Connect with us

Afaceri

Cerceii – accesoriile perfecte pentru o ținută de petrecere

Publicat

pe

Bijuteria Mataranga

Cerceii din aur sunt o modalitate atemporală de a accesoriza orice ținută și pot fi purtați cu ținute casual sau formale. Sunt disponibili într-o gamă largă de stiluri, astfel încât îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și stilului dvs. de viață.

Iată câteva indicații pentru a alege perechea potrivită de cercei de aur pentru următoarea petrecere:

– Dacă aveți nevoie de ceva ușor de asortat cu o ținută, luați în considerare cerceii. Aceștia sunt mici și simpli, dar arată totuși elegant.

– Dacă vrei ceva care să atragă cu adevărat atenția celorlalți la petrecere, ia în considerare cerceii cu picătură. Aceste stiluri fac o declarație îndrăzneață fără a fi prea puternice pentru a fi purtate în timpul zilei.

– Dacă vă place ideea de a purta ceva elegant, dar nu doriți să exagerați cu asta, încercați cerceii atârnători. Aceștia sunt mai subtili decât cerceii cu picătură sau rotunzi, dar au totuși un factor de strălucire suficient atunci când sunt purtați cu moderație!

Cerceii de aur sunt o opțiune excelentă pentru orice ocazie, dar sunt deosebit de eleganți pentru petrecerile de sărbători și alte ocazii festive. Sunt o modalitate ușoară de a vă îmbracă look-ul fără să faceți mai mult decât să vă machiați și să încalțați o pereche de pantofi.

Sfaturi pentru a alege cerceii aurii potriviți cu ținuta de petrecere

  1. Alegeți un stil care să se potrivească cu forma dvs de față. Dacă aveți o față rotundă, alegeți cercei în formă de lacrimă sau ovală – vă vor face să păreți mai subțire prin alungirea feței. Dacă aveți o față alungită sau îngustă, luați în considerare purtarea unor stiluri mai rotunjite, cum ar fi cercei aur damă cu clips, în locul celor pătrați sau triunghiulari, deoarece aceștia vă vor ajuta să vă echilibrați trăsăturile și vor atrage atenția de la unghiurile ascuțite ale feței.
  2. Luați în considerare câtă greutate doriți să adăugați la urechi alegând cercei grei în locul celor mai ușori. Cerceii grei nu numai că te vor face să pari mai înaltă, dar vor emana și mai multă încredere atunci când sunt asortați cu o rochie de seară sau cu o ținută formală de costum, deoarece pot ajuta la compensarea formalității acestor piese.
  3. Gândiți-vă la ce fel de petrecere veți merge: Va fi mult dans? Dacă da, veți dori ceva ușor și confortabil, care să nu vă cadă din urechi în timp ce sunteți pe ringul de dans. Credeți că vor fi multe întâlniri și discuții? Atunci poate că ar trebui să luați în considerare o pereche cu ceva mai multă greutate – ceva care să le țină bine în poziție fără să alunece atunci când întoarceți capul sau vă aplecați peste umărul cuiva pentru a auzi mai bine ce spune.
  4. Luați în considerare cât timp este nevoie pentru ca urechile dvs. să devină dureroase dacă purtați cercei grei prea mult timp. Dacă acest lucru se întâmplă suficient de des încât să vă afecteze plăcerea petrecerii, luați în considerare posibilitatea de a trece la cercei cu clips sau cu șurub în schimb – este mai puțin probabil ca aceștia să fie atât de inconfortabili.

Când vine vorba de planificarea unei petreceri, există câteva elemente care sunt absolut esențiale: mâncare, băuturi, muzică… și cercei!

Deși ultimul poate că nu se află în capul listei, ar trebui să fie. Nu doriți să arăți ca și cum ați fi intrat de pe stradă cu orice pereche de cercei. Ar trebui să arătați ca un milion de dolari – iar cerceii sunt o modalitate ușoară de a ajunge acolo. Alegeți niște cercei mici. Lănțișoarele mari pot fi copleșitoare și grele; nu vor face decât să distragă atenția de la celelalte accesorii. Dacă aveți rochia suficient de lungă… alegeți niște pandantive sau cercei mai lungi! Acestea vor da un pic mai mult dramatism decât ar oferi o pereche mai scurtă. Iar dacă purtați o rochie sau o fustă mai scurtă… rămâneți la cercei simpli, astfel încât să nu se piardă pe lângă corpul tău!

