Connect with us

Afaceri

Cum să zugrăvesști o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Publicat

pe

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 

 1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

 1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

 1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

 1. vopsea
 2. amorsă
 3. trafalet
 4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
 5. cârpe
 6. pensule
 7. tava de vopsea
 8. hârtie abrazivă
 9. bandă de pictor
 10. ruletă
 11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

 1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
 2. Află perimetrul camerei:
 • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
 • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
 • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
 1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
 • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
 1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
 • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
 • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
 1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
 • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

 • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
 • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

 • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

 • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
 • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
 • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
 • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
 • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
 • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
 • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
 • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

 

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

 1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

 1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

 1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

 1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

 1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

 1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Atenție la creditele rapide fără anaf

Publicat

pe

De

Un împrumut rapid fără consultarea ANAF este, așa cum indică și denumirea, un împrumut acordat persoanelor fizice sau firmelor fără ca împrumutătorul să se preocupe de situația lor financiară. Nu va fi necesar să discutați cu băncile sau cu alte părți prin intermediul instituțiilor financiare. Astfel, puteți obține un împrumut rapid fără ANAF și fără bătăi de cap. Atenție! Un împrumut rapid fără ANAF nu înseamnă împrumut fără extras de cont, deoarece documente justificative pot fi necesare pentru a valida solicitarea dvs.

Împrumutul rapid fără ANAF permite, în mod excepțional, unei persoane îndatorate sau chiar înregistrate în Biroul de Credit să acceseze un împrumut. Motivul principal pentru a solicita un astfel de împrumut rapid fără ANAF este că puteți obține acest gen de împrumut chiar dacă aveți un istoric de credit negativ, lucru care se poate întâmpla dacă ați întârziat vreodată cu plata ratelor. Astfel, persoanele cu datorii sunt cele care apelează în general la acest tip de finanțare rapidă și facilă.

Avantajele acestui gen de împrumut rapid fără ANAF includ faptul că nu se ține cont de situația financiară, de starea civilă, de faptul că sunteți proprietar sau chiriaș – într-un cuvânt, poate fi acordat aproape oricui, ceea ce îl face extrem de atractiv. Prin urmare, persoanele fără datorii pot apela la acest împrumut pur și simplu pentru că băncile prea prudente nu le-ar acorda un împrumut având în vedere instabilitatea economică. În plus, deoarece nu există o verificare a istoricului de credit sau o pregătire laborioasă a dosarului cu documente, banii pot fi transferați foarte repede în contul dvs. Acest tip de împrumut este ideal pentru persoanele cu o nevoie urgentă de lichidități.

Cu toate acestea, este important să luați măsuri de precauție în cazul unui împrumut rapid fără ANAF. Dacă băncile nu acordă împrumuturi fără verificarea creditului persoanelor cu datorii, nu este doar de teamă că nu le veți plăti înapoi. Le este mai ușor să refuze să vă acorde împrumutul pentru a se concentra pe clienți mai de încredere. În plus, dacă nu vă puteți rambursa împrumutul, este posibil să aveți probleme, și nu doar financiare.

Persoanele care solicită împrumuturi rapide fără ANAF sunt adesea, așa cum am menționat, îndatorate. Din nefericire, accesarea unui nou împrumut pentru a achita unul vechi nu este întotdeauna cea mai bună soluție și cu siguranță nu este cea mai puțin riscantă. Prin urmare, este esențial să vă alegeți creditorul cu mare atenție. Chiar dacă aveți nevoie rapidă de bani, optați pentru un împrumut rapid fără ANAF cu prudență și cu convingerea că îl veți putea rambursa.

Când veți primi contractul de împrumut, este foarte important să luați câteva măsuri de precauție pentru a preveni problemele viitoare. Începeți prin a vă aloca timp pentru a vă gândi, nu vă grăbiți să luați o decizie până când nu ați analizat toate opțiunile. Un împrumut vă va angaja pe o perioadă de câteva luni sau chiar ani, așa că nu trebuie să vă angajați fără să vă gândiți bine. Rețineți că aveți o perioadă de retragere pentru a anula contractul de împrumut.

Înainte de a semna contractul, asigurați-vă că înțelegeți pe deplin termenii și condițiile, inclusiv rata dobânzii, taxele și penalitățile pentru întârzierea plății. De asemenea, este esențial să aveți un plan solid de rambursare și să vă asigurați că puteți face față ratelor lunare fără a vă afecta bugetul.

