Connect with us

Afaceri

Anvelope cu M+S sau 3PMSF – Doar acestea sunt acceptate de RAR pe timpul iernii!

Publicat

pe

 

Anvelopele de iarnă, cea mai grea decizie privind alegerea și achiziția acestora. Este foarte important să ne documentăm înainte de a începe să căutăm cauciucuri din această categorie. În continuare va fi explicată inscripția M+S și cum se citește pictograma muntelui cu 3 vârfuri care  are în interiorul ei un fulg de zăpadă.

Până în anul 2012 era destul de dificil să ști care sunt anvelope all season și care sunt de iarnă. În acel an, UE și ONU, prin  reglementările adoptate, anvelopele dedicate sezonului rece și all season au primit marcaje pentru a putea fi diferențiate. Se mai întâmplă și în ziua de azi ca șoferii să nu știe exact ce înseamnă, cu atât mai mult să își dea seama dacă o anvelopă este pentru sezonul rece.

Pregătește-te pentru sezonul rece și comandă la VADREXIM anvelope de iarnă sau all season cu inscripția M+S. Cu ajutorul unui consultant vei alege anvelopele potrivite pentru tine și dacă le cumperi de la sediu poți beneficia de montaj la cumpărare.

Ce semnifică M+S?

Inscrispția M+S de pe flancul anvelopei, este o prescurtare a cuvintelor din engleză „Mud & Snow” (Noroi și Zăpadă). Aceste anvelope care au această inscripție fac dovada că la momentul proiectării acestea au fost testate de către producător, pe carosabil acoperit cu zăpadă și pe drumuri acoperite de noroi.

Este bine de știut că acest marcaj este prezent pe anvelopele de iarnă, all season dar și pe pe unele de vară sau pe anvelope off road. Acest lucru nu înseamnă că anvelopele de vară cu M+S pot fi folosite iarna. Acest lucru este ilegal și putem fi amendați, dar și mai grav, putem fi un real pericol pentru noi cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

O anvelopa cu marcajul M+S, este construită dintr-un cauciuc mai moale care prezintă mai multe caneluri subțiri care oferă mașinii un control sporit pe drumurile acoperite cu zăpadă.

Ce înseamnă 3PMSF?

Pictograma muntelui cu 3 vârfuri cu fulgul de nea în interior, confirmă calitatea anvelopelor de a se descurca foarte bine în condiții de iarnă. Prescurtarea acestei inscripții vine de la „Three Peak Mountain Snow Flake”.

Acele cauciucuri cu această inscripție, sunt ideale pentru a fi folosite în condiții reale de iarnă când temperaturile sunt negative și carosabilul este acoperit cu zăpadă sau polei. Cauciucurile acestea respectă standardul conceput și controlat de UE care certifică faptul că acestea au fost testate în condiții de iarnă severă, dovedind că își păstrează toate proprietățile pentru a conduce mașina în deplină siguranță.

Dacă vrei să știi mai multe, intră pe site-ul celor de la Dunlop și poți afla mai multe lucruri interesante despre anvelopele pe care le poți folosi în sezonul rece.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Atenție la creditele rapide fără anaf

Publicat

pe

De

Un împrumut rapid fără consultarea ANAF este, așa cum indică și denumirea, un împrumut acordat persoanelor fizice sau firmelor fără ca împrumutătorul să se preocupe de situația lor financiară. Nu va fi necesar să discutați cu băncile sau cu alte părți prin intermediul instituțiilor financiare. Astfel, puteți obține un împrumut rapid fără ANAF și fără bătăi de cap. Atenție! Un împrumut rapid fără ANAF nu înseamnă împrumut fără extras de cont, deoarece documente justificative pot fi necesare pentru a valida solicitarea dvs.

Împrumutul rapid fără ANAF permite, în mod excepțional, unei persoane îndatorate sau chiar înregistrate în Biroul de Credit să acceseze un împrumut. Motivul principal pentru a solicita un astfel de împrumut rapid fără ANAF este că puteți obține acest gen de împrumut chiar dacă aveți un istoric de credit negativ, lucru care se poate întâmpla dacă ați întârziat vreodată cu plata ratelor. Astfel, persoanele cu datorii sunt cele care apelează în general la acest tip de finanțare rapidă și facilă.

Avantajele acestui gen de împrumut rapid fără ANAF includ faptul că nu se ține cont de situația financiară, de starea civilă, de faptul că sunteți proprietar sau chiriaș – într-un cuvânt, poate fi acordat aproape oricui, ceea ce îl face extrem de atractiv. Prin urmare, persoanele fără datorii pot apela la acest împrumut pur și simplu pentru că băncile prea prudente nu le-ar acorda un împrumut având în vedere instabilitatea economică. În plus, deoarece nu există o verificare a istoricului de credit sau o pregătire laborioasă a dosarului cu documente, banii pot fi transferați foarte repede în contul dvs. Acest tip de împrumut este ideal pentru persoanele cu o nevoie urgentă de lichidități.