În cele din urmă indiferent dacă sunteți invitată la o petrecere sau dacă gazduiți una, purtați cercei aur damă astfel încât să vă puteți încheia look-ul cu stil!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Publicat

pe

De

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula

cu o ultimă oprire în București

București, 16 mai – Timp de 4 luni, Kaufland România a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul „Caravana A.C.C.E.S.”, alături de George Baltă, fost jucător de rugby și actual maratonist în scaun rulant, și regizorul Tedy Necula, pentru a promova integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii. Pe 16 mai, de Ziua Globală a Conștientizării Accesibilității, Caravana a avut ultima oprire la București. În cadrul unui eveniment special la MINA, Museum of Immersive New Art, compania a marcat atât 5 ani de la demararea programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), cât și lansarea a patru experiențe senzoriale dedicate mai multor dizabilități, care vor putea fi explorate de publicul larg în cadrul muzeului până pe 17 iunie.

În cei 5 ani de la lansarea programului A.C.C.E.S., Kaufland și-a extins echipa cu peste 500 de colegi cu dizabilități și a derulat o serie de activități pe plan național pentru promovarea diversității și incluziunii, prin acțiuni de recrutare, educare și parteneriate cu diferite organizații.

În cadrul evenimentului aniversar de la muzeul MINA, invitații s-au bucurat de discuții pe teme despre egalitate de șanse, integrarea pe piața muncii și accesibilitate ca parte a panelurilor cu reprezentații Kaufland, precum și cu partenerii companiei. Totodată, publicul a avut ocazia de a explora galeria „ALT Portraits / Portrete Alternative”, o expoziție de portrete ale angajaților din echipa Kaufland, accesibilizate pentru persoanele cu dizabilități. Aceasta le-a permis vizitatorilor să descopere atât detalii din viața fiecăruia, ce îi definesc ca oameni dincolo de dizabilitate, cât și mai multe informații despre importanța accesibilității digitale în mediul online.

Anul acesta, programul Kaufland A.C.C.E.S împlinește 5 ani de la lansare, moment în care ne-am asumat primele angajamente oficiale de a sprijini integrarea persoanelor cu dizabilități în câmpul muncii. Pentru a marca această etapă importantă, am organizat un eveniment aniversar, împreună cu MINA și câteva asociații partenere. Astfel, am lansat o serie de experiențe senzoriale imersive prin care vizitatorii pot înțelege mai bine cum este să te confrunți cu diferite tipuri de dizabilități. Scopul acestor experiențe este să aducă oamenii împreună într-un demers de empatie și conștientizare, să discutăm despre problemele pe care le avem de rezolvat în continuare, soluțiile pe care le putem dezvolta împreună și, mai presus de toate, umanitatea care ne unește. La Kaufland, credem în importanța diversității și a oportunităților egale, de aceea, investim permanent în dezvoltarea unui mediu de lucru bazat pe incluziune și colaborare.”, a declarat Estera Anghelescu, Director de Recrutare & Employer Branding, Kaufland România.

Fiecare dintre cele patru experiențe imersive le oferă participanților ocazia să experimenteze și să înțeleagă mai multe despre:

  • dislexie, o tulburare specifică de învățare, detaliată prin intermediul unei experiențe realizate împreună cu Asociația București pentru Copii Dislexici;
  • surditate și limbajul semnelor, printr-o experiență realizată în parteneriat cu Asociația Națională a Surzilor din România;
  • lipsa vederii, cu ajutorul unei experiențe sonore interactive dezvoltată împreună cu Asociația Națională a Nevăzătorilor din România;
  • dificultățile întâmpinate de persoanele în scaun rulant în orașe, prezentate atât printr-un traseu fizic, cât și prin intermediul tehnologiei VR, într-o experiență realizată în parteneriat cu Fundația Motivation România și Asociația Ajută Viața – Help to Heart.

