Connect with us

Administrație locală

Râureni este noul partener al Federației Române de Handbal

Publicat

pe

București, 20 ianuarie 2023 – Compania Annabella Fabrica de Conserve Râureni SA se alătură Federației Române de Handbal, în susținerea performanțelor acestui sport, în calitate de sponsor principal. În urma parteneriatului, Cupa României la Handbal devine „Cupa României Râureni”.

Acordul de sponsorizare se va derula pe o perioadă de 1 an, cu posibilitatea de prelungire, și include o investiție consistentă din partea companiei, ce va fi direcționată către susținerea pregătirilor și performanțelor handbaliștilor români și asigurarea unui cadru optim pentru dezvoltarea durabilă a handbalului în țara noastră.

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci românești, un brand 100% românesc, profund conectat la valorile României, a cărui tradiție de aproape 55 de ani în oferirea celor mai calitative produse este egalată de implicarea în comunitate și grija pentru promovarea unui stil de viață echilibrat.

„Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și asteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala perfomanțele”, a declarat Dan Mutu, CEO Râureni.

„Cupa României Râureni va continua să ofere spectacol și suspans, deseori concretizate în surprize plăcute pentru publicul inimos.  Tradiția acestei competiții va fi îmbinată armonios cu valorile tradiționale promovate de producătorul român, care deține marca Râureni, îndrăgită la nivel internațional și recunoscută pentru calitate. Avem încredere că beneficiile acestui parteneriat se vor simți rapid, atât pentru sportivii implicați în competiții, cât și pentru publicul iubitor de handbal, care îmbrățișează valorile autentice românești”, a declarat Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal.

Râureni aduce aproape de consumatori tot ce are natura mai bun de oferit, prin rețete tradiționale bine ancorate în prezent, realizate din fructe și legume proaspete, culese și alese cu mare grijă atât din livezile, serele și fermele proprii, cât și din cele ale partenerilor de încredere.

Despre Râureni

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, cu o tradiție de peste 50 de ani în prepararea fructelor și legumelor după rețete autentice. Mereu conectat la noile tehnologii și trenduri din industrie, Râureni comercializează produse într-o gamă variată, de la gemuri, dulcețuri, siropuri, murături până la produse gata preparate, produse gourmet sau cu 0 zahăr.

Râureni se mândrește cu produse delicioase bazate pe rețete ce au fost perfecționate de-a lungul timpului.

Și pentru că doar ingredientele bune pot crea produse pe măsură, fructele și legumele din produsele Râureni provin, pe cât posibil, din ferme proprii și din sol românesc. Toate sunt atent selecționate, recoltate la timp, iar drumul până la fabrică este cel mai scurt, astfel încât clienții Râureni să se bucure de un gust și o calitate desăvârșite.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Cadouri din piele, ce se simt…pe piele: genți brodate și accesorii asortate

Publicat

pe

De

Pentru că începe să fie posibil să lași mâinile fără mănuși, să bei cafeaua afară sau să începi să citești câteva pagini în parc spre seară, vă propunem azi 5 idei de cadouri, din dragoste, de zi de naștere, de recunoaștere sau pur și simplu pentru că sunt utile: genți brodate și accesorii asortate, din piele naturală, fină și plină de eleganță.

Citește mai departe dacă: Ai de făcut un cadou, Ai o persoană specială în viață, Vrei idei noi pentru vechiul ritual de a dărui.

Cadouri din piele, să simtă iubirea pe pielea ei

De multe ori suntem în situația de a broda pe piele declarații, de la cuvinte care definesc o persoană, la numele pe care sunt chemate de cei dragi.

Și brodăm cu drag și atenție cadouri din piele, pentru că vor fi mult timp în mâinile celor care le primesc. Și de fiecare dată, ne dorim să aducă același gând: Cineva mi-a dat timp în minte și spațiu în inimă, iar acest cadou e grozav.

