Connect with us

Uncategorized

OnePlus lansează OnePlus 12, OnePlus 12R și OnePlus Buds 3

Publicat

pe

Noul flagship OnePlus 12 este o capodoperă care oferă o experiență completă, rapidă și fluidă pentru utilizatori, cu Trinity Engine, camera Hasselblad ajunsă la a patra generație și un design elegant

București, 23 ianuarie – Brandul global de tehnologie OnePlus a lansat astăzi cele mai noi produse din portofoliu: OnePlus 12, OnePlus 12 R și OnePlus Buds 3.

OnePlus 12 vine echipat cu Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform, Trinity Engine și a patra generație Hasselblad Camera for Mobil. În plus, cel mai nou și mai puternic smartphone din portofoliul OnePlus vine cu un ecran ProXDR cu rezoluție 2K și rată de împrospătare de 120Hz, beneficiază de încărcare super rapidă de 100W SUPERVOOC și încărcare wireless de 50W AIRVOOC, păstrând un design iconic al brandului.

„Acum că sărbătorim cea de-a zecea aniversare a OnePlus cu utilizatorii noștri fideli din întreaga lume, suntem încântați să prezentăm OnePlus 12 – un telefon complet care întruchipează flagship-ul nostru de un deceniu în tehnologie”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. „Cu mantra noastră „Never Settle”, OnePlus este dedicat aducerii la viață a ideilor inovatoare și noilor standard în industria mobile. Cu OnePlus 12, am creat o adevărată capodoperă, îmbinând tehnologiile avansate de la OnePlus și de la partenerii noștri pentru a-l face unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2024.”

Totodată, OnePlus 12R este creat special pentru pasionații de jocuri ce își doresc o experiență de top în 2024, combinând cele mai bune părți ale OnePlus 12 cu performanța seriei OnePlus R. Este primul dispozitiv OnePlus R lansat în afara Chinei și Indiei și vine atât în ​​culorile Cool Blue, cât și Iron Grey.

Căștile OnePlus Buds 3 oferă un sunet excepțional, de impact și bine echilibrat printr-un sistem acustic cu două drivere. Pe lângă calitatea lor spectaculoasă a sunetului, Buds 3 oferă utilizatorilor și o experiență inteligentă de utilizare, inclusiv anulare activă personalizată a zgomotului și mult așteptatul control glisant al volumului.

În cele din urmă, OnePlus a prezentat și OnePlus 12R Genshin Impact Edition, creat în colaborare cu HoYoverse, care va fi lansat pe 28 februarie. Aducând Trinity Engine pe OnePlus 12R și optimizarea personalizată atât de la OnePlus, cât și de la HoYoverse, OnePlus 12R Genshin Impact este construit pentru a oferi o experiență de joc super rapidă și fluidă, care le permite jucătorilor să se cufunde pe deplin în lumea Genshin Impact oricând, oriunde. OnePlus 12R Genshin Impact Edition vine, de asemenea, într-o cutie cadou personalizată și cu o serie de obiecte de colecție inspirate de Genshin Impact Keqing.

OnePlus 12

În inima OnePlus 12 se află cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 3, un cip ultra-inteligent care promite performanțe de top și eficiență energetică, cu o performanță îmbunătățită cu până la 30% a CPU-ului și o îmbunătățire cu 25% a performanței GPU-ului. Îmbunătățit de tehnologia proprietară Trinity Engine și echipat cu până la 16 GB de RAM LPDDR5X și 512 GB de ROM UFS 4.0, OnePlus 12 poate păstra aplicațiile disponibile în fundal timp de 72 de ore. OnePlus 12 este, de asemenea, echipat cu un nou ecran ProXDR 2K 120Hz și cu o luminozitate maximă de 4500 niți.

OnePlus 12 introduce noul sistem de răcire Dual Cryo-velocity VC, lider în industrie, cu o structură de disipare capilară 3D și care acoperă cea mai mare suprafață de până acum, 9.140 mm², revoluționând fluxul lichidului de răcire pentru a reduce semnificativ supraîncălzirea. Acest sistem absoarbe în mod constant căldura pentru a accelera întregul proces de disipare a căldurii, făcând din OnePlus 12 un smartphone versatil pentru activități precum sesiuni de jocuri maraton, editare video la nivel profesional și încărcare concomitentă fără risc de supraîncălzire.