De-a lungul celor patru luni ale Caravanei A.C.C.E.S., peste 500 de persoane au luat parte la întâlnirile din Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța, Iași și Craiova. Cu toții au avut oportunitatea de a participa la workshopuri interactive, dar și de a descoperi experiența lui George Baltă, care a împărtășit din trecutul său profesional și obstacolele depășite. Regizorul Tedy Necula a oferit și el sfaturi celor prezenți, povestind despre curajul și motivația de a te reinventa atunci când viața te pune la încercare.

„Sunt foarte mândru să fiu parte din această călătorie alături de Kaufland și să pot transmite mai departe atât povestea mea, cât și mesajul diversității. Iar ceea ce a reușit Kaufland prin programul A.C.C.E.S. nu poate decât să mă bucure. Astfel de inițiative arată cât de mult contează susținerea companiei, a comunității, dar și puterea exemplului. Și ceea ce este cel mai important, din punctul meu de vedere, este că prin intermediul acestui eveniment, am putut oferi o nouă perspectivă asupra dizabilităților, datorită activărilor senzoriale de la MINA, prin care vizitatorii pot experimenta ce înseamnă să trăiești cu o dizabilitate.”, a declarat George Baltă, ambasador al programului A.C.C.E.S..

La finalul evenimentului aniversar, cei prezenți s-au bucurat de proiecția filmului „Mai departe” în regia lui Tedy Necula, ce îl are în rolul principal chiar pe George Baltă. Filmul redă povestea de viață a lui George și conturează un portret de curaj și perseverență în fața provocărilor.

Echipa Kaufland continuă să crească, iar toți cei care își doresc un loc de muncă au mai multe modalități prin care pot aplica: online, pe cariere.kaufland.ro, printr-un email la adresa cariere@kaufland.ro, telefonic la 021 91 32 sau se pot adresa colegilor de la biroul de informații din oricare magazin Kaufland din România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 178 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Firma de acoperișuri în Steiermark: Servicii de top pentru tine

Publicat

pe

De

Firma de acoperișuri din Steiermark, Dachdecker und Spengler, este alegerea ideală pentru orice nevoie de reparații sau înlocuire a acoperișurilor. Cu o experiență vastă în domeniu, oferim o gamă largă de servicii profesionale, de la Dachsanierung la Fassadensanierung, pentru clienții din Austria.

Serviciile noastre

  1. Dachdecker: Oferim servicii complete de montare, reparație și întreținere a acoperișurilor. Echipa noastră de specialiști se ocupă de tot, asigurând un acoperiș durabil și rezistent în fața intemperiilor.
  2. Dachsanierung: Reabilitarea acoperișurilor vechi sau deteriorate este o specialitate a noastră. Vă ajutăm să prelungiți durata de viață a acoperișului, economisind astfel bani pe termen lung.
  3. Spengler: Lucrările de tinichigerie sunt esențiale pentru integritatea clădirii. Experții noștri în spenglerei se asigură că jgheaburile, burlanele și alte componente metalice sunt montate și întreținute corespunzător.
  4. Dachdeckerei: Indiferent de tipul de acoperiș pe care îl aveți, de la țiglă la șindrilă, echipa noastră este pregătită să vă ofere soluții personalizate. Punem accent pe calitate și atenție la detalii, asigurând o montare precisă și estetică.
  5. Fassadensanierung: Nu doar acoperișul necesită atenție, ci și fațada clădirii. Oferim servicii de reabilitare a fațadelor, readucând la viață aspectul și funcționalitatea acestora.

De ce să ne alegeți pe noi?

Firma noastră este cunoscută în Steiermark pentru profesionalism, calitate și atenție la detalii. Fie că aveți nevoie de reparații minore sau de lucrări complexe, vă oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră. Cu ajutorul echipei noastre experimentate, vă puteți bucura de un acoperiș și o fațadă care să reziste în timp, la un preț accesibil.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru: Dachdecker und Spengler.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum să tranzacționezi mărfuri la bursă: Strategii și provocări pentru investitori

Publicat

pe

Tranzacționarea mărfurilor la bursă reprezintă o modalitate atractivă pentru investitori de a profita de fluctuațiile prețurilor materiilor prime pe piețele globale. De la petrol și aur la grâu și cupru, există o varietate de mărfuri care pot fi tranzacționate, oferind oportunități de câștig și diversificare a portofoliului. 

