Connect with us

Afaceri

Încălzirea electrică în pardoseală – scurtă pledoarie pentru protecția mediului și pentru confort

Publicat

pe

Sursa foto: Echipamente de incalzire in pardoseala Magnum Heating prin CaseCalduroase.ro
Ce ne asteapta in urmatorii 10 ani?

În întreaga lume, se observă o tendință tot mai clară atunci când vine vorba de încălzirea locuințelor ori a spațiilor de orice fel – nevoia de a decarboniza căldura (de a renunța la încălzirea cu gaz metan). În Europa, acest lucru capătă din ce în ce mai multă atenție. Se dorește ca și în România acest lucru să devină norma – tocmai de aceea, centralele pe gaz vor fi interzise spre vânzare în jurul anului 2030. Alte știri spun că în apartamente, acest lucru se va produce chiar mai devreme, prin anumite legi. UE pune astfel tot mai mult accent pe acest lucru, pe măsură ce țările din vest încep să își îndrepte atenția către importanța unei energii curate, verzi, care să reducă emisiile de dioxid de carbon.

Să avem grijă de mediul înconjurător

În prezent, marea majoritate a încălzirii casnice este alimentată cu combustibili fosili, dar acest lucru va trebui să se schimbe pentru a ajunge la zero. Tehnologiile cheie luate în considerare pentru aceasta sunt pompele de căldură și/sau încălzirea cu energie electrică.

Economisim spațiu și aducem un plus de confort

Pentru mai mult confort, mulți români au ales în apartamente și în locuințe (chiar și acolo unde gazul metan este disponibil), încălzirea electrică în pardoseală. Rapid de instalat, uneori chiar și fără a necesita turnarea șapei, un astfel de sistem este deosebit de atractiv. Îți oferă mai mult spațiu (scapi de calorifere) și te bucuri de căldura care se ridică din podea, în orice construcție.

Ce este încălzirea în pardoseală și de ce este tot mai populară?

Încălzirea prin pardoseală este o modalitate de a încălzi o casă prin cabluri, covoare sau țevi  flexibile ce sunt încorporate în podea. Este eficientă și accesibilă, oferind numeroase avantaje față de calorifere.

Există diferite tipuri de sisteme de încălzire prin pardoseală disponibile. Cea mai bună soluție de încălzire prin pardoseală va depinde de o serie de factori, inclusiv tipul de proiect, sistemul actual de încălzire și sursa de energie. Avantaje?

  • Potrivit pentru majoritatea proprietăților
  • Eficient energetic
  • Maximizează spațiul în casă
  • Senzatie de lux de pardoseli calde
  • Control flexibil prin zonele de zonare ale casei

Când vine așadar vorba de “electrificarea casei”, iată câteva puncte pe care trebuie să le luăm în considerare:

  1. Firma cu care lucrezi în etapa de instalare a încălzirii în pardoseală este esențială. Ei trebuie să aibă o înțelegere funcțională a modului în care modernizarea casei se va face prin această instalație. Este important să îți cunoască obiectivele de la începutul proiectului.
  2. Stabiliți alături de aceștia un buget, pe cât posibil de la început, amintindu-vă că întotdeauna este nevoie de acordarea unui tampon (precum în construcții sau amenajări interioare, s-ar putea să apară nevoia de a suplimenta bugetul inițial). Încălzirea înseamnă îndepărtarea unor materiale/componente (în cazul unei case în care se locuia deja) și adăugarea de aparate, cabluri și echipamente în respectiva locuință, ce ar putea necesita lucrări suplimentare pentru finalizare.
  3. Există o varietate uimitoare pentru toate aceste upgrade-uri, în special prin prisma confortului. Vrei control de la distanță, posibilitatea de a regla temperatura în fiecare cameră? Nicio problemă! Alege ceea ce contează cel mai mult pentru tine.
  4. Alege o termoizolație performantă pentru pereți, pod (tavan) sau mansardă. Nu te zgârci nici când vine vorba de calitatea ferestrelor și a ușilor, deoarece pentru etanșarea completă a aerului este extrem de importantă pentru a obține mai ușor temperaturile dorite și a crește economiile la energie.

Comandă echipamentele potrivite pentru încălzirea electrică în pardoseală la Case Călduroase, distribuitor Magnum Heating în România!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Klass Coating System – Producator de top de profile din PVC pentru ferestre si usi

Publicat

pe

Stiai ca PVC-ul este cel mai raspandit material din lume dar si cel mai vechi? A fost descoperit in secolul XIX si a evoluat enorm de atunci, beneficiind de proprietati din ce in ce mai ecologice si rezistente. In ceea ce priveste usile si ferestrele, tamplarie PVC este o alegere excelenta.