Așa că, pentru că februarie, și chiar dacă nu celebrăm cu mare fast, tot merită un cadou, din motivele de mai sus: că se simte primăvara, că putem citi în noapte, că poate deja merităm o excursie scurtă.

Tipuri de genți brodate, din piele MASIMA:

 1. Genți brodate de voiaj – Deși atât de rar făcute cadou de bărbați femeilor, gențile sunt printre cele mai simple elemente de dăruit. Cadouri din piele la care nimeni nu ar spune nu, pentru că au acel trio de calități ce o fac de nerefuzat: utilitate, frumusețe și … e o geantă din piele!!! Așa că poți arunca înăuntru un schimb de haine și puteți pleca spre un city break romantic de februarie.

E atât de simplu să faci acest cadou: Comanzi pe site, alegi personalizarea prin gravare, achiți și aștepți livrarea ca să vezi zâmbetul și mirarea. Simplu, așa-i?

 1. Genți brodate office – Pentru oricând simți nevoia să provoci noi subiecte de conversație. Așa cum vezi și mai sus, broderia sau gravarea pe piele transformă alegerea ta în ceva doar al tău. Iar de la un citat, la un oraș, la un cuvânt care definește succesul tău, fă-ți cadoul din piele care să te facă să te simți bine în pielea ta.          Genți unisex – cadouri din piele pentru cupluri moderne

  Imaginați-vă conversația:

  ”-Iau eu azi geanta!

  -Iar?

  -Hai că merge cu cizmele!

  -Bine, dar mâine îmi iau ghetele maro!

  -Mâine e a ta!”

  Și pe geantă scris, brodat sau gravat ”omnia vincit amor” adică Dragostea învinge totul.                               

  Accesorii utile, detaliate, ce atrag atenția și spun IUBESC

  Fie că sunt oferite cadou și spun Mulțumesc, sau spun Iubesc pentru că: Iubești o carte, Iubești noul gadget pe care citești sau care îți permite să lucrezi la o cafea, sau laptopul de care ai grijă pentru că are în el tot ce contează, e cazul să primești, sau să dăruiești un cadoul din piele care să marcheze o lună aproape de inima ta.

  Husele din piele, personalizate, sunt cadouri intime, care pot începe o tradiție, pot trece prin multe mâini și pot parcurge ușor anii, fără semne de oboseală.

   Alege doar culoarea și decide ce va sta scris pe ele. De acolo, ne ocupăm noi. Huse pentru laptop sau noi coperți din piele, ne ocupăm cu acest material, pielea, pentru că poate face ceva unic: poate deveni parte din cine ești. 

  Masima nu doar își spune Second skin, ci face o promisiune prin asta.

  Orice cadou din piele ai alege, va veni ca o mănușă celui drag. Mai ales cu acel plus de personalizare care stă în broderie sau gravare.

  Sărbătorește prezentul ca pe o promisiune pentru viitor, și lasă pielea să spună declarații pe care altfel îți vine greu să le compui.

  Pentru ea, pentru tine, pentru orice ocazie îți trece prin minte, marchează momentul cu your second skin, de la Masima.

  Te așteptăm iar pe Blog, cu informații și reducere la abonare, ca să ai de câștigat mai mult decât informație.

  Beneficiile cadourilor din piele de la MASIMA: 

  ✔️Garanția produsului 3 ani

  ✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

  ✔️Modele unice, din atelierele noastre

  ✔️Pielea se poate personaliza

  ✔️Fabricat în România

  SHOP pentru tine și Your second custom product by MASIMA

  www.masima.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Dezinsectia profesionala te scapa de probleme!

Publicat

pe

De

Exista momente cnad trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de ajutorul extern al rpofesionistilor, mai ales cand suntem coplesiti de o infestatie cu daunatori. Serviciul DDD de dezinsectie, deratizare si dezinfectie ofera solutii rapide, eficiente si sigure tuturoul celor care apeleaza la serviciile lor.

