Connect with us

Afaceri

Philips TV lansează „The One” într-un pachet exclusiv

Publicat

pe

Vizionarea în liniște a unui eveniment important este pe cale să devină o experiență unică și mai captivantă. În dezvoltarea televizorului 7304, cele mai recente tehnologii se îmbină pentru a da naștere unui model din seria Performance Philips TV: The One, televizorul complet. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi actualizată ridică încă o dată ștacheta, pentru o experiență extraordinară de televiziune. Datorită designului subțire și suportului în formă de T, acest televizor se integrează perfect într-un decor modern.

Funcții inteligente, inclusiv control vocal AI 

Televizorul 7304 se adresează unei game diverse de consumatori, fie ei telespectatori sau gameri. Modelul va fi disponibil în mai multe dimensiuni și va include cele mai bune funcții ale altor serii, precum:

 • Tehnologia unică Ambilight de la Philips.
 • Procesorul de imagine Philips P5.
 • HDR Smart 4K.
 • Dolby Vision șiDolby Atmos. Imagine și sunet, ca la cinema.
 • Android TV cu Google Assistant – suportă Amazon Echo și

Telespectatorii și gamerii vor putea da comenzi vocale către televizorul Philips Android. Astfel, aceștia vor putea alege să joace un joc, să vizioneze Netflix sau chiar să preia controlul dispozitivelor smart home compatibile cu Google-Assistant, fără a se ridica de pe canapea.

Vizionare prin excelență

„The One” dispune de toate specificațiile tehnice unice disponibile în gama mid-range. În cele din urmă, televizorul 7304 se adresează unui public mai larg și mai divers de consumatori, oferind un raport mai bun calitate/preț.

Consumatorii care doresc să-și cumpere un televizor, nu trebuie să se gândească prea mult. Seria Performance de la Philips oferă o gamă largă de modele care oferă divertisment în confortul propriei case. Iar cu procesorul P5 de a treia generație, va fi disponibilă cea mai actualizată versiune a unui model de înaltă performanță care aduce beneficii îmbunătățite, cum ar fi:

 • Imagini calitative și realiste.
 • Reducere a zgomotului de imagine,claritate și contrast îmbunătățite din toate su
 • Detalii cu adevărat impresionante, care nu se mai pierd în zonele foarte întunecate.

Televizorul Philips seria 7304 va fi disponibil în 6 dimensiuni de ecran diferite (primele 2 cifre din cod reprezintă diagonala în inch):

 • 43PUS7304
 • 50PUS7304
 • 55PUS7304
 • 58PUS7304
 • 65PUS7304
 • 70PUS7304

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului digital video la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (la nivel global). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care le oferă consumatorilor o experienţă audio și TV superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este licenţiatul exclusiv de brand al televizoarelor Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător TV mondial de top de monitoare şi LCD, care vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, grupul TPV a reuşit să stimuleze propria dezvoltare profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce este un advertorial?

Publicat

pe

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai bună. În zilele noastre, datorită evoluției tehnologiei și concurenței tot mai accentuate din spațiul virtual, aceasta se obține atât prin design, structură și conținut de calitate, cât și prin publicitate plătită. Una dintre cele mai accesibile, eficiente și mai interesante forme de publicitate plătită este reprezentată de advertoriale.

Ce este un advertorial?

Cu toții știm cât de neplăcut este să dorim să accesăm o publicație sau un articol online și să fim bombardați din toate părțile de articole publicitare, care nu ne lasă în pace până nu le vedem până la capăt sau până nu le închidem, dintr-un buton care de multe ori este sesizabil după câteva secunde bune.

Încercând să evite tocmai acest tip de publicitate de tip banner sau pop-up, advertorialul este cea mai elegantă și mai utilă formă de a prezenta frumos un produs, un servciu, un brand sau un site.

Având forma unui articol, care trebuie să se integreze perfect în cadrul editorial al unei publicații, un advertorial este o fomă specială de publicitate care, pe lângă componenta informativă, conține și elemente de promovare. De cele mai multe ori acesta apare însoțit de simbolul (P).

Publicat pe bloguri, reviste și ziare online centrale sau locale, advertorialul este poate cea mai interesantă metodă pentru a ajunge la publicul țintă și de a-l aduce în site.

