Connect with us

Afaceri

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Publicat

pe

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii foto-video.

O singură companie, cu o multitudine de servicii de succes special create pentru a face performanță.

Fie că aveți nevoie de un serviciu sau un pachet întreg avantajul principal este că beneficiați de experiența unei persoane numeroase, dornice de a avea rezultate de success.

În cazul soluțiilor complete – software, seo, marketing, consultanță, training, principalul avantaj este cel al tarifelor reduse și a unui singur contract și a unui contact care să eficientizeze activitățile.

Succes Grup se diferențiază de concurență prin faptul că oferă suport rapid în rezolvarea problemelor, gestionând eficient orice situație, ce poate avea un impact negativ asupra unei afaceri.  Când apare o problemă, se generează noi soluții de către experții Succes, în urma unei analize complete și competente.

Viziunea Succes Grup este cel mai bine reprezentată de cifre, de rezultate palpabile, de clienți întotdeauna satisfăcuți pe deplin, clienți care apoi devin parteneri de încredere și colaboratori pentru viitoare proiecte de succes. Garanția lucrului bine făcut nu este doar o metaforă în cadrul grupului, ea reprezintă însuși cartea de vizită cea mai valoroasă a companiei.

Serviciile de software development se bazează pe o structură puternică, un marketing proaspăt și tonic, menit să genereze idei astfel încât întreg procesul să fie orientat spre către un maxim de eficiență.

Pasiunea pentru tehnologie se regăsește în fiecare serviciu dedicat al companiei iar motivul principal în jurul căruia a luat naștere Succes Grup a fost crearea unui serviciu complex unitar menit să vină în ajutorul companiilor ce-și doresc un partener atunci când vine vorba să facă performanță.

Serviciile oferite de Succes Grup :

 • Servicii de consultanță GDPR.

 

 • Servicii de presă și PR – servicii integrate de creație, mass-media, creare content, consultanță specifică, organizare evenimente.

 

 • Social media – dezvoltăm conținut exclusiv și construim o legătură emoțională cu publicul.

 

 • Securitate integrată – analiza situației de Securitate existente – riscuri și vulnerabilități, testarea fizică a sistemului de Securitate actuală și multe altele.

 

 • Consultanță juridică – soluții strategice, consultanță fiscală, traduceri, resurse umane.

 

 • Reputation Management – monitorizarea mărcii, maximizarea publicității online, promovarea brandului.

 

 • Web Design – creare de conținut, optimizare, promovare, consultanță.

 

 • .. si multe altele!

 

Indiferent de nevoi, Succes Grup vine mereu în sprijinul tău, se asigură că afacerea ta primește toată îngrijirea și atenția necesară, satisfacția clientului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață consacrat, care  este într-o dezvoltare permanentă.

Cultura si valorile Succes Grup, se bazează pe principii solide, comunicare și feedback constructiv, un plan bazat pe rezultate concrete și strategii noi atunci când este necesar.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

 • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
 • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
 • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
 • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
 • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
 • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
 • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
 • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Publicat

pe

De

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights and Tales este alegerea perfectă pentru tine! Cu un stil, dreamy, diafan și boho, Lights and Tales transformă fiecare nuntă într-o poveste magică, în care iubirea și frumusețea sunt evidențiate într-un mod captivant.

Lights and Tales surprinde emoțiile și momentele speciale ale nunții tale, aducându-le la viață într-un mod inconfundabil. Fiecare fotografie este realizată cu atenție la detalii și cu o viziune artistică, pentru a reda esența și atmosfera unică a evenimentului tău special. De la momentul în care rochia ta boho chic atinge pământul până la dansurile romantice sub lumina candelabrelor, fiecare cadru este imortalizat cu pasiune și experiență.