Cu toate acestea, tranzacționarea mărfurilor vine și cu provocări specifice și necesită strategii adecvate pentru a avea succes. În acest articol, vom explora ce înseamnă tranzacționarea mărfurilor la bursă, ce mărfuri sunt cele mai tranzacționate și vom analiza strategii eficiente pentru investitori, inclusiv importanța participării la cursuri de trading pentru dezvoltarea cunoștințelor.

Tanzacționarea mărfurilor la bursă

Tranzacționarea mărfurilor la bursă implică cumpărarea și vânzarea de contracte futures sau opțiuni care sunt legate de prețul mărfurilor fizice, precum petrolul, aurul, argintul, cafeaua, grâul, cuprul și altele. Investitorii pot profita de fluctuațiile prețurilor acestor mărfuri pentru a obține câștiguri sau pentru a se proteja împotriva riscurilor de piață. Tranzacționarea mărfurilor la bursă oferă oportunități de diversificare a portofoliului și de expunere la sectoare specifice ale economiei globale.

Cele mai tranzacționate mărfuri

Printre cele mai tranzacționate mărfuri la bursă se numără:

  • Petrolul: Ca una dintre cele mai importante mărfuri pe piețele globale, petrolul este tranzacționat activ pe bursele din întreaga lume, iar prețurile sale sunt influențate de factori geopolitici, economici și de ofertă și cerere.
  • Aurul și argintul: Metalele prețioase precum aurul și argintul sunt considerate active sigure în perioade de instabilitate economică și sunt tranzacționate activ ca o modalitate de protecție împotriva inflației și a volatilității pieței.
  • Grâul și alte cereale: Cu cererea globală în continuă creștere pentru produsele agricole, grâul și alte cereale sunt printre cele mai tranzacționate mărfuri, cu prețurile influențate de factori climatici, recolte și cererea globală.

Strategii pentru investitori în tranzacționarea de mărfuri

  • Analiza fundamentală: Investitorii pot utiliza analiza fundamentală pentru a evalua oferta și cererea de mărfuri și pentru a identifica factorii care pot influența prețurile. Aceasta implică examinarea datelor macroeconomice, a rapoartelor industriale și a evenimentelor geopolitice. Participarea la cursuri de trading poate fi de ajutor pentru a înțelege mai bine cum să aplice aceste concepte.
  • Diversificarea portofoliului: Diversificarea portofoliului este esențială pentru reducerea riscului în tranzacționarea mărfurilor. Investitorii ar trebui să își aloce capitalul între mai multe clase de active și să investească într-o varietate de mărfuri pentru a minimiza expunerea la riscurile specifice. Cursurile de trading pot oferi ghidare în această privință.
  • Gestionarea riscului: Un aspect crucial al tranzacționării mărfurilor este gestionarea riscului. Investitorii ar trebui să stabilească limite de pierdere și să folosească instrumente precum ordinele de stop-loss pentru a-și proteja capitalul. Participarea la cursuri de trading poate oferi informații despre cele mai bune practici în gestionarea riscului.

Tranzacționarea mărfurilor la bursă poate fi o modalitate profitabilă și stimulantă de a investi pe piețele financiare. Cu toate acestea, este important să ai o înțelegere solidă a pieței și să utilizezi strategii eficiente pentru a-ți gestiona riscul și a maximiza potențialul de câștiguri. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Afaceri17 ore inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized18 ore inainte

Samsung Medison achiziționează Sonio pentru a-și consolida poziția de lider în dispozitivele medicale de ultimă generație

București, România – 16 mai 2024 – Samsung Medison, companie globală de echipamente medicale și filială a Samsung Electronics, a anunțat semnarea acordului...

Uncategorized18 ore inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism20 de ore inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Eveniment22 de ore inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală2 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment2 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Eveniment2 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Administrație locală2 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Uncategorized2 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Eveniment4 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Uncategorized4 zile inainte

Fustele de tafta – Piese atemporale din garderoba femeilor elegante

Tinutele vestimentare feminine se afla intr-o continua ascensiune stilistica, dar si in ceea ce proveste diversitatea de textile utilizate. In...

Administrație locală4 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized4 zile inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

UncategorizedO săptămână inainte

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

EvenimentO săptămână inainte

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Curățenia de primăvară și pregătirea casei pentru sezonul cald au produs cea mai mare creștere în categoria Hardware, ce include...

Știrile Săptămânii