Citestște articolul complet: „Ce este un advertorial?” pe blogul Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cosmetice bio pentru întreaga familie

Publicat

pe

Cosmetice bio pentru întreaga familie

Atunci când ne decidem să folosim produse cosmetice bio este bine să ne gândim la întreaga familie. Când vine vorba de viitoare mămici, grija este cu totul specială. Ele au nevoie întotdeauna de produse cât mai naturale, care să nu dăuneze fătului. Atenția va fi la fel de mare și atunci când vine pe lume cel mic. În cazului lui, produsele de îngrijire trebuie să fie de cea mai bună calitate. Nu trebuie să-i uităm nici pe bărbați, care și ei au nevoie de tot ce este mai bun.

Pentru a asigura sănătate și îngrijire corespunzătoare întregii familii, folosind produse cosmetice bio, puteți consulta oferta diversificată a magazinului online Rfresh.ro. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie în materie de produse organice pentru curățarea și întreținerea tenului, pentru corp, par, spălarea dinților, produse de make-up, uleiuri pentru masaj, produse pentru domni, detergenți și accesorii bio.

Așadar în acest magazin se găsesc toate produsele necesare pentru întreaga familie a celor ce vor să extindă gama de produse naturale pe care le folosesc.

De ce să optați pentru produsele cosmetice organice din acest magazin online?

 • Veți găsi numeroase produse bio și organice, de la producători împortanți din domeniu.

 • Toate produsele sunt certificate și sunt capabile să satisfacă nevoile clienților celor mai pretențioși.

 • În compoziția acestor produse intră ingrediente naturale, obținute prin metode tradiționale, care conservă excelent proprietățile active ale plantelor din care sunt extrase.

 • Plantele din care sunt obținute substanțele sunt crescute bio.

 • Sunt destinate tratării celor mai diverse probleme.

 • Nu conțin siliconi, parabeni, coloranți.

 • Nu conțin ingrediente de origine animală.

 • Ambalajul folosit este unul cu impact redus asupra mediului.

Pentru a putea alege cele mai adecvate produse pentru fiecare membru al familie accesați cu încredere magazinul online Rfresh.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Publicat

pe

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Bucătaria este acel spațiu al locuinței noastre în care ne place să pregătim mâncare, să servim masa în familie și uneori chiar să socializăm cu prietenii. În varianta închisă sau open space, ea este una dintre încăperile în care, mai mult decât în orice altă parte a casei, avem nevoie de un mobilier elegant, ales cu grijă pentru a fi cât mai util și mai funcțional.

De felul în care vom ști să optăm încă de la început pentru cea mai potrivită variantă de mobilă de bucătărie va ține confortul și bucuria noastră de a folosi acest spațiu. Tocmai de aceea, fiecare detaliu al amenajării trebuie luat în calcul încă de la început. Va trebui să ne gândim serios atât la stilul preferat, la varianta de închidere, la tipul de electrocasnice, la dispunere și la fiecare spațiu de stocare. Alegerea celui mai adecvat mobilier este o treabă destul de serioasă, care merită atenție sporită.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

Care sunt criteriile în funcție de care să alegem cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Primul lucru de la care pleacă decizia oricărui cumpărător de mobilă de bucătărie este legat de stilul și modelul acesteia. Faptul de a ne plăcea este de multe ori definitoriu în alegerea pe care o facem. Apoi începem să ne gândim și la celelalte aspecte, precum:

 • să fie o mobilă de calitate, care să-și pastreze proprietățile în timp;

 • dacă obișnuim să gătim des, atunci ne vom dori ca această mobilă să reziste la aburi și să se poată întreține ușor;

 • să putem folosi aparatură electrocasnică încorporabilă;

 • să dispună de spații de depozitare variate și cât mai adecvate nevoilor vieții noastre actuale;

 • să poată fi personalizată în funcție de culorile, texturile și nuanțele pe care le preferăm;

 • să fie modulară, în așa fel încât să poată fi adaptată la particularitățile spațiului ce urmează să fie mobilat;

 • să fie cât mai funcțională.