Stilul dreamy și diafan al lui Lights and Tales aduce o notă de magie și romantism în fiecare fotografie. Prin utilizarea luminii naturale și a tehnicilor creative de compoziție, Lights and Tales reușește să creeze imagini pline de farmec și mister. Fotografiile nu sunt doar simple reprezentări vizuale, ci povești în sine, care te poartă într-o călătorie prin universul iubirii și al fericirii.

Atunci când echipa Lights and Tales este fotograful tau, vei avea parte de o colaborare autentică și plină de originalitate. Fotograful înțelege importanța acestui moment unic în viața ta și se asigură că fiecare scena este surprinsa într-un mod special. Ascultă cu atenție dorințele tale și pune în aplicare idei creative pentru a crea imagini care să te impresioneze.

Mai mult decât atât, Lights and Tales nu se rezumă doar la ziua nunții tale. Echipa oferă și sesiuni foto de logodnă și after-wedding. Fie că dorești să imortalizezi primii pași pe drumul către căsătorie sau să păstrezi amintiri frumoase de după nuntă, Lights and Tales va fi alături de tine, capturând fiecare emoție și fiecare zâmbet într-un stil magic.

Lights and Tales FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI, FOTOGRAF NUNTA PLOIESTI

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii?

Publicat

pe

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii

Tehnologia auto a avansat la fel de rapid ca multe alte domenii ale vieții moderne, inclusiv iluminatul. Unul dintre aceste progrese, care a generat multe discuții în ultimii ani, este utilizarea becurilor cu LED în locul becurilor halogen tradiționale. Înainte de a aborda acest subiect, este esențial să înțelegem ce înseamnă tehnologia LED și de ce este atât de populara.

Ce este LED?

LED-ul (Dioda Emițătoare de Lumină) este o sursă de lumină modernă, eficientă energetic și durabilă. Acestea sunt minuscule, semiconductoare care emit lumină atunci când curentul electric trece prin ele. LED-urile au câteva avantaje majore față de alte tipuri de becuri. Ele au o durată de viață foarte lungă, consumă foarte puțină energie și sunt extrem de rezistente la șocuri și vibrații, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în vehicule.

LED-uri vs Halogen: O comparație

Becurile halogen, deși eficiente în producerea unei lumini puternice și albe, consumă multă energie și se încălzesc foarte mult. În contrast, becurile cu LED consumă mult mai puțină energie, produc lumină mai puțin caldă și au o durată de viață mult mai lungă.

O altă diferență majoră este modul în care becurile emit lumină. Becurile halogen emit lumină în toate direcțiile, în timp ce LED-urile emit lumină într-un unghi limitat. Acest lucru face ca lumina LED să fie mai direcționată, ceea ce poate fi un avantaj atunci când este utilizată în faruri, deoarece lumina poate fi direcționată exact unde este necesar, fără a străluci în ochii altor șoferi.

Pot să folosesc becuri LED la farurile mașinii?

Să răspundem acum la întrebarea principală: da, poți folosi becuri LED la farurile mașinii. Dar există o serie de factori pe care trebuie să-i iei în considerare înainte de a face acest pas.

În primul rând, verifică reglementările locale privind utilizarea becurilor LED în faruri. În multe țări, este perfect legal să folosești becuri LED, dar există anumite restricții. De exemplu, unele locuri cer ca farurile cu LED să fie instalate de către un profesionist certificat, sau pot necesita ca farurile să fie inspectate și aprobate de un organism de reglementare înainte de a putea fi utilizate pe drumuri publice.

În al doilea rând, trebuie să iei în considerare designul farului tău. Nu toate farurile sunt concepute pentru a fi compatibile cu becurile LED. Întrucât LED-urile emit lumină într-un unghi mai îngust decât becurile halogen, farul trebuie să fie conceput astfel încât să reflecte corect această lumină.

În al treilea rând, becurile LED tind să fie mai scumpe decât becurile halogen. Cu toate acestea, durata lor de viață semnificativ mai lungă și eficiența energetică pot compensa costul inițial mai mare pe termen lung.