Cu încărcare rapidă de 100W SUPERVOOC și o baterie mare de 5400mAh, OnePlus 12 reduce timpul petrecut de dispozitiv conectat la priză. OnePlus 12 are nevoie de numai 26 de minute  pentru încărcarea de la 1% la 100% Totodată, smartphone-ul dispune de  încărcare wireless AIRVOOC de 50 W, oferind o alternativă de încredere pentru cei care preferă un stil de viață fără cablu.

În plus, OnePlus 12 vine cu camera Hasselblad de a patra generație pentru smartphones, cu senzorul wide Sony LYT-808 , teleobiectiv periscop de 64MP 3x, cel mai recent algoritm RAW HDR și modul Portrait Hasselblad. OnePlus 12 are și alte caracteristici emblematice, cum ar fi 3D Spatial Audio, Aqua-touch, IR blaster și port USB 3.2 Gen 1.

OnePlus 12R

OnePlus 12R îmbină software-ul rapid și fluid cu hardware de ultimă generație. Este cel de-al patrulea dispozitiv din seria OnePlus R și primul care se lansează în afara Chinei și Indiei, telefon creat pentru pasionații de jocuri.

OnePlus 12R vine cu primul ecran LTPO 4.0 din lume care dispune de un sistem inteligent de adaptare a  ratei de împrospătare între 1 Hz și 120 Hz, economisind durata de viață a bateriei și oferind utilizatorilor o experiență generală mai fluidă. De asemenea, reacționează la viteza de glisare a utilizatorului, ceea ce înseamnă că o mișcare lentă a ecranului poate însemna utilizarea unei rate de reîmprospătare la 60Hz, 72Hz sau 90Hz, în timp ce o mișcare rapidă solicita dispozitivul până la 120Hz.

În spatele ecranului se află procesorul Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 2, un octa-core de 4 nanometri reglat pentru a oferi cea mai bună performanță posibilă, precum și până la 16 GB LPDDR5X RAM și 256 GB UFS 4.0 de stocare. Toate acestea sunt protejate cu același sistem de răcire Cryo-Velocity și sunt alimentate de cea mai mare baterie instalată vreodată într-un telefon OnePlus. Bateria de 5.500 mAh dispune de încărcare SUPERVOOC de 100 W, ceea ce înseamnă că OnePlus 12R va trece de la 1 la 100% în 26 de minute.

Performanțele lui OnePlus 12R  sunt completate de sistemul de camere foto ce include un senzor Sony IMX890 de 50 de megapixeli. Telefonul dispune de o gamă de algoritmi proprietari OnePlus, proiectați pentru a produce rezultate excelente în orice situație.

OnePlus Buds 3

Ghidați de mantra Never Settle, căștile Buds 3 își propun să reseteaze standardele pe segmentul produselor TWS mid-end prin calitatea lor spectaculoasă a sunetului și experiența inteligentă a utilizatorului.

Combinând puterea unui woofer de 10,4 mm cu precizia unui tweeter de 6 mm, Buds 3 oferă o plajă de frecvențe de la 15Hz la 40KHz, bass impresionant, înalte rafinate și voci care ating sufletul. Totodată, Buds3 sunt certificate de JAS (Japan Audio Society) ca dispozitiv Hi-Res Audio Wireless.

Oferind până la 49 dB de anulare a zgomotului, Buds 3 a obținut certificarea TÜV Rheinland ca dispozitiv de anulare a zgomotului de înaltă performanță. Cu microfoane încorporate și algoritmi interni OnePlus, Smart Scene Noise Cancellation 2.0 căștile pot selecta automat modul cel mai potrivit pentru ca utilizatorii să se bucure de sunet optimizat în funcție de mediul înconjurător.

Despre OnePlus

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care provoacă conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware de înaltă performanță. OnePlus prosperă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau să ne urmăriți pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Publicat

pe

De

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din industria sa incluși în acest studiu de referință.

București, 29 aprilie 2024 – Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud sigure și bazate pe inteligență artificială, a anunțat că Zyxel Group a fost inclus în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global’s Sustainability Yearbook 2024. Performanța remarcabilă a companiei i-a adus un loc în categoriile „Top 5%” și „Industry Mover”, subliniind angajamentul său de neclintit față de practicile durabile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).