Unul dintre tipurile de amenajare aflat la mare căutare în ultima vreme este cel de bucătărie open space. Aceasta este varianta ideală pentru a dispune de mai mult spațiu și de a fi mai parope de ceilalți membrii ai familiei, chiar și atunci când avem ceva de făcut în bucătărie. În acest caz mobila de bucătărie va trebui să fie una cu o estetică aparte, care să dea bine în aspectul general al locuinței. Mai mult ca oricând, în această variantă va trebui să avem grijă să optăm pentru spații de depozitare generoase, cu o organizare cât mai bună, care să nu lase nimic nepotrivit la vedere.

Cum alegem o mobilă de bucatărie potrivită?

De unde putem cumpăra cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

La magazinul online Acaju.ro putem găsi tot ce avem nevoie pentru amenajarea unei bucătării moderne și funcționale. Variantele și modele disponibile sunt suficient de diversificate pentru a oferi fiecărui doritor posibilitatea de a alege ceva cât mai adecvat gusturilor și preferințelor personale. În plus, toți cei interesați pot beneficia oricând de sfaturile avizate ale unui specialist în amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre mobila de bucatarie Acaju, accesați cu încredere site-ul anterior menționat!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv9 ore inainte

Troc la DNA pentru Adina Florea!

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

ExclusivO zi inainte

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Exclusiv2 zile inainte

“Decizia sectiei de procurori a CSM arata ca o proportie majoritara din aceasta NU DA DOI BANI PE LEGE”

Inteleg ca CSM, sectia de procurori, a respins cererea de suspendare a doamnei procuror Piturca, cea care, in baza unui...

Exclusiv3 zile inainte

Doar in subsolul unei pagini se poate regasi interesul unei institutii europene in raport cu ingerintele grave in actul de justitie din Romania!

Am inceput timid cu un fast food plasat strategic intr-un loc urat, dar cu trafic mare. M-am gandit ca au...

Exclusiv4 zile inainte

Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi...

Afaceri4 zile inainte

Ce este un advertorial?

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai...

Exclusiv5 zile inainte

“Au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională”/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate

Fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, are un frate, aflat la rândul...

Uncategorized5 zile inainte

Focus pe productivitate: Philips prezintă monitoarele hibrid USB docking station dedicate profesioniștilor

Amsterdam, 11 iulie 2019 – MMD lansează două noi monitoare Philips: modelul LCD de 24 inchi, 241B7QUBHEB, și modelul de 27...

Exclusiv6 zile inainte

Bă, Mateescule, în practica DNA erai azi și arestat preventiv! Ieși, dracului afară din magistratură și CSM, nu ți-e rușine?

Avocatul Aurelian Pavelescu a explodat de nervi după ce instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și...

Exclusiv7 zile inainte

Procurorul Negulescu Mircea si increngaturile sale cu fratele lui Kovesi (I)

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

ExclusivO săptămână inainte

Directorul RASP confirma acuzatiile UNPR Prahova la adresa primarului Dobre

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

ExclusivO săptămână inainte

Avocatul din Ploiesti reclamagiu, vecinul care îţi trimite autorităţile pe “cap”

  Conform unor studii realizate de Institutul de Sănătate Publică din Anglia, vapatul poate fi cu 95% mai puțin dăunător...

ExclusivO săptămână inainte

ICCJ SI CONSTITUTIA ROMANIEI/CE CAUTA ACOLO?

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

ExclusivO săptămână inainte

FELICITARI IPJ ILFOV! IN URMA DEZVALUIRILOR ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA ORGANELE DE CERCETARE PENALĂ L-AU LUAT IN VIZOR PE ȘEFUL POSTULUI DE POLIȚIE BRĂNEȘTI

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Exclusiv2 săptămâni inainte

TOT IN CURAND/POLITIA LOCALA PLOIESTI/DEZVALUIRI DESPRE POLITISTA LOCALA DATCU CLAUDIA SI “SMENUL” DIN SPATELE LIPSEI CURSURILOR DE PAZA

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Mergem ÎMPREUNĂ la prezidențiale? – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă supersonicul Concorde ar fi putut vorbi, cu siguranță el ar fi spus: ,,mai vreau să zbor’’ în ciuda deciziei...

Știrile Săptămânii