În al patrulea rând, este important să ai în vedere temperaturile de funcționare. Deși becurile LED nu se încălzesc la fel de mult ca cele halogen, ele generează totuși căldură și necesită o bună disipare a căldurii pentru a funcționa corect. Acest lucru înseamnă că pot exista probleme în zonele cu climă extrem de caldă, unde becurile LED pot deveni prea fierbinți și pot funcționa incorect.

Este posibil să folosești becuri LED la farurile mașinii tale, dar trebuie să iei în considerare reglementările locale, designul farului, costul becurilor și temperatura de funcționare.

Becurile LED oferă o serie de beneficii față de becurile halogen, inclusiv o eficiență energetică mai mare, o durată de viață mai lungă și o mai bună rezistență la șocuri și vibrații. Cu toate acestea, este esențial să te asiguri că sunt potrivite pentru vehiculul tău înainte de a face schimbarea.

În cele din urmă, dacă decizi să faci tranziția la becuri LED, este recomandat să le instalezi cu ajutorul unui profesionist sau să urmezi instrucțiunile de instalare foarte atent. O instalare necorespunzătoare poate duce la o funcționare incorectă a farurilor, ceea ce poate fi periculos pe drum.

Importanța farurilor în siguranța rutieră

Importanța farurilor în siguranța rutieră

Înainte de a intra în detaliile legate de siguranța rutieră, este esențial să înțelegem importanța critică a farurilor pentru vehicule. Farurile joacă un rol esențial în siguranța rutieră, oferind vizibilitate șoferilor în condiții de lumină scăzută sau pe timp de noapte și asigurând vizibilitatea vehiculului pentru alți participanți la trafic.

Un sistem de lumini masina eficient și corect funcționar al unui vehicul este vital pentru siguranța pe drum, mai ales în condiții meteorologice nefavorabile sau pe timp de noapte. Un studiu efectuat de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a arătat că aproximativ jumătate din accidentele mortale de circulație se întâmplă pe timp de noapte, deși numai aproximativ un sfert din călătorii se întâmplă în acest interval de timp.

Farurile pot ajuta la prevenirea acestor accidente prin îmbunătățirea vizibilității șoferului și a vizibilității vehiculului pentru alți șoferi. Ele permit șoferilor să vadă mai departe și mai bine pe drum, să observe mai ușor obstacolele, să identifice mai rapid alte vehicule și pietoni și să navigheze în siguranță în condiții meteorologice nefavorabile sau pe timp de noapte.

Legislația din România referitoare la faruri

În ceea ce privește legislația din România, aceasta este destul de clară când vine vorba de utilizarea farurilor și de becurile pe care le poți folosi. Codul Rutier actual stipulează că orice vehicul care circulă pe drumurile publice trebuie să fie echipat cu faruri care funcționează corespunzător, iar utilizarea becurilor LED este permisă atâta timp cât acestea respectă anumite reglementări.

Potrivit Ordinului nr. 104 din 2011 privind aprobarea Regulamentului de înmatriculare a vehiculelor, farurile trebuie să fie omologate și să respecte normele europene ECE R37 pentru becurile halogen și ECE R128 pentru becurile LED. Acest lucru înseamnă că becurile LED folosite trebuie să aibă marcajul E și un număr de referință care indică țara în care a fost acordată omologarea.

De asemenea, instalarea becurilor LED în farurile mașinii trebuie să fie efectuată de către un specialist, iar după montare, este obligatoriu să efectuezi o inspecție tehnică periodică (ITP) pentru a confirma că instalarea respectă toate reglementările.