Anuarul S&P Global Sustainability Yearbook este include principalele companii cu practici de sustenabilitate de top în industrie și servește drept referință principală pentru investitorii și guvernele din întreaga lume. Companiile sunt evaluate în funcție de performanțele lor ESG din anul precedent. Doar 759 de companii cu performanțe de top au fost incluse în anuarul 2024 – o fracțiune din cele peste 9.400 de companii luate în considerare din 62 de industrii. Doar patru companii din industria echipamentelor de comunicații au intrat în clasament, și anume Zyxel, Cisco, Ericsson și Wistron NeWeb.

În cea mai recentă evaluare a S&P Global, Zyxel a obținut note mari la „Consumul de energie”, „Inovații de proces” și „Inovații de produs”. De asemenea, compania a obținut un punctaj bun la „Măsuri de securitate a rețelelor IT” pentru performanțele sale în materie de securitate cibernetică, în timp ce accentul pus pe drepturile omului pentru forța de muncă și partenerii săi a fost, de asemenea, recunoscut.

Ca parte a angajamentului său de a obține emisii nete zero până în 2050, Grupul Zyxel a lansat o platformă digitală de management pentru a monitoriza utilizarea resurselor de carbon și de energie în cadrul grupului său și al lanțului de aprovizionare, în conformitate cu practicile inițiativei Science Based Targets (SBTi). De asemenea, Zyxel Group își îndrumă lanțul de aprovizionare să adopte practici cu emisii reduse de carbon prin inițiative precum programul de formare Zero Carbon Academy.

Progresul tangibil al companiei în domeniul sustenabilității a primit și alte recunoașteri pe plan intern și internațional, inclusiv un rating MSCI ESG de A în 2023, precum și aurul pentru raportarea sustenabilității și premiul pentru leadership în domeniul securității informațiilor la Premiile pentru sustenabilitate corporativă din Taiwan 2023.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

Publicat

pe

De

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa, ce va avea loc în 25 și 26 octombrie a.c., la București.  Începând cu mâine, 1 mai a.c., locurile vor fi disponibile și publicului larg (altor categorii profesionale).

Marți, 30 aprilie a.c., este ultima zi în care profesorii din România beneficiază de reduceri și pachete preferențiale, care sunt disponibile online, pe site-ul oficial (www.d2l.ro), și pornesc de la 149 euro. Mai multe informații despre pachete se găsesc aici. 

Profesorii pot utiliza și instrumente alternative de plată în vederea rezervării accesului la evenimentul și la masterclass-urile susținute de experții locali și globali în educație, ce vor fi prezenți la Dare to Learn, ediția 2024. Cadrele didactice pot folosi primele de carieră didactică, fondurile pe care școlile le obțin, anual, pentru formarea profesională, programele de formare pentru profesori (presupun costuri acoperite pentru aceștia) incluse în proiectele cu finanțare europeană accesate de instituțiile școlare.

Ce obțin profesorii care se înscriu până la data de 1 mai 2024:

  1. Acces exclusiv: aceștia beneficiază de o ofertă limitată la preț redus, disponibilă doar pentru profesioniștii din educație și organizațiile non-guvernamentale care sprijină învățarea.
  2. Networking de elită:vor avea ocazia de a interacționa cu lideri de gândire și practicieni de top din educație, împărtășind idei și strategii inovatoare.
  3. Sesiuni de masterclass-uri: vor putea participa la ateliere și prezentări care abordează cele mai noi tendințe în educație, de la adaptarea metodologiilor de predare la gestionarea nevoilor speciale ale elevilor.
  4. Dezvoltare profesională continuă: vor afla cum să transforme provocările în oportunități și cum să se adapteze la dinamica schimbărilor în educație.

Începând cu data de 1 mai 2024 (miercuri), accesul la eveniment va fi deschis și publicului larg (altor categorii profesionale, cu excepția celor din învățământ), online, pe platforma www.d2l.ro.

Despre evenimentul anului în educație

Dare to Learn a fost conceput ca un program de formare la care sunt așteptați peste 4.000 de participanți. Prima ediție se va desfășura timp de două zile, pe 25 și 26 octombrie a.c., la Romexpo, în Capitală, și va fi cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor, dar și experților din învățământul preuniversitar și universitar, trainerilor din domeniul formării continue, cercetătorilor, celor care lucrează în domeniul resurselor umane în corporații sau companii, precum și specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

Summitul va cuprinde patru panel-uri dedicate profesioniștilor în educație, axate pe insights-uri și perspective privind valorificarea cercetărilor în psihologie, pe tehnologiile utilizate în economiile emergente și abordările de tip pionierat, cu scopul de a crea experiențe transformatoare de învățare.