Dezinsectia este procesul prin care se elimina daunatorii, cum ar fi insectele sau rozatoarele, prin mijloace chimice sau fizice. Aceasta poate fi realizata in mai multe moduri, inclusiv prin utilizarea spray-urilor, trapelor sau prin aplicarea de substante chimice. Scopul dezinsectiei este de a proteja oamenii de posibilele boli sau de a impiedica daunele materiale cauzate de acesti daunatori.

Dezinsectia este adesea utilizata in spitale, restaurante, hoteluri si alte spatii publice pentru a mentine un mediu igienic si sanatos. De asemenea, poate fi utilizata in locuinte sau in zone industriale pentru a preveni infestarile cu insecte sau rozatoare. Aceste servicii dezinsectie sunt standardul intr-o societate moderna!

Este important sa se utilizeze produse de dezinsectie in mod responsabil, respectand instructiunile de utilizare si luand in considerare orice posibile riscuri pentru sanatatea oamenilor sau a animalelor. De asemenea, ar trebui sa se ia in considerare alternativele mai sigure, cum ar fi utilizarea de plante aromatice sau a altor metode naturale pentru a impiedica infestarea cu daunatori.

Exista mai multe tipuri de dezinsectie, inclusiv dezinsectie generala, care vizeaza eliminarea tuturor insectelor din zona tratata, si dezinsectie localizata, care vizeaza eliminarea insectelor din anumite zone sau din obiecte specifice.

Dezinsectia poate fi realizata prin mai multe metode, inclusiv prin utilizarea de spray-uri, care pot fi pulverizate in aer sau aplicate direct pe suprafata unde sunt prezenti daunatorii. Alte metode comune de dezinsectie sunt folosirea de capcane, cum ar fi capcanele cu momeala sau cu feromoni, si utilizarea de produse chimice specifice care omoara sau impiedica reproducerea insectelor.

Dezinsectia poate fi efectuata de catre o companie specializata in controlul daunatorilor sau poate fi realizata de catre proprietarii de imobile sau de catre angajatii responsabili cu igiena. Este important ca persoana care efectueaza dezinsectia sa fie instruita in mod adecvat si sa respecte regulile de siguranta si sanatate la locul de munca. Poate fi realizata prin mai multe metode, inclusiv prin utilizarea de spray-uri, capcane sau substante chimice. Este important ca dezinsectia sa fie realizata in mod responsabil, respectand instructiunile de utilizare si luand in considerare orice posibile riscuri pentru sanatatea oamenilor sau a animalelor. De asemenea, ar trebui sa se ia in considerare alternativele mai sigure, cum ar fi utilizarea de plante aromatice sau a altor metode naturale pentru a impiedica infestarea cu daunatori.

In concluzie, dezinsectia este procesul de eliminare a insectelor sau a altor daunatori prin mijloace chimice sau fizice. Este utilizata pentru a proteja oamenii de posibilele boli sau pentru a preveni daunele materiale cauzate de acesti daunatori. Este important ca dezinsectia sa fie realizata in mod responsabil si respectand regulile de siguranta si sanatate. Site-ul DDD estede ajutor celor car enecesita o dezinsectie realizata ca la carte, iar pagina de linkedin ofera informatii suplimentare pentru companii!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Trei sfaturi pe care să le urmezi înainte de a semna un contract de vânzare-cumpărare

Publicat

pe

De

Atunci când suntem pe punctul de a achiziționa un imobil, forma legală prin care bunul ne va intra în posesie este reprezentată de un contract de vânzare-cumpărare. Bineînțeles că până la a ajunge în acest punct, sunt necesare foarte multe de documente și elemente capabile să ne ajute să luăm această decizie în folosul nostru. Fie că vrei să achiziționezi un apartament direct de la dezvoltator sau de la un alt proprietar, este foarte important ca, înainte de toate, să știi întocmai ce anume îți dorești. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am pus la punct pentru tine trei sfaturi pe care să le urmezi pentru a putea semna un contract de vânzare-cumpărare în cel mai scurt timp!