În ansamblu, farurile sunt esențiale pentru siguranța rutieră, iar trecerea la becurile LED poate aduce o serie de beneficii, inclusiv o vizibilitate îmbunătățită și o mai bună eficiență energetică. Cu toate acestea, este vital să respecți reglementările locale și să te asiguri că becurile pe care le alegi sunt omologate și instalate corect pentru a evita posibile probleme. În plus, nu uitați că, indiferent de tipul de bec pe care îl alegi, cel mai important lucru este să folosești farurile corect și responsabil pentru a menține siguranța pe drum.

Tipuri de becuri LED pentru farurile mașinii

Pe măsură ce tehnologia LED a evoluat, a crescut și varietatea de becuri LED disponibile pentru farurile mașinilor. Înțelegerea diferitelor tipuri de becuri LED poate fi un prim pas important în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru vehiculul tău.

1. Becuri LED Standard

Acestea sunt cele mai comune becuri LED pentru faruri și sunt concepute pentru a înlocui direct becurile halogen. Ele sunt relativ ușor de instalat, adesea necesitând doar înlocuirea becului existent, fără a fi nevoie de modificări suplimentare. În plus, becurile LED standard tind să fie mai accesibile decât alte tipuri de becuri LED.

2. Becuri LED cu Canbus

Becurile LED Canbus sunt proiectate pentru a lucra cu sistemele Canbus ale vehiculelor mai moderne. Canbus este un sistem care permite diferitelor părți ale mașinii să comunice între ele. Becurile LED Canbus au un modul special care le permite să „comunice” cu sistemul Canbus al mașinii, astfel încât acesta să știe că becurile funcționează corect.

3. Becuri LED cu Ventilator

Unii producători includ ventilatoare mici în becurile lor LED pentru a ajuta la disiparea căldurii. Acest lucru poate prelungi durata de viață a becului și poate îmbunătăți performanța acestuia, deoarece becurile LED tind să funcționeze mai bine la temperaturi mai scăzute. Cu toate acestea, aceste becuri pot fi mai mari decât alte tipuri de becuri LED și s-ar putea să nu se potrivească în toate farurile.

4. Becuri LED cu Bandă de Răcire

Aceste becuri au o bandă de răcire flexibilă în locul unui ventilator. Banda ajută la disiparea căldurii, iar flexibilitatea sa permite montarea becului în spații restrânse unde un bec cu ventilator s-ar putea să nu se potrivească.

5. Kituri de Conversie HID la LED

Aceste kituri sunt concepute pentru a înlocui becurile cu descărcare de înaltă intensitate (HID) cu becuri LED. Ele includ de obicei un bec LED, un balast și cablurile necesare pentru instalare. Kiturile de conversie pot fi o opțiune bună dacă dorești să te bucuri de beneficiile becurilor LED, dar mașina ta este echipată în prezent cu becuri HID.

Asadar, există o varietate de tipuri de becuri LED disponibile pentru farurile mașinilor. Atunci când alegi cea mai potrivită opțiune pentru tine, este important să iei în considerare factori precum tipul de far, compatibilitatea cu sistemul tău de vehicul și cerințele de instalare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Cultură13 ore inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

Exclusiv14 ore inainte

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul...

Exclusiv2 zile inainte

Peste tot întâlnești “ciudățenii”/Inca speră că sunt mai inteligenți decât oamenii legii și nu vor fi prinși – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv3 zile inainte

Fata morgana de la telefoane – Ziarul Incisiv de Prahova

Anul 1990 a venit in Romania cu un iz de libertate absoluta, portile marilor companii s-au deschis lasand usa deschisa...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Cultură4 zile inainte

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență...

Exclusiv4 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Cultură4 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social4 zile inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

Exclusiv5 zile inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Știri din județ5 zile inainte

Probioticele și rolul lor în sănătatea digestivă

Sănătatea digestivă este esențială pentru bunăstarea generală a organismului. Un factor important în menținerea sănătății digestivă sunt probioticele, acele bacterii...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social5 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Exclusiv6 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social6 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

Exclusiv7 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

ferestre termopan ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

ExclusivO săptămână inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Știrile Săptămânii