Dare to Learn va reuni peste 20 de vorbitori locali și internaționali, care-și propun să dezvăluie cele mai recente rezultate ale studiilor și cercetărilor în practicile educaționale. Vor fi prezentate idei si tehnologii noi care remodelează modul în care se desfășoară astăzi procesul de învățare. Participanții vor fi încurajați să adopte noi instrumente și să modeleze ecosisteme de învățare pe tot parcursul vieții, adaptându-se unui viitor marcat de competiția dintre inteligența artificială și cea naturală, precum și de accesul democratizat la informație. Pe parcursul celor două zile de eveniment, 32 de masterclass-uri, organizate pe diverse teme, vor fi susținute de experți ce și-au lăsat amprenta asupra modului în care se desfășoară procesul de învățare (la clasă ori în mediul organizațional), care au eliminat barierele pentru a face educația una echitabilă.

Printre speakerii internaționali – considerați lideri de opinie, academicieni, cercetători în leadership-ul educațional, deschizători de drumuri în ceea ce privește accesul la educație și vizionari în domeniul inteligenței artificiale, pionieri care au redefinit domeniul învățării prin idei și practici revoluționare – se numără nume de referință în accelerarea învățării: John Hattie, Peter Senge, Sugata Mitra, Vicky Colbert, Zack Kass, Graham Brown-Martin, Charles LeadBeater, Niko Herlin, Henri Muurimaa, Diana Laufenberg, Cami Anderson și Ng Aik Yang. Lista completă a speakerilor, precum și mai multe informații despre aceștia și performanțele lor vor fi comunicate în perioada următoare.

În cadrul evenimentului vor exista zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networkingului între participanți și vorbitori, precum și o zonă amplă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.).

Evenimentul Dare to Learn este rezultatul unui parteneriat între Fundația Dare to LearnAsociația Română de Literație (ARL România), Teach for Romania și Finnish Teacher Training Centre.

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

EducațiePrivată.ro este partener media principal al evenimentului. Pe lista partenerilor media se mai numără Antena, 3 CNN, Hotnews.ro, Adevarul.ro și Stiripesurse.ro.

### 

Despre Fundația Dare to Learn

Fundația Dare to Learn este o organizație non-guvernamentală care promovează și sprijină inovarea în domeniul educației și învățării pe tot parcursul vieții, pentru a elimina orice barieră din calea învățării unei persoane. Prin abordări și tehnologii inovatoare, Fundația își propune să elimine impactul constrângerilor geografice, disparităților socio-economice, ciclurilor multigeneraționale de eșec educațional, permițând indivizilor din toate mediile si de toate vârstele să se angajeze în experiențe de învățare semnificative și eficiente. Procedând astfel, Fundația urmărește să reducă abandonul școlar și decalajul educațional și să ofere indivizilor puterea de a-și atinge întregul potențial, indiferent de circumstanțele lor.

Fundația Dare to Learn este inițiatorul platformei Dare to Learn, prin care urmează a se pilota abordări inovatoare în educație, și susține desfășurarea pe termen lung a evenimentului Dare to Learn în România, unde se reunesc gânditori, personalități de talie mondială, cercetători în leadership organizațional și educațional, deschizători de drumuri în educație echitabilă, precum și vizionari în inteligența artificială. 

Despre Teach for Romania

Teach for Romania este o organizaţie non-guvernamentală care pregătește viitori educatori, învățători şi profesori model și îi sprijină în procesul de transformare a sistemului educațional din România. Scopul organizaţiei este să intervină pe termen lung în procesul de reducere a inechității educaţionale şi să dezvolte abilități sociale în rândul elevilor.

Teach for Romania face parte din reţeaua globală Teach for All, care pregăteşte viitori educatori, învăţători sau profesori care vor să performeze în învăţământul de stat, în special pentru elevii din medii vulnerabile. Scopul rețelei este să extindă accesul la educaţie în întreaga lume, prin creşterea şi accelerarea impactului generat de organizaţii care cultivă leadership-ul necesar pentru schimbare. Teach for All este prezent astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume şi numără peste 100.000 de profesori și alumni care lucrează cu copii din comunități vulnerabile.

Despre Asociația Română de Literație (ARL România)

Asociația Română de Literație este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune constă în dezvoltarea, promovarea şi susţinerea programelor şi proiectelor educaţionale care conduc la îmbunătăţirea serviciilor educaționale oferite de instituţiile de învăţământ pentru copii, tineri şi adulți din România şi din străinătate.