Cu toate acestea, este important să luați măsuri de precauție în cazul unui împrumut rapid fără ANAF. Dacă băncile nu acordă împrumuturi fără verificarea creditului persoanelor cu datorii, nu este doar de teamă că nu le veți plăti înapoi. Le este mai ușor să refuze să vă acorde împrumutul pentru a se concentra pe clienți mai de încredere. În plus, dacă nu vă puteți rambursa împrumutul, este posibil să aveți probleme, și nu doar financiare.

Persoanele care solicită împrumuturi rapide fără ANAF sunt adesea, așa cum am menționat, îndatorate. Din nefericire, accesarea unui nou împrumut pentru a achita unul vechi nu este întotdeauna cea mai bună soluție și cu siguranță nu este cea mai puțin riscantă. Prin urmare, este esențial să vă alegeți creditorul cu mare atenție. Chiar dacă aveți nevoie rapidă de bani, optați pentru un împrumut rapid fără ANAF cu prudență și cu convingerea că îl veți putea rambursa.

Când veți primi contractul de împrumut, este foarte important să luați câteva măsuri de precauție pentru a preveni problemele viitoare. Începeți prin a vă aloca timp pentru a vă gândi, nu vă grăbiți să luați o decizie până când nu ați analizat toate opțiunile. Un împrumut vă va angaja pe o perioadă de câteva luni sau chiar ani, așa că nu trebuie să vă angajați fără să vă gândiți bine. Rețineți că aveți o perioadă de retragere pentru a anula contractul de împrumut.

Înainte de a semna contractul, asigurați-vă că înțelegeți pe deplin termenii și condițiile, inclusiv rata dobânzii, taxele și penalitățile pentru întârzierea plății. De asemenea, este esențial să aveți un plan solid de rambursare și să vă asigurați că puteți face față ratelor lunare fără a vă afecta bugetul.

În concluzie, un împrumut rapid fără ANAF poate fi o soluție atractivă pentru cei cu nevoi urgente de lichidități sau cu un istoric de credit negativ. Cu toate acestea, este important să abordați acest tip de împrumut cu precauție și să vă asigurați că puteți rambursa suma împrumutată. Luați-vă timp pentru a analiza toate opțiunile, alegeți un creditor de încredere și asigurați-vă că înțelegeți pe deplin termenii și condițiile înainte de a vă angaja într-un astfel de împrumut.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

De ce românii apelează la un credit cu aprobare pe loc?

Publicat

pe

De

Dacă aveți nevoie de bani urgent și nu aveți timpul sau resursele pentru a aștepta un credit convențional, un credit instant poate părea soluția perfectă. Dar ce trebuie să cunoașteți înainte de a aplica? Creditele rapide oferă acces la fonduri într-un timp scurt, dar pot fi costisitoare și greu de gestionat dacă nu sunt folosite responsabil. Înainte de a decide să contractați un credit rapid, este esențial să înțelegeți caracteristicile, costurile și riscurile asociate acestui produs financiar. Acest articol vă va furniza o imagine de ansamblu a aspectelor de care trebuie să țineți cont înainte de a aplica pentru un credit rapid și vă va ajuta să stabiliți dacă este soluția financiară adecvată pentru situația dumneavoastră.

Împrumuturile în rate, în schimb, sunt proiectate pentru a fi rambursate într-o perioadă mai extinsă – adesea câteva luni sau chiar ani. După ce ați stabilit ce tip de împrumut vi se potrivește, este momentul să căutați furnizori de credit. De obicei, puteți găsi un creditor online, iar mulți oferă aplicații care vă permit să finalizați procesul de pe dispozitivul dvs. mobil.

Ce trebuie să faceți după ce ați fost aprobat pentru un credit instant

Odată ce ați primit aprobarea pentru un credit instant și ați contractat împrumutul, nu veți dori să vă împrumutați din nou pentru a acoperi cheltuielile viitoare. Nu doriți să vă aflați într-o situație în care plătiți pentru mai multe credite și nu faceți progrese în rambursarea celor existente. Să presupunem că vi se aprobă un credit rapid pentru a acoperi o reparație neașteptată la autovehicul, dar apoi trebuie să luați un alt credit rapid pentru a acoperi o factură medicală neașteptată – veți crește doar suma datoriei pe care trebuie să o achitați. Dacă vă confruntați cu această situație, este important să alocați ceva timp pentru a elabora un plan financiar. Calculați cât trebuie să economisiți lunar pentru a acoperi împrumuturile existente și să le achitați cât mai curând posibil.

Importanța efectuării plăților la timp pentru un credit instant

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de orice împrumut este să vă asigurați că efectuați plățile la timp. Obișnuința de a vă achita împrumuturile la timp este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți ratingul de credit. Aceasta este cu atât mai importantă în cazul creditelor rapide, deoarece întârzierile în plată sunt adesea raporate în biroul de credit.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Scapă de stres cu un credit fără verificare în birou

Publicat

pe

De

Dacă ceea ce căutați este o viață fără preocupări financiare, cardurile de credit fără verificare în biroul de credit sunt soluția perfecta pentru tine. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați banii mai eficient și să obțineți mai mult din banii dumneavoastră. Creditul fără verificare în biroul de credit este modalitatea ideală pentru a realiza libertatea financiară pe care o cauți cu toate avantajele, fără griji și probleme.