În concluzie, un împrumut rapid fără ANAF poate fi o soluție atractivă pentru cei cu nevoi urgente de lichidități sau cu un istoric de credit negativ. Cu toate acestea, este important să abordați acest tip de împrumut cu precauție și să vă asigurați că puteți rambursa suma împrumutată. Luați-vă timp pentru a analiza toate opțiunile, alegeți un creditor de încredere și asigurați-vă că înțelegeți pe deplin termenii și condițiile înainte de a vă angaja într-un astfel de împrumut.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

De ce românii apelează la un credit cu aprobare pe loc?

Publicat

pe

De

Dacă aveți nevoie de bani urgent și nu aveți timpul sau resursele pentru a aștepta un credit convențional, un credit instant poate părea soluția perfectă. Dar ce trebuie să cunoașteți înainte de a aplica? Creditele rapide oferă acces la fonduri într-un timp scurt, dar pot fi costisitoare și greu de gestionat dacă nu sunt folosite responsabil. Înainte de a decide să contractați un credit rapid, este esențial să înțelegeți caracteristicile, costurile și riscurile asociate acestui produs financiar. Acest articol vă va furniza o imagine de ansamblu a aspectelor de care trebuie să țineți cont înainte de a aplica pentru un credit rapid și vă va ajuta să stabiliți dacă este soluția financiară adecvată pentru situația dumneavoastră.

Împrumuturile în rate, în schimb, sunt proiectate pentru a fi rambursate într-o perioadă mai extinsă – adesea câteva luni sau chiar ani. După ce ați stabilit ce tip de împrumut vi se potrivește, este momentul să căutați furnizori de credit. De obicei, puteți găsi un creditor online, iar mulți oferă aplicații care vă permit să finalizați procesul de pe dispozitivul dvs. mobil.

Ce trebuie să faceți după ce ați fost aprobat pentru un credit instant

Odată ce ați primit aprobarea pentru un credit instant și ați contractat împrumutul, nu veți dori să vă împrumutați din nou pentru a acoperi cheltuielile viitoare. Nu doriți să vă aflați într-o situație în care plătiți pentru mai multe credite și nu faceți progrese în rambursarea celor existente. Să presupunem că vi se aprobă un credit rapid pentru a acoperi o reparație neașteptată la autovehicul, dar apoi trebuie să luați un alt credit rapid pentru a acoperi o factură medicală neașteptată – veți crește doar suma datoriei pe care trebuie să o achitați. Dacă vă confruntați cu această situație, este important să alocați ceva timp pentru a elabora un plan financiar. Calculați cât trebuie să economisiți lunar pentru a acoperi împrumuturile existente și să le achitați cât mai curând posibil.

Importanța efectuării plăților la timp pentru un credit instant

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de orice împrumut este să vă asigurați că efectuați plățile la timp. Obișnuința de a vă achita împrumuturile la timp este una dintre cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți ratingul de credit. Aceasta este cu atât mai importantă în cazul creditelor rapide, deoarece întârzierile în plată sunt adesea raporate în biroul de credit.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Scapă de stres cu un credit fără verificare în birou

Publicat

pe

De

Dacă ceea ce căutați este o viață fără preocupări financiare, cardurile de credit fără verificare în biroul de credit sunt soluția perfecta pentru tine. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați banii mai eficient și să obțineți mai mult din banii dumneavoastră. Creditul fără verificare în biroul de credit este modalitatea ideală pentru a realiza libertatea financiară pe care o cauți cu toate avantajele, fără griji și probleme.

Un credit fără verificare în biroul de credit este un tip de împrumut care oferă oamenilor acces la finanțare fără ca o instituție financiară să aibă nevoie să verifice dacă acești indivizi au fost raportați sau au restanțe prezente în istoria lor de plată.

Un credit fără verificare în biroul de credit este o soluție ideală pentru cei care doresc să-și gestioneze mai eficient finanțele. Această opțiune le permite să evite stresul cardurilor de credit tradiționale și oferă posibilitatea efectuarii mai rapide și mai convenabile a platilor, fara nicio teama sau preocupare legate de comisioanele sau taxele enervante.

Creditul de acest tip oferă o mulțime de avantaje pentru managementul financiar. El vă permite să faceți plăți rapid și ușor fără alte costuri suplimentare. Acesta vă oferă, de asemenea, un instrument de bugetare care vă ajută să controlați mai bine finanțele dumneavoastră. Creditul v-ar putea ajuta, de asemenea, să vedeți exact cum utilizați banii pentru a rămâne în fruntea cheltuielilor dumneavoastră.