Asociația promovează exemple de bună practică, modele de excelenţă şi eficienţă didactică în educaţie, urmărind cu prioritate creşterea calităţii procesului de predare-învăţare pentru a contribui la formarea şi dezvoltarea competenţelor necesare împlinirii la nivel personal şi social a elevilor într-o societate bazată pe cunoaştere şi învăţare continuă. Dezvoltarea competențelor de literație ale elevilor reprezintă o prioritate a ARL.

Despre Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut în urma nevoii profesorilor de a fi mereu conectați la schimbare. Portofoliul său de programe și cursuri este unul modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și pe competențe tehnice, metodologice, specifice corpului didactic, adaptat sistemului local.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Inaugurarea Showroom-ului Caritabil Royal Charity

Publicat

pe

De

Craiova, 26 Aprilie 2024 – Asociația Incubatorul de Vise anunță cu entuziasm lansarea showroom-ului caritabil Royal Charity, un proiect menit să promoveze solidaritatea și reciclarea responsabilă. Sărbătoarea deschiderii va avea loc azi, 26 Aprilie 2024, de la ora 17:00, pe strada Traian Demetrescu Nr. 25, vis a vis de Curtea Berarilor.

Vă îndemnăm să participați prin donarea de obiecte nefolosite – cărți, îmbrăcăminte, decorațiuni – care vor fi expuse în showroom. În acest cadru, vizitatorii pot alege un articol și să contribuie cu o sumă la discreție, reflectând astfel frumusețea actului de dăruire.

Fiecare act de generozitate se transformă într-un ajutor concret pentru cei aflați în dificultate, subliniind credința Asociației Incubatorul de Vise și a Royal Charity în puterea comunității de a schimba vieți.

Vă așteptăm să vă alăturați inițiativei și să celebrăm împreună spiritul de dăruire, într-o atmosferă plăcută, acompaniată de cocktail-uri și vouchere cadou.

Pentru mai multe detalii, contactați nr de telefon 0769 853 440 sau adresa de email royalcharitycraiova@gmail.com

Despre Asociația Incubatorul de Vise

Asociația Incubatorul de Vise este dedicată sprijinirii comunității prin proiecte sociale inovative și susține dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.26

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Uncategorized4 ore inainte

Zyxel Group recunoscut în Anuarul de sustenabilitate 2024 al S&P Global

Zyxel Group a fost numit în Top 5% dintre cei mai performanți  și este unul dintre cei patru furnizori din...

Uncategorized11 ore inainte

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Administrație locală12 ore inainte

Acer se angajează să colecteze 50 de tone de deșeuri de plastic din mediul înconjurător prin intermediul parteneriatului cu Plastic Bank

Colaborarea ajută la prevenirea pătrunderii în ocean a echivalentului a 2,5 milioane de sticle de plastic și sprijină mijloacele de...

Administrație locală14 ore inainte

BenQ SW272U a câștigat premiul TIPA 2024 pentru cel mai bun monitor foto profesional

Cel mai performant monitor 4K de 27 inch pentru fotografi, cu precizie superioară a culorilor și calibrare hardware București, România...

Filarmonici Ion Dumitrescu Filarmonici Ion Dumitrescu
Viața în ValceaO zi inainte

“Acorduri spaniole” pe scena Filarmonici Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea

Concertul din 15 Aprilie 2024, al Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a reunit nume consacrate ale artei muzicale naționale...

Uncategorized4 zile inainte

Inaugurarea Showroom-ului Caritabil Royal Charity

Craiova, 26 Aprilie 2024 – Asociația Incubatorul de Vise anunță cu entuziasm lansarea showroom-ului caritabil Royal Charity, un proiect menit...

Eveniment5 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Afaceri5 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized5 zile inainte

Asociația Credu dezvăluie noile tendințe în sănătate și longevitate în România

Studiul Alegeri Sănătoase și Îmbătrânire Activă: O Analiză În Profunzime desfășurată în perioada Noiembrie 2023 – Aprilie 2024, cu Participarea...

Uncategorized5 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment5 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Eveniment6 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Administrație locală6 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Afaceri6 zile inainte

Dachdecker Service: Specialiștii în Vospire de Acoperișe

Într-o lume în care protecția și confortul casei tale sunt prioritare, alegerea unei companii de încredere pentru serviciile de vospire...

Uncategorized7 zile inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Știrile Săptămânii