Actualmente, ferestrele si usile PVC sunt elemente care nu pot lipsi din constructia niciunui imobil conceput fie pentru uz personal, fie pentru uz profesional. Unul din principalele motive este ca ferestrele si usile PVC sunt deosebit de utile cand vine vorba de eficienta termica si au o durata de viata mai lunga decat cele traditionale.

Se regasesc pe orice tip de model

Reputat pentru supletea sa unica, PVC-ul se adapteaza tuturor formelor si tuturor stilurilor. Fie ca este vorba de ferestre PVC oscilobatante, culisante sau ferestre ghilotina, niciun model nu face exceptie de la utilizarea PVC. In privinta culorii, deja exista  mai multe optiuni, nu ne mai limitam la clasica culoare alba pentru geamuri si usi.

Profile din PVC produse de Klass Coating System au reusit sa obtina cele mai bune rezultate in privinta eficientei in comparatie cu profilele din lemn sau aluminiu.

PVC este un material reputat pentru performanta sa energetica

O buna izolare a usilor si ferestrelor este indispensabila, din motive economice dar si pentru confort si pentru protejarea mediului inconjurator. Datorita camerelor de etansare, PVC ramane cel mai bun izolant pentru ferestre.

Este mai ecologic decat crezi

Contrar ideilor preconcepute, PVC-ul figureaza printre cele mai ecologice materiale de constructie existente pe piata. Este, de altfel, concluzia la care a ajuns un studiu realizat de un grup de cercetatori mandatati de US Green Building Council, responsabili cu atribuirea unei certificari LEED cladirilor durabile. Acestia din urma au stabilit o analiza a ciclului de viata a PVC-ului in raport cu diferite materiale precum lemnul, otelul, linoleum si aluminiu. S-a dovedit ca PVC-ul este materialul cel mai durabil dintre toate. Ciclul sau lung de viata (40-50 de ani) permite compensarea energiei si a resurselor folosite pentru a-l produce. In plus, PVC-ul este 100% reciclabil.

Este o alegere mai economica pentru usile si ferestrele tale

Aspectul economic joaca un rol important in alegerea unui material. PVC-ul este considerat cel mai abordabil si cel mai rentabil pe termen lung pentru usi si pentru ferestre. Stiai ca pentru ferestrele din lemn, costurile de intretinere pe 25 de ani sunt mai mari decat cele generate de ferestrele din PVC?

Ferestre si usi cu o lunga durata de viata

Numeroase sunt avantajele oferite de alegerea unor usi si ferestre din PVC. In afara faptului ca izoleaza termic si fonic mult mai eficient decat cele clasice, au costuri mai mici si durabilitate crescuta. Pot oferi o economie cu pana la 30% fata de usile si ferestrele traditionale si te poti bucura de ele, fara probleme, pana la 50 de ani, putem afirma fara sa gresim ca vei beneficia de ferestre si usi care drueaza o viata intreaga.

In plus, sunt foarte usor de intretinut, au nevoie de intretinere minima. Nu se deterioreaza ca si usile si ferestrele din lemn.

Ferestrele si usile PVC au un raport cost/calitate foarte bun

Ferestrele si usile din PVC ofera avantaje cat se poate de clare in privinta costurilor, atat pentru achizitii cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Un cadru din lemn este cu 20-30% mai scump decat un profil din PVC si fererstrele din aluminiu au si ele un cost mai ridicat, cu aproximativ 30%. Pe termen lung si costurile sunt economisite, pe baza unui potential ridicat de economisire a energiei si intretinerii minime pe intreaga sa durata de viata, mai mare de 50 de ani.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum se realizează micropigmentarea sprâcenelor

Publicat

pe

De

Antica

De-a lungul timpului moda sprâncenelor s-a schimbat conform unor standarde de frumusețe impuse de momentul respectiv. În antichitate egiptenii își pictau spâncenele cu praf de cărbune , romanii și grecii considerau monosprânceana un semn al inteligenței iar în evul mediu pentru a pune în evidență fruntea, acestea erau subțiate excesiv. În zilele noastre sprâncenele au revenit la un look natural care să țină cont de fizionomia feței.

Micropigmentarea este considerată una dintre cele mai populare metode pentru sprâncene perfecte. Sprâncenele perfecte, care nu necesită îngrijire constantă, sunt visul oricărei femei, dar, din păcate, nu toate femeile au sprâncene naturale impecabile, iar culoarea, forma și lățimea lor necesită adesea corectare. La salonul de cosmetica micropigmentare Antica vei obține efectul maxim, menținând în același timp naturalețea sprâncenelor. Machiajul permanent de înaltă calitate va ajuta la iluminarea feței și va face ca ochii să devină mai expresivi. Tehnologiile moderne utilizate de cosmeticienele salonului Antica creează un machiaj permanent al sprâncenelor, care arată nobil și natural, iar cele mai noi echipamente și pigmenți vor reduce la minimum leziunile și efectele secundare ale procedurii.