Un credit fără verificare în biroul de credit este un tip de împrumut care oferă oamenilor acces la finanțare fără ca o instituție financiară să aibă nevoie să verifice dacă acești indivizi au fost raportați sau au restanțe prezente în istoria lor de plată.

Un credit fără verificare în biroul de credit este o soluție ideală pentru cei care doresc să-și gestioneze mai eficient finanțele. Această opțiune le permite să evite stresul cardurilor de credit tradiționale și oferă posibilitatea efectuarii mai rapide și mai convenabile a platilor, fara nicio teama sau preocupare legate de comisioanele sau taxele enervante.

Creditul de acest tip oferă o mulțime de avantaje pentru managementul financiar. El vă permite să faceți plăți rapid și ușor fără alte costuri suplimentare. Acesta vă oferă, de asemenea, un instrument de bugetare care vă ajută să controlați mai bine finanțele dumneavoastră. Creditul v-ar putea ajuta, de asemenea, să vedeți exact cum utilizați banii pentru a rămâne în fruntea cheltuielilor dumneavoastră.

Un credit fără verificare a biroului de credit poate oferi un număr de avantaje, inclusiv o rată mai scăzută a interesului, rate lunare mai mici și posibilitatea de a obține fonduri în mod rapid și eficient. Avantajele unui astfel de credit sunt destul de clare.

Creditul fără verificare oferă numeroase avantaje pentru cei care vor să își gestioneze finanțele. Acest tip de card de credit permite plata rapidă și ușoară, iar utilizatorii nu trebuie să se teamă de comisioanele de întârziere sau alte taxe. Având un astfel de card, vei putea face schimbarea către o modalitate mai eficientă și mai sigură de a gestiona banii. Un instrument de bugetare este o altă caracteristica a acestui tip de card care te ajutã sã urmãresti cheltuielile tale și sã rãmânem pe piesa jocului financiar.

Acest card de credit vă oferă o mulțime de avantaje, inclusiv puncte de recompensă la fiecare achiziție și reduceri exclusive pentru utilizatorii regulați. Aceste puncte de recompensă pot fi folosite pentru a economisi bani la viitoarele cumpărături, astfel încât să puteți obține ce doriți la un preț mai mic.

Doriți să obțineți un credit fără stres fără să fiți verificat de biroul de credit? Aflați cum puteți face asta!

Obținerea unui credit fără verificare în biroul de credit poate fi ușoară dacă urmați pașii corecți. Spargeți gheața cu o cerere online și furnizați informații despre situația dumneavoastră financiară. Odată ce aplicația dumneavoastră este aprobată, veți primi un card cu o limitare bazat pe istoricul dumneavoastră de credit și alte factori. Liniile de credit variază în funcţie de situaţia particularã a fiecãrui caz.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Afaceri3 ore inainte

Atenție la creditele rapide fără anaf

Un împrumut rapid fără consultarea ANAF este, așa cum indică și denumirea, un împrumut acordat persoanelor fizice sau firmelor fără...

Exclusiv15 ore inainte

„Frumusetea” si „splendoarea” din „inteligenta” artificiala emanata de edilul Andrei Volosevici – in diagonala cu Bachus – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

UncategorizedO zi inainte

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...

ExclusivO zi inainte

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei pe care il regreta chiar si cei mai devotati sustinatori ai sai” – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Ploieşti încearcă să obţină eşalonarea unei datorii de aproape 10 milioane de euro pe care o are către fostul...

Afaceri2 zile inainte

De ce românii apelează la un credit cu aprobare pe loc?

Dacă aveți nevoie de bani urgent și nu aveți timpul sau resursele pentru a aștepta un credit convențional, un credit...

Uncategorized2 zile inainte

Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...

Uncategorized2 zile inainte

Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar

București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...

Exclusiv2 zile inainte

Edilul Andrei Volosevici si gasca sa reinventeaza legea (Codul Penal si Legea Contabilitatii) in folosul firmei VEOLIA/Din razbunare se incearca destituirea ILEGALA a directorului economic – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne întoarcem de unde am rămas, adică de la  celebrul Porthos, interpretat de nimeni altul decât IORDACHESCU STEFAN din Mărețul...

Exclusiv3 zile inainte

Stimați cetățeni, să nu vă mirați prea mult când veți vedea pe străzi polițiști în boxeri, bermude, pijamale, etc, care vor desfășura activități polițienești în timpul liber – Ziarul Incisiv de Prahova

Și totuși, cine este Nicu Marcu, de unde vine șeful ASF, și cum a ajuns acolo? A devenit evident pentru...

Eveniment3 zile inainte

Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania

Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...

Exclusiv4 zile inainte

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv5 zile inainte

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv6 zile inainte

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

ornamente florale ornamente florale
Exclusiv6 zile inainte

Creați o atmosferă festivă de Paște cu decorațiuni florale

Paștele este o perioadă de sărbătoare și nimic nu scoate în evidență bucuria sezonului mai mult decât decorațiunile florale. Indiferent...

Exclusiv7 zile inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

UncategorizedO săptămână inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

Știrile Săptămânii