 

 • Verifică toate documentele necesare

 

Atunci când achiziționezi un imobil, este de la sine înțeles faptul că ai nevoie de toate documentele necesare pentru a putea intra în posesia acestuia. Vorbim aici despre certificatul de carte funciară, extrasul care să ateste faptul că imobilul nu are datorii la zi și diverse documente pe care notarul ți le va solicita pentru a putea autentifica întocmai contractul de vânzare-cumpărare în favoarea noului proprietar.

 

 • Verifică starea scării blocului

 

Pe lângă starea și aspectul imobilului pe care urmează să îl achiziționezi, inclusiv scara blocului joacă un rol esențial. Acest lucru se explică prin faptul că aceasta te va putea ajuta să-ți dai seama dacă ulterior achiziționării imobilului va trebui să aloci bani pentru restaurarea ei, situație în care se va solicita inclusiv înlocuirea setului de cutii postale bloc. În cazul unui eveniment de acest fel, recomandarea noastră pentru tine este să negociezi foarte bine suma finală cerută de către vânzător, întrucât pe lângă aceasta va trebui să aloci o sumă adiacentă achiziționării unor cutii postale.

 

 • Verifică nivelul de zgomot existent în proximitate

 

Așa cum este de așteptat, unul dintre cele mai bune sfaturi se rezumă la verificarea nivelului de zgomot existent în proximitatea blocului în care urmează să te muți. Acest lucru se recomandă să se facă anterior semnării contractului de vânzare-cumpărare, astfel încât să îți poți da seama dacă apartamentul va putea să îți ofere toate elementele pe care ți le dorești. 

Nu uita de faptul că un nivel scăzut de zgomot te va ajuta să te bucuri de fiecare moment petrecut împreună cu familia ta!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Afaceri4 ore inainte

Atenție la creditele rapide fără anaf

Un împrumut rapid fără consultarea ANAF este, așa cum indică și denumirea, un împrumut acordat persoanelor fizice sau firmelor fără...

Exclusiv15 ore inainte

„Frumusetea” si „splendoarea” din „inteligenta” artificiala emanata de edilul Andrei Volosevici – in diagonala cu Bachus – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

UncategorizedO zi inainte

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...

Exclusiv2 zile inainte

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei pe care il regreta chiar si cei mai devotati sustinatori ai sai” – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Ploieşti încearcă să obţină eşalonarea unei datorii de aproape 10 milioane de euro pe care o are către fostul...

Afaceri2 zile inainte

De ce românii apelează la un credit cu aprobare pe loc?

Dacă aveți nevoie de bani urgent și nu aveți timpul sau resursele pentru a aștepta un credit convențional, un credit...

Uncategorized2 zile inainte

Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...

Uncategorized2 zile inainte

Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar

București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...

Exclusiv2 zile inainte

Edilul Andrei Volosevici si gasca sa reinventeaza legea (Codul Penal si Legea Contabilitatii) in folosul firmei VEOLIA/Din razbunare se incearca destituirea ILEGALA a directorului economic – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne întoarcem de unde am rămas, adică de la  celebrul Porthos, interpretat de nimeni altul decât IORDACHESCU STEFAN din Mărețul...

Exclusiv3 zile inainte

Stimați cetățeni, să nu vă mirați prea mult când veți vedea pe străzi polițiști în boxeri, bermude, pijamale, etc, care vor desfășura activități polițienești în timpul liber – Ziarul Incisiv de Prahova

Și totuși, cine este Nicu Marcu, de unde vine șeful ASF, și cum a ajuns acolo? A devenit evident pentru...

Eveniment3 zile inainte

Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania

Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...

Exclusiv4 zile inainte

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv5 zile inainte

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv6 zile inainte

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

ornamente florale ornamente florale
Exclusiv6 zile inainte

Creați o atmosferă festivă de Paște cu decorațiuni florale

Paștele este o perioadă de sărbătoare și nimic nu scoate în evidență bucuria sezonului mai mult decât decorațiunile florale. Indiferent...

Exclusiv7 zile inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

UncategorizedO săptămână inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

Știrile Săptămânii