguminoase și nuci. De asemenea, adaugă în dieta ta produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și grăsimi sănătoase, cum ar fi uleiul de măsline și avocado.
  3. Evită alimentele procesate și bogate în zahăr : Evită alimentele procesate și cele cu un conținut ridicat de zahăr adăugat. Astfel de produse, cum ar fi băuturile răcoritoare, dulciurile și produsele de patiserie, au un conținut scăzut de nutrienți și pot contribui la creșterea în greutate și la probleme de sănătate. Înlocuiește aceste alimente cu alternative sănătoase, cum ar fi fructe proaspete, iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi sau nuci. Alege să gătești în loc să cumperi mâncare gata preparata.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii?

Publicat

pe

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii

Tehnologia auto a avansat la fel de rapid ca multe alte domenii ale vieții moderne, inclusiv iluminatul. Unul dintre aceste progrese, care a generat multe discuții în ultimii ani, este utilizarea becurilor cu LED în locul becurilor halogen tradiționale. Înainte de a aborda acest subiect, este esențial să înțelegem ce înseamnă tehnologia LED și de ce este atât de populara.

Ce este LED?

LED-ul (Dioda Emițătoare de Lumină) este o sursă de lumină modernă, eficientă energetic și durabilă. Acestea sunt minuscule, semiconductoare care emit lumină atunci când curentul electric trece prin ele. LED-urile au câteva avantaje majore față de alte tipuri de becuri. Ele au o durată de viață foarte lungă, consumă foarte puțină energie și sunt extrem de rezistente la șocuri și vibrații, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în vehicule.

LED-uri vs Halogen: O comparație

Becurile halogen, deși eficiente în producerea unei lumini puternice și albe, consumă multă energie și se încălzesc foarte mult. În contrast, becurile cu LED consumă mult mai puțină energie, produc lumină mai puțin caldă și au o durată de viață mult mai lungă.

O altă diferență majoră este modul în care becurile emit lumină. Becurile halogen emit lumină în toate direcțiile, în timp ce LED-urile emit lumină într-un unghi limitat. Acest lucru face ca lumina LED să fie mai direcționată, ceea ce poate fi un avantaj atunci când este utilizată în faruri, deoarece lumina poate fi direcționată exact unde este necesar, fără a străluci în ochii altor șoferi.

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii?

Să răspundem acum la întrebarea principală: da, poți folosi becuri LED la farurile mașinii. Dar există o serie de factori pe care trebuie să-i iei în considerare înainte de a face acest pas.

În primul rând, verifică reglementările locale privind utilizarea becurilor LED în faruri. În multe țări, este perfect legal să folosești becuri LED, dar există anumite restricții. De exemplu, unele locuri cer ca farurile cu LED să fie instalate de către un profesionist certificat, sau pot necesita ca farurile să fie inspectate și aprobate de un organism de reglementare înainte de a putea fi utilizate pe drumuri publice.

În al doilea rând, trebuie să iei în considerare designul farului tău. Nu toate farurile sunt concepute pentru a fi compatibile cu becurile LED. Întrucât LED-urile emit lumină într-un unghi mai îngust decât becurile halogen, farul trebuie să fie conceput astfel încât să reflecte corect această lumină.

În al treilea rând, becurile LED tind să fie mai scumpe decât becurile halogen. Cu toate acestea, durata lor de viață semnificativ mai lungă și eficiența energetică pot compensa costul inițial mai mare pe termen lung.

În al patrulea rând, este important să ai în vedere temperaturile de funcționare. Deși becurile LED nu se încălzesc la fel de mult ca cele halogen, ele generează totuși căldură și necesită o bună disipare a căldurii pentru a funcționa corect. Acest lucru înseamnă că pot exista probleme în zonele cu climă extrem de caldă, unde becurile LED pot deveni prea fierbinți și pot funcționa incorect.

Este posibil să folosești becuri LED la farurile mașinii tale, dar trebuie să iei în considerare reglementările locale, designul farului, costul becurilor și temperatura de funcționare.

Becurile LED oferă o serie de beneficii față de becurile halogen, inclusiv o eficiență energetică mai mare, o durată de viață mai lungă și o mai bună rezistență la șocuri și vibrații. Cu toate acestea, este esențial să te asiguri că sunt potrivite pentru vehiculul tău înainte de a face schimbarea.

În cele din urmă, dacă decizi să faci tranziția la becuri LED, este recomandat să le instalezi cu ajutorul unui profesionist sau să urmezi instrucțiunile de instalare foarte atent. O instalare necorespunzătoare poate duce la o funcționare incorectă a farurilor, ceea ce poate fi periculos pe drum.

Importanța farurilor în siguranța rutieră

Importanța farurilor în siguranța rutieră

Înainte de a intra în detaliile legate de siguranța rutieră, este esențial să înțelegem importanța critică a farurilor pentru vehicule. Farurile joacă un rol esențial în siguranța rutieră, oferind vizibilitate șoferilor în condiții de lumină scăzută sau pe timp de noapte și asigurând vizibilitatea vehiculului pentru alți participanți la trafic.

Un sistem de lumini masina eficient și corect funcționar al unui vehicul este vital pentru siguranța pe drum, mai ales în condiții meteorologice nefavorabile sau pe timp de noapte. Un studiu efectuat de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a arătat că aproximativ jumătate din accidentele mortale de circulație se întâmplă pe timp de noapte, deși numai aproximativ un sfert din călătorii se întâmplă în acest interval de timp.