Ce tehnici se folosesc la micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentarea ajută la recrearea firelor de păr care lipsesc în direcția lor naturală de creștere, lățime, grosime și culoare, ridică vizual arcadele superciliare fără a utiliza injecții, schimbând forma sprâncenei într-un mod armonios.

Tehnica de micropigmentare cu îmbinarea și aplicarea pigmentului în două tonuri pune sprâncenele în ordine, le dă culoare, lățimea necesară și corectează forma. Acestă tehnică constă în capacitatea sa de a ascunde eficient orice imperfecțiune în zona sprâncenelor. Nu mai trebuie să trasezi peste goluri umbre cu ajutorul dermatografului, nu trebuie să le mai vopsești dacă sunt prea subțiri sau rare.

Primul pas

După ce cosmeticiana a coordonat forma sprâncenelor, sunt micropigmentate punctele de referință pe desenul preliminar, care garantează o repetare exactă a designului și formei sprâncenelor. Pentru ca procedura să nu fie dureroasă se aplică o cremă anestezică pe zona sprâncenelor. Cu ajutorul aparatului special de micropigmentare, este injectat pigmentul în epidermă și în stratul superior al dermei. După terminarea procedurii, se aplică o compresă de răcire, se efectuează terapia cu lumină pentru regenerarea țesuturilor și se aplică o cremă de vindecare. Durata procedurii, împreună cu consultarea, este de aproximativ 2,5 ore.

Umbrirea

Tehnica de umbrire rezidă nu numai în principiul implementării sale, ci și în faptul că tehnica este potrivită pentru fiecare femeie. Tehnica umbrelor este perfectă atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea îmbătrânită, iar efectul este excelent pe pielea grasă și mixtă. Unul din avantajele micropigmentării de acest tip, este că poate fi folosită pentru a ascunde orice defecte. Tehnica de umbrire este ideală dacă visezi să obții un aspect natural fără utilizarea zilnică a produselor cosmetice. Acest tip de micropigmentare subliniază avantajele, creează accente pe sprâncene și ochi și ascunde efectiv orice imperfecțiune. Forma corectă, nuanța optimă, curbura îngrijită și absența contururilor aspre vor deveni arma ta secretă.

Acoperire cu pulbere

Tehnica modernă de praf permanent de pudră de machiaj ombre, ajută la crearea aspectului perfect al sprâncenelor cu cea mai mare imitație a naturaleții. Tehnica superficială ombre creează un efect de fum pe sprâncene, care le conferă doar un contur moale, luminozitate și aspect natural. Tonurile deschise, întinderea lină a culorii și o formă fără contururi stricte, fac ca metoda de micropigmentare a sprâncenelor să fie cu adevărat unică.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

OPORTUNITATE DE FORMARE ÎN DOMENIUL FEROVIAR

Publicat

pe

De

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Vâlcea

Exclusiv18 ore inainte

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

SportO zi inainte

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe...

Exclusiv2 zile inainte

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv3 zile inainte

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere. – Ziarul Incisiv de Prahova

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Exclusiv3 zile inainte

“va vand…” – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Exclusiv4 zile inainte

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Exclusiv5 zile inainte

Bomba “ecologica”si…penala!/Personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Cultură5 zile inainte

Târgul de la Polovragi – organizare ireproşabilă a primarului Gheorghe Epure

Dacă anul trecut adunările publice au fost interzise ca urmare a pandemiei, iată că anul acesta lucrurile stau cu totul...

Exclusiv6 zile inainte

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro – Ziarul Incisiv de Prahova

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

Sport6 zile inainte

Eva Ionescu și Călin Știrbu sunt câștigătorii probei de simplu a celei de a VII-ediții a Argeș Cup Dr. Oetker

Eva Maria Ionescu a câștigat cea de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, disputată la Tenis Club Curtea...

Exclusiv7 zile inainte

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Un membru dintr-o ”Famiglia mafiosa” (prezentata in articolul de ieri) a primit de la o vaduva mai multe parfumuri scumpe...

SportO săptămână inainte

Eva Ionescu, calificată în finala Argeș Cup Dr. Oetker. Probele de dublu au fost câștigate de români

Perechea Alexandra Anghel/ Iris Zbrâncă a câștigat cea de-a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, după ce...

ExclusivO săptămână inainte

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii, Manole. – Ziarul Incisiv de Prahova

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

ExclusivO săptămână inainte

Faptul ca programul “Romania educata” este o flatulenta dospita 7 ani rezulta si din stahanovismele definite drept “tinte concrete” – Ziarul Incisiv de Prahova

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad. A...

SocialO săptămână inainte

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin...

ExclusivO săptămână inainte

au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacian Ciolos era intrat in politica – faptul ca era sau nu membru real al PNL e doar un detaliu...

Știrile Săptămânii