Un credit fără verificare a biroului de credit poate oferi un număr de avantaje, inclusiv o rată mai scăzută a interesului, rate lunare mai mici și posibilitatea de a obține fonduri în mod rapid și eficient. Avantajele unui astfel de credit sunt destul de clare.

Creditul fără verificare oferă numeroase avantaje pentru cei care vor să își gestioneze finanțele. Acest tip de card de credit permite plata rapidă și ușoară, iar utilizatorii nu trebuie să se teamă de comisioanele de întârziere sau alte taxe. Având un astfel de card, vei putea face schimbarea către o modalitate mai eficientă și mai sigură de a gestiona banii. Un instrument de bugetare este o altă caracteristica a acestui tip de card care te ajutã sã urmãresti cheltuielile tale și sã rãmânem pe piesa jocului financiar.

Acest card de credit vă oferă o mulțime de avantaje, inclusiv puncte de recompensă la fiecare achiziție și reduceri exclusive pentru utilizatorii regulați. Aceste puncte de recompensă pot fi folosite pentru a economisi bani la viitoarele cumpărături, astfel încât să puteți obține ce doriți la un preț mai mic.

Doriți să obțineți un credit fără stres fără să fiți verificat de biroul de credit? Aflați cum puteți face asta!

Obținerea unui credit fără verificare în biroul de credit poate fi ușoară dacă urmați pașii corecți. Spargeți gheața cu o cerere online și furnizați informații despre situația dumneavoastră financiară. Odată ce aplicația dumneavoastră este aprobată, veți primi un card cu o limitare bazat pe istoricul dumneavoastră de credit și alte factori. Liniile de credit variază în funcţie de situaţia particularã a fiecãrui caz.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Afaceri3 ore inainte

Atenție la creditele rapide fără anaf

Un împrumut rapid fără consultarea ANAF este, așa cum indică și denumirea, un împrumut acordat persoanelor fizice sau firmelor fără...

Exclusiv14 ore inainte

„Frumusetea” si „splendoarea” din „inteligenta” artificiala emanata de edilul Andrei Volosevici – in diagonala cu Bachus – Ziarul Incisiv de Prahova

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei...

UncategorizedO zi inainte

Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași

România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...

ExclusivO zi inainte

„Primarie pe persoana fizica”…” Volosevici da din nou dovada ca prezenta sa in fruntea Ploiestiului este un accident al istoriei pe care il regreta chiar si cei mai devotati sustinatori ai sai” – Ziarul Incisiv de Prahova

Primăria Ploieşti încearcă să obţină eşalonarea unei datorii de aproape 10 milioane de euro pe care o are către fostul...

Afaceri2 zile inainte

De ce românii apelează la un credit cu aprobare pe loc?

Dacă aveți nevoie de bani urgent și nu aveți timpul sau resursele pentru a aștepta un credit convențional, un credit...

Uncategorized2 zile inainte

Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...

Uncategorized2 zile inainte

Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar

București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...

Exclusiv2 zile inainte

Edilul Andrei Volosevici si gasca sa reinventeaza legea (Codul Penal si Legea Contabilitatii) in folosul firmei VEOLIA/Din razbunare se incearca destituirea ILEGALA a directorului economic – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne întoarcem de unde am rămas, adică de la  celebrul Porthos, interpretat de nimeni altul decât IORDACHESCU STEFAN din Mărețul...

Exclusiv3 zile inainte

Stimați cetățeni, să nu vă mirați prea mult când veți vedea pe străzi polițiști în boxeri, bermude, pijamale, etc, care vor desfășura activități polițienești în timpul liber – Ziarul Incisiv de Prahova

Și totuși, cine este Nicu Marcu, de unde vine șeful ASF, și cum a ajuns acolo? A devenit evident pentru...

Eveniment3 zile inainte

Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania

Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...

Exclusiv4 zile inainte

La mulți ani SRI – Serviciul Român de Informații – Ziarul Incisiv de Prahova

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv5 zile inainte

„Cu afaceri ilegale ma ocup și fac multi bani”, pare sa fie motto-ul „celebrului” Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL

Prima victima din dosarul disjuns cu paletii (am dezvaluit, in exclusivitate ca sunt doua dosare disjunse, unul pe spalare de...

Exclusiv6 zile inainte

Ziua Poliției Române – 25 martie 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

ornamente florale ornamente florale
Exclusiv6 zile inainte

Creați o atmosferă festivă de Paște cu decorațiuni florale

Paștele este o perioadă de sărbătoare și nimic nu scoate în evidență bucuria sezonului mai mult decât decorațiunile florale. Indiferent...

Exclusiv7 zile inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

UncategorizedO săptămână inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

Știrile Săptămânii