Farurile pot ajuta la prevenirea acestor accidente prin îmbunătățirea vizibilității șoferului și a vizibilității vehiculului pentru alți șoferi. Ele permit șoferilor să vadă mai departe și mai bine pe drum, să observe mai ușor obstacolele, să identifice mai rapid alte vehicule și pietoni și să navigheze în siguranță în condiții meteorologice nefavorabile sau pe timp de noapte.

Legislația din România referitoare la faruri

În ceea ce privește legislația din România, aceasta este destul de clară când vine vorba de utilizarea farurilor și de becurile pe care le poți folosi. Codul Rutier actual stipulează că orice vehicul care circulă pe drumurile publice trebuie să fie echipat cu faruri care funcționează corespunzător, iar utilizarea becurilor LED este permisă atâta timp cât acestea respectă anumite reglementări.

Potrivit Ordinului nr. 104 din 2011 privind aprobarea Regulamentului de înmatriculare a vehiculelor, farurile trebuie să fie omologate și să respecte normele europene ECE R37 pentru becurile halogen și ECE R128 pentru becurile LED. Acest lucru înseamnă că becurile LED folosite trebuie să aibă marcajul E și un număr de referință care indică țara în care a fost acordată omologarea.

De asemenea, instalarea becurilor LED în farurile mașinii trebuie să fie efectuată de către un specialist, iar după montare, este obligatoriu să efectuezi o inspecție tehnică periodică (ITP) pentru a confirma că instalarea respectă toate reglementările.

În ansamblu, farurile sunt esențiale pentru siguranța rutieră, iar trecerea la becurile LED poate aduce o serie de beneficii, inclusiv o vizibilitate îmbunătățită și o mai bună eficiență energetică. Cu toate acestea, este vital să respecți reglementările locale și să te asiguri că becurile pe care le alegi sunt omologate și instalate corect pentru a evita posibile probleme. În plus, nu uitați că, indiferent de tipul de bec pe care îl alegi, cel mai important lucru este să folosești farurile corect și responsabil pentru a menține siguranța pe drum.

Tipuri de becuri LED pentru farurile mașinii

Pe măsură ce tehnologia LED a evoluat, a crescut și varietatea de becuri LED disponibile pentru farurile mașinilor. Înțelegerea diferitelor tipuri de becuri LED poate fi un prim pas important în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru vehiculul tău.

1. Becuri LED Standard

Acestea sunt cele mai comune becuri LED pentru faruri și sunt concepute pentru a înlocui direct becurile halogen. Ele sunt relativ ușor de instalat, adesea necesitând doar înlocuirea becului existent, fără a fi nevoie de modificări suplimentare. În plus, becurile LED standard tind să fie mai accesibile decât alte tipuri de becuri LED.

2. Becuri LED cu Canbus

Becurile LED Canbus sunt proiectate pentru a lucra cu sistemele Canbus ale vehiculelor mai moderne. Canbus este un sistem care permite diferitelor părți ale mașinii să comunice între ele. Becurile LED Canbus au un modul special care le permite să „comunice” cu sistemul Canbus al mașinii, astfel încât acesta să știe că becurile funcționează corect.

3. Becuri LED cu Ventilator

Unii producători includ ventilatoare mici în becurile lor LED pentru a ajuta la disiparea căldurii. Acest lucru poate prelungi durata de viață a becului și poate îmbunătăți performanța acestuia, deoarece becurile LED tind să funcționeze mai bine la temperaturi mai scăzute. Cu toate acestea, aceste becuri pot fi mai mari decât alte tipuri de becuri LED și s-ar putea să nu se potrivească în toate farurile.

4. Becuri LED cu Bandă de Răcire

Aceste becuri au o bandă de răcire flexibilă în locul unui ventilator. Banda ajută la disiparea căldurii, iar flexibilitatea sa permite montarea becului în spații restrânse unde un bec cu ventilator s-ar putea să nu se potrivească.

5. Kituri de Conversie HID la LED

Aceste kituri sunt concepute pentru a înlocui becurile cu descărcare de înaltă intensitate (HID) cu becuri LED. Ele includ de obicei un bec LED, un balast și cablurile necesare pentru instalare. Kiturile de conversie pot fi o opțiune bună dacă dorești să te bucuri de beneficiile becurilor LED, dar mașina ta este echipată în prezent cu becuri HID.

Asadar, există o varietate de tipuri de becuri LED disponibile pentru farurile mașinilor. Atunci când alegi cea mai potrivită opțiune pentru tine, este important să iei în considerare factori precum tipul de far, compatibilitatea cu sistemul tău de vehicul și cerințele de instalare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Cultură13 ore inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

Exclusiv14 ore inainte

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul...

Exclusiv2 zile inainte

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv3 zile inainte

Fata morgana de la telefoane – Ziarul Incisiv de Prahova

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Cultură4 zile inainte

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență...

Exclusiv4 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Cultură4 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social4 zile inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

Exclusiv5 zile inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Știri din județ5 zile inainte

Probioticele și rolul lor în sănătatea digestivă

Sănătatea digestivă este esențială pentru bunăstarea generală a organismului. Un factor important în menținerea sănătății digestivă sunt probioticele, acele bacterii...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social5 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Exclusiv6 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social6 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

Exclusiv7 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

ferestre termopan ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

ExclusivO săptămână inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Știrile Săptămânii